• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    my včera probehli hc EN a pak sme stihli uz jen 2 bose normal a me osobne se ty bossove moc libili. Uvidíme dneska na helyu, podle videa to bude asi celkem ficak. dam vedet kam sme se dneska dostali :-)
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    XLACHTAN: jsem zvědavej jak uspějete na HC, pokud už farmíte mythic EN. Nám Helya přišla horší než třeba pavoukopták už na normal, na HC jdou naši dneska, pokud se po včerejšku odhodlají. Atmosféra v raidu byla dost mrazivá
    ENDER
    ENDER --- ---
    J4C0B1M: jj na holy palatovi jsem zasel na demony a z druhyho mi padnul :) na protovi mi neldy padnul z withered chesty, ani jsem si toho nevsim
    XLACHTAN
    XLACHTAN --- ---
    J4C0B1M: já se přiznám je HC už je teď naprostý yolo :)
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    XLACHTAN: my dali HC Xavia až když sme měli v raidu 2 ranged a od tý doby je to easy farma, jinak sme to zkoušeli full melee a končili sme jak sem tu psal na 0-3% hp, takže chápu že je to všude s meleekama podobný

Btw dělali (srali) jste někdo s farmením těch hidden skinů?
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    No ja nevim jestli nekdy dam vubec 110, ted jsem po tom co jsem dal Monka na 86 zacal hrat Deamon Huntera (tyjo nejak mam rad ten zvuk mecu :D)
    ENDER
    ENDER --- ---
    REFLEX: my jich mame taky jako sracek, ale realne vsem rikam at hrajou co je bavi... uz jsme i mythic bosse zabili s raidovanim 2x tydne, takze to nejak funguje :)
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    Celkove mi přijde ze všichni nabírají nonmeele ze melaku je hodne
    ENDER
    ENDER --- ---
    J4C0B1M: my nejaky mista mame, taky bych rad trosku protridil raid od lidi, kteri na mythic nemaji.. kdyztak posta
    WRATA
    WRATA --- ---
    Ma tady nekdo z vas bnet id Chocebo#1256?
    XLACHTAN
    XLACHTAN --- ---
    J4C0B1M: melee teď máme dost
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    XLACHTAN: + všichni ostatní, asi nemáte místo na EN mythic co? S naší guildičkou to chodíme snad v 11 lidech + 3 lidi s náma choděj pravidělně z jinech serverů guild. Mám otlaw rogunu ilvl 870
    DWAY
    DWAY --- ---
    ENDER: no spise jde o to, ze v ToV prestrelili pomer obtiznost / odmena. A to jako ze hodne.

Fighty sou super aspon ty dva co jsem videl. Ale za tu namahu to proste zatim nestoji. Obzvlast kdyz tam pada stejny ilvl jako v Kara.
    ENDER
    ENDER --- ---
    VODNIK: jj, vcera jsem to zminoval i u nas na raidu, ze raidy obecne nemotivuji moc lidi tam chodit...
    ocekavam, ze hc progress bude dost narocny
    XLACHTAN
    XLACHTAN --- ---
    VODNIK: půjdeme dneska normal a hero po tom co dočistíme mythic EN, takže jsem zvědavý. Ale obecně mě tam nic moc lootu netáhne, takže uvidíme.
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    Jak se vám líbí nový ToV raid? Včera jsme prošli normál a obecně to můžu označit za zklamání - loot nestojí v porovnání s EN za nic a jen ny Helye jsme měli víc wipů než na mythických bossech, což je na normál trochu nevyvážené, když vezmu že tam padá o 10-15ilvl nižší loot.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    tak sem včera zkousel poprvé AP/EP build a je to silenost :-D před tim sem rotaci nezkousel ani na dummy, takze ze zacatku to bylo spis mlaceni hlavou do klavesnice, ale pak sem na to malinko prisel a na xaviovi hc (vim, je to lou, ale atm sme 2/7 nim) sem potocil 404,5k dps :-) A to sem ještě spatne linkoval vendetu s kingsbane a tak, takze potencial je hodne vysoko... zajimavy je, ze simulace mi ukazovaly 360k dps max :-D Je pravda, ze hodne udelala poison bomba, ale i tak to bylo super. Blby je, ze ta rotace je pak takova pomala a není to tak zabavny jako AP/EX, ale potencial to ma :-)
    DWAY
    DWAY --- ---
    GIINGGER: mi prisli orkove zrovna povedeni. Durotan a Gul'dan byli spon on :) Pravda blackhand byl spise kilrogg ale co uz :-D
    GIINGGER
    GIINGGER --- ---
    DWAY: Twe, ten orc je pomalu lepsi nez CGI ve warcraftim filmu :D
    DWAY
    DWAY --- ---
    BlizzCon 2016 Warcraft Cosplay Compilation
    https://www.youtube.com/watch?v=uOqN-LJ-nE4

pekne to maji udelane :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam