• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    J4C0B1M:
    XLACHTAN:
    Diky moc.
    Takze normal rekneme 850-55, hero 865 a myth 875. No uvidime, my jsme na normalu skoncili u oka a pavouka. Nejak jsme se tam tapali (plno lidi je tak nejako modro/fialovych), ale na pugu to byl vzdy one time kill a prave me to zarazilo, ze se to dalo hned po prvnim vstupu do oka.

A jeste jedna otazka, ten hnus, co hazi corruptor tentacles - jak to resite pred okem. (vim, ze je priorita kilnout tentacles a pak az killit ty "aspiky"). Me se nejak nezda, ze proste vsichni, co mate na sobe oci a mate to kitovat, tak kdyz pak se nekde objevi corruptor, tak to muze hodit tudiz po oko a wipnout vsechny. Je nejaky zpusob, nebo pravidlo, jak se tomu vyvarovat? Nebo je lepsi proste tu bublinu kitovat a az ma napr. cca 10% tak prijit pred oko?
    XLACHTAN
    XLACHTAN --- ---
    Na heroic to zabíjíme na jednu fázi snad od druhého killu. Na mythic to půjde taky samozřejmě, ale ten gear požadavek bude někde na úrovni 875-880.
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    HOCH2: je to i na mythic myslim, na normal to musí jít tak 850 ilvl, hero něco přes 860m mythic netušim
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    J4C0B1M: Na normalu, nevim jestli to jde na heroic, ale tam uz asi ten gear musi byt daleko vetsi. Na heroicu jsem vzdy nasel grupu, kde se hero jelo na addy v druhe 1. fazy.

BARTUC: melo by to byt pro 7.1 patch - http://www.wowhead.com/...-endgineer-omegaplugg-boss-patch-7-1-22864-data-updates-new-blizzard-merch
    Je to skoro nakonci toho clanku.
    MAFIK
    MAFIK --- ---
    DWAY: :-D hahaha :-D ja to napsal jak dement :-D jasne ze jsem myslel ze jsou zmenseny expy uz v TBC dungach a ne od dob TBC :-D
    DWAY
    DWAY --- ---
    MAFIK: jako myslim tim propad kdyz zacnes chodit northrend dungy, ne v roce 2005 :-D
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    HOCH2: jaky nerfy kde co jak?
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    HOCH2: a na jaký obtížnosti?
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    MAFIK: Ja ho hraju, protoze me bavi. Bavilo me to, jak na ilvl 850 mi to strilelo i docela slusne ve statistikach dps, takze jsem nemusel poslouchat, ze jsem outsider :) Nevim jeste, jak to bude vypadat ted, smal jsem se demon hunterum a i ostatnim, jak je zkhrouhli, takze asi karma a dostal jsem nerf taky :)

Jinak jeste otazka k EN, konkretne ilgynoth. Kolik je takovy zdravy prumerny ilvl (mysleno za cely raid), aby se dal nuknout pri prvnim vstupu do nory?
    MAFIK
    MAFIK --- ---
    HOCH2: myslim že človek by mel hrat co ho bavi a ne to co je zrovna povazovano za TOP nebo OP. čau
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    Ahoj vsichni, myslite si, ze Shadow Priest byl tak top, ze ho museli nerfnout?
    MAFIK
    MAFIK --- ---
    DWAY: tak to bude uz od TBC.. a asi to bude proto aby lidi questili jak psal Ethan :)
    DWAY
    DWAY --- ---
    Sveho casu (ne tak davno) byl docela velky propad v northrendu. Do te doby 2 - 3 dungy na level kdyz byl clovek full heirloom a v northu najednou 5 - 6
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    Mám pocit, že všeobecně nerfli expy z dungů, aby lidi taky questili. Zdroj ovšem asi dohledat nedovedu.
    MAFIK
    MAFIK --- ---
    TRAGED: no ted uz skoro 61 ale hellfire jsem sel uz 5x
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    MAFIK: Na jakém jsi LVL?
    MAFIK
    MAFIK --- ---
    oni jsou od TBC nejak nerfle expy v dungach? od hellfire mi to dava uplny hovno.
    DWAY
    DWAY --- ---
    Ale ono hlavne neni problem delit oboje. Ja jel tak do 106/107 ve frostu a vesmes sem to delil 50/50 a pak sem zacal teprv davat vsecko do bloodu.

Vicemene jak rikal blizzard nema cenu nad tim premyslet. A proste to davejte do toho artefaktu na ktery zrovna mate naladu. Jedine co bych se podival je, jak progressovat traity jednotlivych artefaktu, ale opravdu se da dalsi artefakt dohnat na stejny level jako ten predchozi za zlomek casu.
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    DWAY: jsem 105, tak uvidiíme :-) Jasně že budu balance potřebovat dál na slušné úrovni protože bez toho neudělám jedinej WQ
    DWAY
    DWAY --- ---
    VODNIK: na lvl 105 / 106 se to celkem lame.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam