• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    WRATA: mno uvidíme, ja sem rad, ze vim kde se zapina wow :-D
    WRATA
    WRATA --- ---
    BARTUC: Udelej si simcraft. Jediny nastaveni co potrebujes udelat je nastavit si region, importnout z armory a nechat to bezet aspon na milion cyklu, zapsat si vysledky, prehodit na gate, opet milion a porovnat
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    obecne nemam problém s prezivanim, jako roguna mam naprosto epicej survive a v 90% vipu sem mezi poslednima prezivsima, takze obecne survive moc nepotrebuju navíc.

Jinak daval jsem to do MrRobota, na simcraft sem ještě nemel silu nastudovat a nastavit.
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    BARTUC: do kalkulačky na mrrobotu nebo do simcraftu? Ty výsledky se většinou dost liší a tomu co udává mrrobot moc nevěřím, už mockrát mi to navrhovalo úplné kokotiny. A jak píše ENDER je to cca 1%dps, ale pokud nepřežiješ tak je dps loss o dost větší
    ENDER
    ENDER --- ---
    BARTUC: na nektere encountery se to muze hodit, navic 4k neni zas tak moc
    DWAY
    DWAY --- ---
    BARTUC: tak muze to byt dobre do m+
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    tak sem si hodil do kalkulatoru svoji skvělou druhou božskou legendarku a zjistil sem, ze mi dps klesne o 4k :-D sice 20% hp za kazdej feint během 4s je super na survive, ale jinak docela zklamani :-/
    VICTIM81
    VICTIM81 --- ---
    ETHAN: ano.
    dalsi imho vyhoda je ze jde o medium populated server. ja totiz odmitam platit za stani ve fronte.
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    VICTIM81: Že bys byl někdo z PU? ;o) Jinak Alianci na WH mohu potvrdit, tam je CZ/SK guild docela dost. Wildhammer je spojený s Thunderhornem, takže pokud máte postavy na kterémkoliv z nich, tak guildu asi najdete v pohodě.
    VICTIM81
    VICTIM81 --- ---
    WRATA: wildhammer. ceska komunita tam je docela hodne pocetna. je tam nekolik ciste cz sk gild. ja jsem na alianci. a jsou tam jak na progress orientovane gildy tak ciste socialni. ja jsem v gilde co neni orientovana na progress ale hero nightmaru jsme prave vycistili.
    DWAY
    DWAY --- ---
    WRATA: ja taky. Aggramar ceska komunita asi 20 lidi. Raidujem ve stredu a obcas pondeli :-D
    WRATA
    WRATA --- ---
    VICTIM81: Na jakem? Jak je to tam s CZ komunitou a raidy?
    DWAY
    DWAY --- ---
    takze secteno a podtrzeno lidi nechteji hrat tanky a healery a stezuji si ze je moc dps na to aby se nekam dostali :-D
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    souhlasim, ze při stavajici urovni gearu by na mythic mohlo byt lfr uplne na pohodu. Ja se bavim spis o m+9 a vys. Chapu, ze tam si lidi vybiraji dobře gearnuty lidi.

V gilde ted mame trosku problém s nedostatkem tanku a navíc většina lidi spolu hrajou uz hodne dlouho (ja sem v gilde od vanoc), takze na tyhle vyssi mythicy chodi spolu většinou a malo kdy se mi podari se dostat do ty top party.

Ale zatím sem to dycky aspoň na tu +8 nejak udelal, tak doufam, ze konecne něco popada (a ne ze mi z bedny padne presne ten item kterej vůbec nepotrebuju) a budu schopen konecne doklepat aspoň tech +10 :-)
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    me taky trochu vadilo, ze tam nebyl dungeon findery na mythicy. nejsou zas az tak tezky, aby se to muselo skladat manualne. kvuli te same veci jsem se vykaslal i na gw2. cekat i dlouho mi nevadi, ale jak zacne byt problem nekam se dostat, tak pomerne rychle ta hra omrzi.

s wowkem jsem skoncil presne v ten moment, kdy vsichni kamosi byli offline a ja jsem mel hroznou naladu na dung a hodinu jsem se snazil nekam dostat. po hodine jsem to vyhodnotil, ze dh s 860 gearem asi teda nikoho neoslni a pak to slo s tim hranim nejak z kopce

dps je proste nadbytek a vsichni muzou byt vybiravi. oproti tankum a healerum a lidem v lepsich klanech. to neni qq, jen pohled z druhe strany a imo se spousta lidi muze vysrat na nejaky whispovani leaderum. na nejakej ten zakladni pleb mythic pro udelani questu by mohl automaticky dungeon finder byt s dlouhym cekanim :p
    GIINGGER
    GIINGGER --- ---
    Mate tu nekdo LUI? Nejak mi v tom po poslednim patchi odmita fungovat Skada, resp. zobrazovat se diky tomu tlacitku nahore. Pred dungem se me to vzdycky zepta, jestli chci resetovat, ale stejne pak nikde neni) zkousela jsem resetovat profil v nastavenich Skady ale nic. Mate nekdo stejnej problem?
    DWAY
    DWAY --- ---
    Rikal jsem to jednou a reknu to znova. Prisocknete se k nejakemu tankovi nebo healovi z gildy. Takovy problem dostat se do raidu to fakt neni.

a dungy na normal projdes i s rybarskym prutem a kucharskou cepici.
    SADAKO
    SADAKO --- ---
    Tvl, už začínám chápat, proč si kamarád stěžoval, že ho s 849 BM hunterem nechtěli vzít na Normal EN. A jak to tak čtu, tak mě opouští i poslední zbytky chuti na potlačení odporu, abych aspoň dodělala ty questlines, co končí v nějakém pochcaném dungeonu. No, za dvě DLC si možná něco budu moci odsólovat... :D
    DWAY
    DWAY --- ---
    BARTUC: Jo roguny tem je hej, invite si nezaslouzej :-D :-D

Taky mame jednoho v guilde a neni moc nadseny z toho jak to je no.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    DWAY: to ja jim pisu, ale v 80% totalni ignore a ve zbytku odpovědi typu fuck you you are not outlaw. Hraju sin rogunu, takze to i castecne chápu, protože většina lidi porad zije v mlze a mysli si, ze jedina viable roguna na dungy je outlaw.

Nechci aby to vyznelo jako nejakej QQ tread, jen spis info k pousmani. Bohuzel sem mel klic na +7cos, který fakt nemam rad jako dung, takze sem nechtel skládat partu sam.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam