• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    World of Warcraft pro lidi, kteří si užívají hru a nepotřebují si nic dokazovat.
    O questech, raidech, PvE a RP a historii světa v této úžasné hře. (bavíme se zde o oficiální hře, free servery mají své vlastní forum)

Prepatch tuto středu (18.7.)

BFA vychazi 14.8.

Antorus minimalistic guide: zde

Alfa a omega ohledne informaci o hre: http://www.wowhead.com/
    Uzitecny web o classach a tak: http://www.icy-veins.com/wow/

Pokud by nekdo pokulhaval v AJ tak: https://www.wowfan.cz/

rozbalit záhlaví
    DWAY
    DWAY --- ---
    ENDER: jak rikam podle vsekerych ohlasu a dotazniku vice lidi radsi nelita nez lita.

VODNIK: protoze samozrejme nejezdis po zemi kdyz nemusis. Proto jsem rad ze to vynuti, protoze samozrejme bych se nedonutil po te zemi jezdit kdyby slo litat a prisel bych o spousty contentu.
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    XLACHTAN: možná stačí tobě, jenže je to i o možnosti volby a tu nemáme. A nějak jsem si nevšimnul, že by se v Draenoru a starších lokacích pohybovalo moc lidí po zemi - když je to tak super tak proč všichni lítají?
    XLACHTAN
    XLACHTAN --- ---
    SADAKO: pozor, v tomhle je rozdíl :) 640 kb je zcela pevně dané technologické omezení přes který nejede vlak. Zatímco nelítání je jen o překonání vlastní lenosti a nepohodlí :)
    SADAKO
    SADAKO --- ---
    ENDER: Jo, já s DH taky gliduju jak o život.
    Škoda, že třeba nad Suramar city se to moc nedá, protože to je něco jako splněný sen, překrásné město elfích mágů, moc ráda bych si ho pořádně prohlédla zeshora.
    ENDER
    ENDER --- ---
    SADAKO: ja litam na glideru co se da slozit a zezhora je to fakt krasny..
    SADAKO
    SADAKO --- ---
    XLACHTAN: Mi to nějak připomnělo 640 kb paměti musí stačit každému.

ENDER: Já si jenom říkám, že když tolik lidí miluje nelítání, v čem je problém aby v moment, kdy lítán je, si tito dál jezdili na koni, když je to teda tak super.

Mě mimo jiné prostě baví poletovat a kochat se krajinou dole, mám větší rozhled, z kočky vidím akorát kus před sebe. Ne že by to v případě Azsuny, Val'sharah a Suramaru nebyl hezký kus, ale ten větší záběr má něco do sebe. A s normálním cestolítákem to není ono, protože lítá pořád po stejné trase.
    ENDER
    ENDER --- ---
    SADAKO: kvuli lidem jako je lachtan a dway nelitame!
    XLACHTAN
    XLACHTAN --- ---
    Já jsem rád, že nelítáme :) vzhledem k tomu, že svět je plný side questů, rare modek, pokladů, world questů a kdoví čeho je skvělý na tyhle věci narážet omylem.

Navíc kombinace píšťalka, kite a 2x HS stačí na cokoliv.
    DWAY
    DWAY --- ---
    Rozcilovat se muzete, ale vetsina lidi si to nemysli. Neni vubec tezke si zapamatovat tech par cesticek v highmountain nebo stormheimu, kteryma se da dostat kamkoli. A pistalka na litaka velmi usnadnuje world q.

Hadam ze pro lidi s orientacnim nesmyslem to muze byt krapet komplikovanejsi ale tohle neni umele prodluzovani hratelnosti. Naopak litani je zjednoduseni.
    SADAKO
    SADAKO --- ---
    VODNIK: Mně tyhle umělé berličky přijdou totálně WTF a dovedu si představit, že sice prodlužují herní dobu, ale taky můžou dost lidí nasrat, ostatně viz PEDROBEAR.
    Já sice hraju za DH, takže si zkracuju cesty glidingem a pochopitelně mám píšťalku, jenže to je mi stejně na píču, když se někde motám půl hodiny jak kretén kolem kopce, u kterého nemůžu najít tu jedinou cestu, která vede vzhůru.
    Možná by mě to nelítání sralo míň (ale asi spíš ne), kdyby nebylo wowko přecpané invisible walls. Jednou dostanu infarkt z toho, že se marně snažím vyšplhat kamsi, aby to o půl metru dál šlo. Přičemž obě místa se vizuálně neliší.
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    Glider řeší jen některé situace, ale lítání fakt citelně chybí, je to jen umělá berlička aby lidi museli ve hře trávit víc času. Nicméně s tím nic nenaděláme
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    PEDROBEAR: Doporucuju koupit/vycraftit goblin glidery, z highmountainu preletis pomalu az do azsuny :)
    PEDROBEAR
    PEDROBEAR --- ---
    SADAKO: presne tak. chodit jak pica dokola nejakyho kopce a hledat cestu nahoru anebo naopak nebejt DH a zkratit si cestu dolu, cekani na vytahy, to ze aspon spirit nelita k mrtvole, mne vsechno vysira az sem prestal nejak hrat. PVP me netahne, na raidy nemam cas, a WQ sou timto zabite, po delsi dobe mne to zaclo vadit.
    DWAY
    DWAY --- ---
    AKNAMOR: ja zacal s vydanim ivl 860 a taky nemam zadnou
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    Ja teda musim rict ze na broken islu litani nepotrebuju, pistalka je naprosto dostacujici.

Navic jako pvpckar tu alianci rezu hlava nehlava :))
    SADAKO
    SADAKO --- ---
    XLACHTAN: Nula.

Btw. neobjevilo se někde, kdy a za co bude lítání? Jestli si někdo užívá krajiny při jízdě, tak já teda ani omylem, věčně zírám do mapy a stejně občas skončím někde úplně jinde (Highmountain + Stormheim = ZLO).
    AKNAMOR
    AKNAMOR --- ---
    XLACHTAN: taky nemám žádnou, ale začala jsem s Legionem tři týdny pp vydání, tak doufám, že je to tím skluzem :D
    DWAY
    DWAY --- ---
    WA9NO: Jasne. Ale tak casy se meni. Sveho casu kdo polozil Molten Core, BWL, AQ a nedejboze stary Naxx byl taky killer. Ale ja sem rad, ze se do raidu podivam taky :)
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    DWAY: Souhlasim ze jsou legendarni ve smyslu toho ze je za nima nejakej pribeh atd, ale vsichni tu asi dobre tusime, ze uz to proste neni tak, jako bejvalo s legendarkama driv.

Nerikam to proto, ze bych byl nejak salty z toho, ze nekdo ma tri a nekdo (vcetne mne) ani jednu, ja preziju i bez legendarky.

Jenom proste ty warglaivy kdyz nekdo nosi, to je jiny zradlo nez class weapka, kterou ma kazdej :D
    DWAY
    DWAY --- ---
    WA9NO: mi prijde ze docela jo. Mozna to nejsou zbrane ale libi se mi ze narozdil od prstenu / plaste ma kazdy ten predmet nejaky pribeh. Ne vsechny sou tisice let stare, ale kazdy je vazany k nejake postave. Nebo skoro kazdy
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    Ja bych uvital hlavne legendarni swordy z black templu, soucasny legendarky uz moc legendarky nejsou :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam