• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    World of Warcraft pro lidi, kteří si užívají hru a nepotřebují si nic dokazovat.
    O questech, raidech, PvE a RP a historii světa v této úžasné hře. (bavíme se zde o oficiální hře, free servery mají své vlastní forum)

Prepatch tuto středu (18.7.)

BFA vychazi 14.8.

Antorus minimalistic guide: zde

Alfa a omega ohledne informaci o hre: http://www.wowhead.com/
    Uzitecny web o classach a tak: http://www.icy-veins.com/wow/

Pokud by nekdo pokulhaval v AJ tak: https://www.wowfan.cz/

rozbalit záhlaví
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    XLACHTAN: jsem zvědavej jak uspějete na HC, pokud už farmíte mythic EN. Nám Helya přišla horší než třeba pavoukopták už na normal, na HC jdou naši dneska, pokud se po včerejšku odhodlají. Atmosféra v raidu byla dost mrazivá
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    XLACHTAN: + všichni ostatní, asi nemáte místo na EN mythic co? S naší guildičkou to chodíme snad v 11 lidech + 3 lidi s náma choděj pravidělně z jinech serverů guild. Mám otlaw rogunu ilvl 870
    XLACHTAN
    XLACHTAN --- ---
    VODNIK: půjdeme dneska normal a hero po tom co dočistíme mythic EN, takže jsem zvědavý. Ale obecně mě tam nic moc lootu netáhne, takže uvidíme.
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    Jak se vám líbí nový ToV raid? Včera jsme prošli normál a obecně to můžu označit za zklamání - loot nestojí v porovnání s EN za nic a jen ny Helye jsme měli víc wipů než na mythických bossech, což je na normál trochu nevyvážené, když vezmu že tam padá o 10-15ilvl nižší loot.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    tak sem včera zkousel poprvé AP/EP build a je to silenost :-D před tim sem rotaci nezkousel ani na dummy, takze ze zacatku to bylo spis mlaceni hlavou do klavesnice, ale pak sem na to malinko prisel a na xaviovi hc (vim, je to lou, ale atm sme 2/7 nim) sem potocil 404,5k dps :-) A to sem ještě spatne linkoval vendetu s kingsbane a tak, takze potencial je hodne vysoko... zajimavy je, ze simulace mi ukazovaly 360k dps max :-D Je pravda, ze hodne udelala poison bomba, ale i tak to bylo super. Blby je, ze ta rotace je pak takova pomala a není to tak zabavny jako AP/EX, ale potencial to ma :-)
    DWAY
    DWAY --- ---
    GIINGGER: mi prisli orkove zrovna povedeni. Durotan a Gul'dan byli spon on :) Pravda blackhand byl spise kilrogg ale co uz :-D
    GIINGGER
    GIINGGER --- ---
    DWAY: Twe, ten orc je pomalu lepsi nez CGI ve warcraftim filmu :D
    DWAY
    DWAY --- ---
    BlizzCon 2016 Warcraft Cosplay Compilation
    https://www.youtube.com/watch?v=uOqN-LJ-nE4

pekne to maji udelane :)
    AKNAMOR
    AKNAMOR --- ---
    MAFIK: jo, jen HC a pokud to budeš dělat tento týden, nezapomeň se povozit na kolotoči :)
    ENDER
    ENDER --- ---
    J4C0B1M: jop
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    Hele vim že bych mohl googlit, ale teda fakt můžu koupit WoW token a střelit ho na aukci? real cash = in game gold? Dík
    DWAY
    DWAY --- ---
    MAFIK: myslim ze HC. Netusim jestli ty tabardy jeste porad funguji :) Taky je mozne ze to zmenili na aktualni content. Musis holt vyzkouset :)

A nebo proste obetovat par stovek goldu a koupit si to :-D
    MAFIK
    MAFIK --- ---
    DWAY: nee,chodim 80 normal. to funguje s tabardem jen v HC? ahaaaa
    VODNIK: diky moc. (y)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ENDER: https://cdn.discordapp.com/attachments/ ... 9b06d8.png tady je posloupnost afixu. Staci vedet jaky byly v predchodzim tydnu. Včera to kluci od nas kontrolovali a sedi to
    ENDER
    ENDER --- ---
    nevite jaky jsou tenhle tejden m+ affixy?
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    VODNIK: kouknu doma, včera sem nastavil jen nejakej zaklad a něco si hodil do pawnu, dneska to necham bezet přes noc a uvidim co z toho vypadne
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    BARTUC: musíš si nastavit počet iterací, čím víc, tím líp. 100k+ většinou stačí
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    BARTUC: A to nejsem zadnej skiller :-)

BTW mam dotaz k simcraftu. Když si tam nasimuluju staty, tak staci jedna simulace, nebo tam mam dat nejakej delší cyklus (a jak pripadne)?. Včera sem si simulovat vahu státu a vyslo mi, ze mastery mam predposledni prioritu před haste.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ENDER: jj jako tank nebo heal ses uplne v pohode. ja se proste do grupy nedostanu. I když pisu leaderum, tak me bud ignorujou a nebo poslou do pice a u nas v gilde taky není moc lidi co sou ochotny chodit +10 obecne. Musim dat ten +10 v case abych mel achiev, to by mozna mohlo pomoct :-) ale občas je to fakt komicky, když si slozim grupu na +7 z lidi kolem 880 a dps toci min nez ja :-D
    ENDER
    ENDER --- ---
    BARTUC: pro dps to je asi peklo, ja mam unequipped 877 a hraju tank a heal, takze mam misto porad :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ENDER: mno my na zacatku taky pullovali, ale pak jak sme byli ve 4 tak sme nemeli dmg na to to umlátit, tak sme to pekne zobali po jednom. Jsem ale rad, ze sme to dali :-)

Akorát když nemam gildovni grupu, kde vi jak tocim, tak fakt dostat se do čehokoliv +6 a vic je nadlidskej ukon :-/ Snad to zacne trochu padat a konecne budu moct vymenit ty 850 a 845 kousky gearu :-)
    ENDER
    ENDER --- ---
    BARTUC: tak to my vzdycky pullujem cely grupy a enha shamy obcas umrel :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam