• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    DWAY
    DWAY --- ---
    Ok you people are butthurt because of flying. We get it...

Muzem uz prosim opustit tento topic. Whining na nyxu nic nezmeni, a akorat tu zasirame zbytecne auditko.
    ENDER
    ENDER --- ---
    DWAY: jde to, ale stejne je to napicu... aviana feather to neni a drak taky ne :)
    DWAY
    DWAY --- ---
    VODNIK: emerald winds muzes pouzit i na rogalu. Da se s tim preletet pomerne slusna vzdalenost. Nezkousel sem to s DH plachtenim ale tusim ze to pujde.
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    Jen takový popis toho co si představuju pod umělým zdržováním aby hráči museli být ve hře déle - dnešní WQ v Highmountains ukazuje kamsi na horu - 5 minut ji objíždím z jedné strany abych zjistil, že odsud to evidentně nejde. Další 5 minut se vracím, 3 minuty opačným směrem k lokaci kde je quest mob. Za 17 sekund je po mobovi a můžu jít na další quest. Plnění questu - 17s, hledání lokace 13 minut.

Druhá varianta je před každým questem hledat na wowheadu, což ovšem zábavnost a hratelnost moc nezvyšuje....
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    SADAKO: dá se zopakovat, ale moc si od toho neslibuj, proti Aviana Feather je celkem k ničemu
    DWAY
    DWAY --- ---
    SADAKO: jasne. Tak tolik pokusu kolik jen chces.
    SADAKO
    SADAKO --- ---
    XLACHTAN: Cywe, já nehraju hry proto, abych překonávala vlastní lenost a nepohodlí. :D
    Bych za lítání klidně dala i reálný cash, kdyby byla ta možnost.

DWAY: Emerald wings nemám z takového komického důvodu, v průběhu plnění questu mi umřela baterka v myši. Dá se to zopakovat?
    DWAY
    DWAY --- ---
    VODNIK: to byl jen jeden z dotazniku hadam. Ve vetsine to bylo tak 60 - 70 / 40 - 30

mj novy cotent mas ve stredu ;)
    GIINGGER
    GIINGGER --- ---
    XLACHTAN: Ja nemam zadnou) ani nevim kde se vlastne berou. Padaji nahodne kdekoliv (dungeony, cashe za 4 WQ, atd.)? Jen v raidu?

Ale ja jsem celkove filthy casual co k tomu sedne 2-3x tydne, mam ilvl 846 a ani mi jeste nerozkvetl strom (ne ze bych vedela, jak k tomu dojit), vcera jsem teprv dostala od Kalecgose quest do raidu. Ale zase me ten Legion porad bavi, porad tam ma clovek co delat, to jsem ani necekala, ze me to bude drzet tak dlouho.
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    DWAY: viděl jsem jeden a rozdíl mezi příznivci a odpůrci lítání byl asi 4%. A content měl smysl první měsíc, ale teď?
    DWAY
    DWAY --- ---
    DWAY
    DWAY --- ---
    SADAKO: koukej se z litaka kdyz letis do stormheimu :-P a nebo kombinace glideru tvych kridel a emeral winds. Budes mit spousty casu se podivat. (musis startovat z highmountain)
    DWAY
    DWAY --- ---
    ENDER: jak rikam podle vsekerych ohlasu a dotazniku vice lidi radsi nelita nez lita.

VODNIK: protoze samozrejme nejezdis po zemi kdyz nemusis. Proto jsem rad ze to vynuti, protoze samozrejme bych se nedonutil po te zemi jezdit kdyby slo litat a prisel bych o spousty contentu.
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    XLACHTAN: možná stačí tobě, jenže je to i o možnosti volby a tu nemáme. A nějak jsem si nevšimnul, že by se v Draenoru a starších lokacích pohybovalo moc lidí po zemi - když je to tak super tak proč všichni lítají?
    XLACHTAN
    XLACHTAN --- ---
    SADAKO: pozor, v tomhle je rozdíl :) 640 kb je zcela pevně dané technologické omezení přes který nejede vlak. Zatímco nelítání je jen o překonání vlastní lenosti a nepohodlí :)
    SADAKO
    SADAKO --- ---
    ENDER: Jo, já s DH taky gliduju jak o život.
    Škoda, že třeba nad Suramar city se to moc nedá, protože to je něco jako splněný sen, překrásné město elfích mágů, moc ráda bych si ho pořádně prohlédla zeshora.
    ENDER
    ENDER --- ---
    SADAKO: ja litam na glideru co se da slozit a zezhora je to fakt krasny..
    SADAKO
    SADAKO --- ---
    XLACHTAN: Mi to nějak připomnělo 640 kb paměti musí stačit každému.

ENDER: Já si jenom říkám, že když tolik lidí miluje nelítání, v čem je problém aby v moment, kdy lítán je, si tito dál jezdili na koni, když je to teda tak super.

Mě mimo jiné prostě baví poletovat a kochat se krajinou dole, mám větší rozhled, z kočky vidím akorát kus před sebe. Ne že by to v případě Azsuny, Val'sharah a Suramaru nebyl hezký kus, ale ten větší záběr má něco do sebe. A s normálním cestolítákem to není ono, protože lítá pořád po stejné trase.
    ENDER
    ENDER --- ---
    SADAKO: kvuli lidem jako je lachtan a dway nelitame!
    XLACHTAN
    XLACHTAN --- ---
    Já jsem rád, že nelítáme :) vzhledem k tomu, že svět je plný side questů, rare modek, pokladů, world questů a kdoví čeho je skvělý na tyhle věci narážet omylem.

Navíc kombinace píšťalka, kite a 2x HS stačí na cokoliv.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam