• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    World of Warcraft pro lidi, kteří si užívají hru a nepotřebují si nic dokazovat.
    O questech, raidech, PvE a RP a historii světa v této úžasné hře. (bavíme se zde o oficiální hře, free servery mají své vlastní forum)

Prepatch tuto středu (18.7.)

BFA vychazi 14.8.

Antorus minimalistic guide: zde

Alfa a omega ohledne informaci o hre: http://www.wowhead.com/
    Uzitecny web o classach a tak: http://www.icy-veins.com/wow/

Pokud by nekdo pokulhaval v AJ tak: https://www.wowfan.cz/

rozbalit záhlaví
    DWAY
    DWAY --- ---
    AKNAMOR: ja zacal s vydanim ivl 860 a taky nemam zadnou
    AKNAMOR
    AKNAMOR --- ---
    XLACHTAN: taky nemám žádnou, ale začala jsem s Legionem tři týdny pp vydání, tak doufám, že je to tím skluzem :D
    DWAY
    DWAY --- ---
    WA9NO: Jasne. Ale tak casy se meni. Sveho casu kdo polozil Molten Core, BWL, AQ a nedejboze stary Naxx byl taky killer. Ale ja sem rad, ze se do raidu podivam taky :)
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    DWAY: Souhlasim ze jsou legendarni ve smyslu toho ze je za nima nejakej pribeh atd, ale vsichni tu asi dobre tusime, ze uz to proste neni tak, jako bejvalo s legendarkama driv.

Nerikam to proto, ze bych byl nejak salty z toho, ze nekdo ma tri a nekdo (vcetne mne) ani jednu, ja preziju i bez legendarky.

Jenom proste ty warglaivy kdyz nekdo nosi, to je jiny zradlo nez class weapka, kterou ma kazdej :D
    DWAY
    DWAY --- ---
    WA9NO: mi prijde ze docela jo. Mozna to nejsou zbrane ale libi se mi ze narozdil od prstenu / plaste ma kazdy ten predmet nejaky pribeh. Ne vsechny sou tisice let stare, ale kazdy je vazany k nejake postave. Nebo skoro kazdy
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    Ja bych uvital hlavne legendarni swordy z black templu, soucasny legendarky uz moc legendarky nejsou :D
    WRATA
    WRATA --- ---
    XLACHTAN: Nemam jeste ani jednu...
    XLACHTAN
    XLACHTAN --- ---
    Btw jak jste na tom s legendárkami? Přijde mi, že to padá nějak hodně na to, jak měly být vzácné. Pokud si vezmu náš raid tým, tak z cca 22-23 lidí mají jednu legendárku v podstatě všichni, dvě legendárky tak 60% lidí minimálně a tak 25% lidí (včetně mě) má tři.
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    J4C0B1M: Na mythic to šlo a první na světě to tak tuším i dali. Nicméně to se Blizzu silně nelíbilo a na mythic to tak teď má debuff na dmg, který se sníží s další první fází, takže už to na první druhou fázi dát nelze.
    DWAY
    DWAY --- ---
    HOCH2: do oka se da vzit par slizek ale bouchaji do raidu kdyz se mergnou se srdcem (cca 300k za slizku na normal)
    DWAY
    DWAY --- ---
    teda dokud nezabijem slizky, pak na ne bezi vsichni ofc.

a velky add dava na tanky taky corruption takze netankovat u oka.
    DWAY
    DWAY --- ---
    HOCH2: my mame prioritu na aspiky, a kdyz sou corruptori, tak na ne bezi jen ti co maji na sobe debuff, ktery dava pod hrace coruption
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    HOCH2: tahá, ale otočí se. A raid v tu dobu zabíjí chapada, takže u oka nemá co kdo stát
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    J4C0B1M: takze ten horror se taha i k oku? V kolika procentech? Nedostane pak raid ten heavy dmd, co ten horror dava?
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    HOCH2: to jsem nedopsal :D pokud se otevře oko tak klidně můžou jít dovnitř lidi bez očíček a zbytek + healeři zůstane venku to dopozabíjet

musí mít míň jak půlku, když se začne tahat k bossovi + neměly by bejt živý žádný chapadla, takže pak všichni co maj na sobě slizy jdou před Oko a tam se ten Horor + slizy zaoečkují a jde se dovnitř
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    J4C0B1M: Zase diky moc za info. Mind flay muzou i silencovat casteri, ne? Nebo je tam nejaka vyhoda, kdyz to udela rogue?

Co myslis tim, pokus se otevre oko? Myslis jako, ze pockam treba do pulky zivota horrora, pak se udela hromadny stack tech blobu, a pak se killne horror a zbytek blobu? Jinak ale do oka se ale neda nic vzit s sebou ne?
    MEDAN
    MEDAN --- ---
    GIINGGER: na expeni samozrejme tank (tedy blood). na dalsi hrani pak podle toho co te bavi.
    GIINGGER
    GIINGGER --- ---
    Jaka DK specka je ted nejpouzitelnejsi prosim? Na expeni a pak i na dalsi hrani :)
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    HOCH2: roguny musí kickovat mind flay, na miniony co jsou v rozích chodí lidi nadstandartním pohybem, pokud se otevře Oko, slizy se tahají před Oko hromadně, tzv. na 2 hromadný stacky se jde do dovnitř
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    MYKEZ: Byla to spis recnicka otazka, vim ze byl. Ale taky to stalo praci roztocit vsechny ty dotky a pak je jenom refreshovat void boltem. Ale zase tocili, protoze SPcka byli sikovni, takze mi to trosku prijde jako malinka krivda :)

XLACHTAN: A je tedy uplne jedno, jestli tech blobu je tam tisic nebo jeden,ze?
    Mate nejak rozdelene skupiny se specialnim ukolem? Jako ze treba ranged DPS budou primarne na tentaclech, nebo je to proste cely raid jede tentacly (krome teda toho pana co tankuje toho horrora :) )?

MYKEZ
    MYKEZ --- ---
    HOCH2: Byl.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam