• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    World of Warcraft pro lidi, kteří si užívají hru a nepotřebují si nic dokazovat.
    O questech, raidech, PvE a RP a historii světa v této úžasné hře. (bavíme se zde o oficiální hře, free servery mají své vlastní forum)

Prepatch tuto středu (18.7.)

BFA vychazi 14.8.

Antorus minimalistic guide: zde

Alfa a omega ohledne informaci o hre: http://www.wowhead.com/
    Uzitecny web o classach a tak: http://www.icy-veins.com/wow/

Pokud by nekdo pokulhaval v AJ tak: https://www.wowfan.cz/

rozbalit záhlaví
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    ENDER: ted uz fakt nevim, kde jsem to cetl, ale byl to nejaky komentar nebo update primo od blizzu. Jinak receno, kdyz mas vetsi ilvl nez ten reward, tak mas sanci na lvl upgrade, cim vic mas zase itemu *forged, mas sanci mit ten *forged i dalsi.

DWAY: Taky to tak delam. Jdu na misto, kde ten boss je a kdyz tam neni nikdo kdo to kiluje, tak pres group finder (premade groups > Raids or Quests menu). Pokud tam grupa je a nekili to zrovna clenove opozice (horda, alici), tak staci do nej jit a das ho.
    DWAY
    DWAY --- ---
    KOKES: group finder to jisti. Akorat obcas najdes grupu ktera to zrovna zabila.
    ENDER
    ENDER --- ---
    HOCH2: jaky vliv ma ilvl na moznost titanforged?
    je pravda, ze od ty doby co mam pres 870 mi pada hodne upgradovanych itemu...
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    KOKES: world questy, kdy mas jako reward item. V zavislosti na tvem ilvl a poctu warforged/titanforged itemu, mas sanci, ze ten quest reward se ti upgradne co se tyce ilvl. Pokud chces ale 860 bez dungu a pvp, tak pak uz jen ti world bossove, auction house nebo nejaky rychly raid pug run.
    KOKES
    KOKES --- ---
    teda mám docela krizi, profese končí na 815 co jsem tak zjistil, veci mám ~840, daily když je něco s crit, dává menší crit než 780+ co mám v šuplíku, dungy a pvp chodit nechci. asi poslední možnost jsou world bosové. Minul jsem něco, jak získat 860+?
    KOKES
    KOKES --- ---
    což to já přišel. občas se tam někdo mihl, ale hned zmizel, takže asi inv...
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    KOKES: stačí přijít, nicméně se současnými bugy budeš rád když se ti podaří ho nakliknout natož abys dostal loot
    KOKES
    KOKES --- ---
    diky
    ENDER
    ENDER --- ---
    KOKES: bud tam nekdo je nebo si pres finder najdes raid, ktery ma standardne autoinv
    KOKES
    KOKES --- ---
    jak fungujou world bossove - musim nekde zebrat o raid, nebo staci prijit? obcas jsem se skocil mrknout na Withered Jima nebo Leviathana a byl jsem tam sam...nejak to nemuzu na netu najit
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    Zato s tim S. priestem si porad hraji. Jsem zvedavej jak moc to pokonili popr. boostli :)
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    DWAY: super a Outlaw nic se zvýšením šance na kostky :/
    DWAY
    DWAY --- ---
    The following items now disable their effects rather than cancel the entire buff when leaving the Broken Isles:
    Bloodtotem Saddle Blanket
    Leystone Hoofplates
    Demonsteel Stirrups

nothing can stop me now :-D
    DWAY
    DWAY --- ---
    Patch Notes: World of Warcraft 7.1: Return to Karazhan - WoW
    https://worldofwarcraft.com/en-us/news/20335228#death

blood DK ma zpatky icebound fortitude. Aaaaaaw yisss
    CUJO
    CUJO --- ---
    SADAKO: Vcera vecer sem to s pomoci uzivatele Dway ( k teremu patri velky dik ), resil na chatu, a nakonec mi vrati penize, a mam si legion koupit znovu, samozrejme tentokrat spravne :)
    SADAKO
    SADAKO --- ---
    CUJO: Jde, naprosto bez problémů, stalo se mi před pár lety taky, stačilo napsat na support, bez keců to převedli na EU.
    DWAY
    DWAY --- ---
    Zkusil bych to vsecko prehodit na ten eu ucet. Maji celkem dobry customer support. tak by to melo projit.
    CUJO
    CUJO --- ---
    toto:

Automatically charge me every 3 months USD 13.99/mo (USD 41.97 billed every 3 months)
    Save USD 12.00 / Year
    Current Subscription
    DWAY
    DWAY --- ---
    co se cechu tyce tak hadam ze moc ne. Ale netusim.
    DWAY
    DWAY --- ---
    CUJO: us ma uplne jiny herni cas (I server time) u nas v noci je u nich rano, u nas odpoledne je u nich noc. Podle toho se prizpusobuji pugovaci a raidovaci casy.
    DWAY
    DWAY --- ---
    CUJO: tak pak urcite ticket. Ze si udelal chybu nejspise a ze mas us wowko misto eu a jestli to jde predelat. A jak to myslis predplaceny cas? Jako zes ho aktivoval na ten us?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam