• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    World of Warcraft pro lidi, kteří si užívají hru a nepotřebují si nic dokazovat.
    O questech, raidech, PvE a RP a historii světa v této úžasné hře. (bavíme se zde o oficiální hře, free servery mají své vlastní forum)

Prepatch tuto středu (18.7.)

BFA vychazi 14.8.

Antorus minimalistic guide: zde

Alfa a omega ohledne informaci o hre: http://www.wowhead.com/
    Uzitecny web o classach a tak: http://www.icy-veins.com/wow/

Pokud by nekdo pokulhaval v AJ tak: https://www.wowfan.cz/

rozbalit záhlaví
    DWAY
    DWAY --- ---
    BARTUC: Jo roguny tem je hej, invite si nezaslouzej :-D :-D

Taky mame jednoho v guilde a neni moc nadseny z toho jak to je no.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    DWAY: to ja jim pisu, ale v 80% totalni ignore a ve zbytku odpovědi typu fuck you you are not outlaw. Hraju sin rogunu, takze to i castecne chápu, protože většina lidi porad zije v mlze a mysli si, ze jedina viable roguna na dungy je outlaw.

Nechci aby to vyznelo jako nejakej QQ tread, jen spis info k pousmani. Bohuzel sem mel klic na +7cos, který fakt nemam rad jako dung, takze sem nechtel skládat partu sam.
    DWAY
    DWAY --- ---
    DWAY
    DWAY --- ---
    BARTUC: v tom pripade nebud lemra, a whispuj tem leaderum. Daleko radsi vezmu nekoho kdo mi napise ze vi co a jak a toci kolem 300k nez random typka co ma 870 ilvl.

i kdyz trochu zalezi co hrajes. Prijde mi ze v tomto dataci je prebytek melee
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ENDER: jn, ja to chápu, ale bohužel mam fakt hodne spatnej luck na dropy (ještě před týdnem sem behal se zbrani 875 ilvl :-D

Nicmene když se uz do dungu dostanu, tak to celkem jde a většinou dmg topuju, nebo sem druhej, malo kdy se mi stane, ze bych byl poslední. Navíc i na tomhle ilvlu sou fighty celkem kratky, takze na boss fightech mam kolem 350 - 400k dps, takže taky pohoda :-)

Co se ilvlu tyce, tak me desne brzdi trinkety, který mam jen 850, ale to se snad podda. Bohuzel lidi z guildy chodi m+ uz po resetu, ale ja se k tomu dycky dostanu az o vikendu, nebo v pondělí.

Kdybyste někdo shanel nekdy dps, tak mi klidne pisnete. Verim, ze nebudete litovat :-D
    DWAY
    DWAY --- ---
    MEDAN: chtel jsem ti navrhnout, ze bych te klidne do kara vzal, ale divam se, ze to asi nebude mozne...
    DWAY
    DWAY --- ---
    MEDAN: neni treba cekat na pristi datadisk. Staci na pristi raid (no mozna az nighthold)

a v podstate to bude odpoved tem lidem, co si stezovali, ze je vsechno moc lehke. Tohle holt lehke neni. Ale na druhou stranu s dalsim raid tierem se tam podivaji lidi i z lfr.

Jinac jestli vis, tak mezi finderem a LFG vesmes neni zadny rozdil. Teda jediny rozdil je v tom, ze si leader vybere koho chce. Ale mas to vesmes slozeni random grupy na dungeon.
    ENDER
    ENDER --- ---
    BARTUC: njn to uz je malo, do tak velkych m+ uz bereme pouze lidi 865+ spis 870+.... protoze 864 uz ma kdekdo a stava se, ze ten clovek pak toci 200k na bossfightech a nestiha se to kvuli tomu.. taky se soucasnym affixem chodime osmicky vetsinou na 2 bedny.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    MYKEZ: včera sem se snazil asi 2 hodiny dostat do +9 myth dungu jakéhokoliv a musim rict, ze jako dps 864 ilvl sem mel opravdu velkej problém. Nakonec sem se dostal do nejaky grupy na +8 BRH, kdy sme dosli dung asi pul hodiny po limitu :-D Ale coz, bedýnka bude tak jako tak.
    MEDAN
    MEDAN --- ---
    MYKEZ: vim
    DWAY: normalni mythic jo. ale jestli je Karazhan opravdu takovy progress, tak to s tema par hodinama casu na hrani tydne dam asi az v pristim datadisku no... a to je prave to, co me stve. nevim co je spatnyho na tom, aby existovala finder verze tech dungeonu.
    DWAY
    DWAY --- ---
    A nebude to moc privetivy protahovaci dung, protoze I kdyz budou 4/5 vedet co delat tak ten posledni to muze pekne posrat vsem.
    DWAY
    DWAY --- ---
    MEDAN: pokud nejsi schopny zajit mythic, tak ani nema cenu aby ses do kara podival ;) Je to fakt masakr. Vcera sem to sel poprve (pravda na prvnich 5 bossu jsme meli 3x melee dps) a trval nam progress skoro 4 hodky. Spousta tech abilit je proste unforgiving. Jedna chyba a je to v perdeli pane hrabe.
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    MEDAN: v dungeon finderu mythic samozřejmě je, jen v jiné sekci a ne jako random group. Odchodil jsem takhle všechny 4 potřebné mythicy za jedno odpoledne před raidem a včera i celý Karazhan
    MYKEZ
    MYKEZ --- ---
    MEDAN: O premade grp finderu, kde si mj, můžeš založit vlastní grp, víš?
    MEDAN
    MEDAN --- ---
    Co mě momentálně na wowku nejvíc naštvalo je nutnost chodit mythic dungeony. Zvlášť u Karazhanu, což je moje vůbec nejoblíbenější instance ve hře, a kam se teď asi nepodívám. Při mém stylu hraní jsem závislý na dungeon finderu a tam jaksi mythic není... :o/ Stejně tak asi dlouho neuvidím Suramar dungeony a nedokončím questy co mi nosí followeři.
    VICTIM81
    VICTIM81 --- ---
    WRATA: ja.
    WRATA
    WRATA --- ---
    Kdo tu hrajete na PVE serveru?
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    ETHAN: slož si vlastní, dělám to s lockem taky
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    ETHAN: pravda, jako dpsko je to tezsi, ale ja volim taktiku filtrovani grup podle jednoho pravidla - hlasim se tam, kde maji uz tanka, healera a dve dps :) Navic tim, ze mi ty dve legendarky boostly trosku ilvl, tak se mi chodi fakt super (Shadow priest - AoE mind sear + debuf z corruption trinketu z xaviuse).
    DWAY
    DWAY --- ---
    ETHAN: ruzove to nebylo nikdy no. Holt se oplati kamaradit se s tankem nebo healerem. Ja v podstate za celou legii sel jediny dung sam, jinac byl v parte vzdy nekdo z gildy.
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    HOCH2: Já ti nevím. S lockem (ilevel 858, všechny mythicy, nějaké ty m+) mě do random grupy nevezmou. Prostě přetlak dps, tak proč nevzít někoho s vyšším ilevelem. Naopak priesta (na začátku ilevel tak 840-842, samozřejmě žádný mythic ani m+) mi vzali jako healera hned. Takže tak růžové to úplně není. Partu na Karazhan jsem nesehnal za celé ty tři volné dny. Naštěstí kamarádi začali chodit mythicy, takže jim trochu pomáhám se vybavit a rovnou v tom budu mít na kara partu, ale je to takové hloupé. Pořád je prostě přetlak dps a o kom se netraduje, že má dobré aoe, toho nechtějí, protože pak run trvá o 5 minut déle :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam