• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    World of Warcraft pro lidi, kteří si užívají hru a nepotřebují si nic dokazovat.
    O questech, raidech, PvE a RP a historii světa v této úžasné hře. (bavíme se zde o oficiální hře, free servery mají své vlastní forum)

Prepatch tuto středu (18.7.)

BFA vychazi 14.8.

Antorus minimalistic guide: zde

Alfa a omega ohledne informaci o hre: http://www.wowhead.com/
    Uzitecny web o classach a tak: http://www.icy-veins.com/wow/

Pokud by nekdo pokulhaval v AJ tak: https://www.wowfan.cz/

rozbalit záhlaví
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    BARTUC: +10 chodej u nas lidi s 865 celkem v pohode, ale v pugu chtej vzdycky nesmysly
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    SADAKO: je to mega malo, navic equiped mam tusim 865... na m+8 chteji 875 ilvly...
    DWAY
    DWAY --- ---
    SADAKO: to mi pripomina. "Ten test sem naprosto posrala :'(" a pak 1- :-D
    VICTIM81
    VICTIM81 --- ---
    SADAKO: no ma ho vyssi nez ja na svem altovi rogune :)
    SADAKO
    SADAKO --- ---
    867 = nízkej ilvl? O___o
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    VICTIM81: postupne smeruju k AP buildu, proto topuju masterku a crit. Versa je uplne nejdebilnejsi stat a me zatím padly fakt jen totalni shitky s versatlikou, tak sem se tomu poddal a jedu co dům da. Vzhledem k tomu, ze muj ilvl je relativne nizkej, tak jsem se ještě nedostal do faze minmaxovani, takze aktualne beru primarne crit (presne jak rikas aspoň na 40%) a masterku/versatilku. Co sem koukal, tak rozdil mezi versa a mastery i v bleed specu není zase tak silenej a ja nejsem top progresser, takze zatím fakt beru co dům da. Nicmene moje priorita je ST do raidu a pak mythic + dungy. Zatím neprehazuju exa a ap podle situace a hraju s exsa porad, ale az se dostanu na 40% critu, tak zacnu prehazovat dle situace ST/multi.

Jinka ja sin rogunu hraju asi 3 tydny, před tim sem hral sub a ještě před tim ve wod combat, takze se hodne szivam a moje výsledky zatím nejsou uplne idealni, ale lepsi se to a snazim se trénovat co to jde.
    VICTIM81
    VICTIM81 --- ---
    BARTUC: Tak nevim o jake dps ti jde. zda singl target nebo cleave nebo aoe. zda 5man nebo raid. ja se na to vzdy divam z singl target pohledu v raidu. a na to ze mas bleed spec mas relativne malo versy a moc mastery. mohl bys zvazit poison spec. tak jako tak potrebujes dostat crit nad 40% idelane az k 45 tak ze multi ti +6% traitem vyleze na 50% critu.
    imho
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    Croonbabe @ Drak'thul - Community - World of Warcraft
    http://eu.battle.net/wow/en/character/drakthul/Croonbabe/advanced

tady je moje micinka :-D
    WRATA
    WRATA --- ---
    BARTUC: Posli mi link na tvuj armory profil
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    WRATA: mno uvidíme, ja sem rad, ze vim kde se zapina wow :-D
    WRATA
    WRATA --- ---
    BARTUC: Udelej si simcraft. Jediny nastaveni co potrebujes udelat je nastavit si region, importnout z armory a nechat to bezet aspon na milion cyklu, zapsat si vysledky, prehodit na gate, opet milion a porovnat
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    obecne nemam problém s prezivanim, jako roguna mam naprosto epicej survive a v 90% vipu sem mezi poslednima prezivsima, takze obecne survive moc nepotrebuju navíc.

Jinak daval jsem to do MrRobota, na simcraft sem ještě nemel silu nastudovat a nastavit.
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    BARTUC: do kalkulačky na mrrobotu nebo do simcraftu? Ty výsledky se většinou dost liší a tomu co udává mrrobot moc nevěřím, už mockrát mi to navrhovalo úplné kokotiny. A jak píše ENDER je to cca 1%dps, ale pokud nepřežiješ tak je dps loss o dost větší
    ENDER
    ENDER --- ---
    BARTUC: na nektere encountery se to muze hodit, navic 4k neni zas tak moc
    DWAY
    DWAY --- ---
    BARTUC: tak muze to byt dobre do m+
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    tak sem si hodil do kalkulatoru svoji skvělou druhou božskou legendarku a zjistil sem, ze mi dps klesne o 4k :-D sice 20% hp za kazdej feint během 4s je super na survive, ale jinak docela zklamani :-/
    VICTIM81
    VICTIM81 --- ---
    ETHAN: ano.
    dalsi imho vyhoda je ze jde o medium populated server. ja totiz odmitam platit za stani ve fronte.
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    VICTIM81: Že bys byl někdo z PU? ;o) Jinak Alianci na WH mohu potvrdit, tam je CZ/SK guild docela dost. Wildhammer je spojený s Thunderhornem, takže pokud máte postavy na kterémkoliv z nich, tak guildu asi najdete v pohodě.
    VICTIM81
    VICTIM81 --- ---
    WRATA: wildhammer. ceska komunita tam je docela hodne pocetna. je tam nekolik ciste cz sk gild. ja jsem na alianci. a jsou tam jak na progress orientovane gildy tak ciste socialni. ja jsem v gilde co neni orientovana na progress ale hero nightmaru jsme prave vycistili.
    DWAY
    DWAY --- ---
    WRATA: ja taky. Aggramar ceska komunita asi 20 lidi. Raidujem ve stredu a obcas pondeli :-D
    WRATA
    WRATA --- ---
    VICTIM81: Na jakem? Jak je to tam s CZ komunitou a raidy?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam