• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    DWAY
    DWAY --- ---
    HOCH2: sem premyslel co myslis bo mi to pripominalo diablo :-D Pak mi doslo, ze slo o weekly event asi ze? Legion dungeon nebo tak neco.
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    DWAY: tusim, ze to tak bylo, ze kdyz uz ti jedna legenda padla, tak sance na druhou byla vetsi.
    Ale pak kolem toho magickeho vikendu, kdy byla akce, ze dropy z kazdeho bosse/dungu jsou dvojnasobne, tak se jim to nejak seklo a nejak se v tom pohrabali, takze ted tezko rici, jak to ve skutecnosti je.
    DWAY
    DWAY --- ---
    BARTUC: prave ze to by mi prislo strasne blbe navrzene. Oni nejsou hloupi.

A nam se taky v gilde stalo, ze jedne holce padla legendarka na altovi drive nez na mainovi... Ale to bylo prilis brzy abys z toho mohl vinit catch up mechanizmus. Spise co jsem ruzne cetl, tak to vypada ze ty legendarky zacnou vic padat po te co padne prvni. Ale to zas muze byt anecdotal evidence tech lidi.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    DWAY: taky to nemam nijak potvrzeny, jsou to jen famy od lidi z guildy a kamosu. Na druhou stranu systemu muze bejt jedno jestli ten ne-drop bude na jedny nebo druhy postave... mno uvidíme, stejne je toho obsahu tolik, ze alty hraju fakt minimalne
    DWAY
    DWAY --- ---
    BARTUC: source primo nemam, ale ono pri kazdem nedropu se ti trosku zvedne sance, takze by mi uplne nedavalo smysl kdyby to bylo acc wide.

Jak rikam source sem nenasel, ale ani sem nenasel nic co by tvrdilo opak.
    DWAY
    DWAY --- ---
    ENDER: nastup novych hracu je nyni reseny tim, ze maji o dost kratsi interval mezi jednotlivymi research. A od 7.1.5 nebo 7.2 viz BARTUC: akorat myslim ze jen do lvl 15

takze v tuto chvili se vesmes za mesic da dostat na podobny level jako hraci co hrajou od zacatku. Coz mi prijde fer, porad to vyzaduje aspon nejaky effort.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    DWAY: mas to nejak podlozeny? ja sem prave všude mozne cetl, ze badluck se vztahuje na acc a všichni mi to tak nejak svorne tvrdi.

ENDER: AK bude vyresenej v 7.1.5 kde si budes moct koupit na resources lvl 20 AK na account, takze altici pujdou expit jedna basen :-)
    ENDER
    ENDER --- ---
    DWAY: dost to blokuje vstup novejch hracu do hry... nerikam, ze je to uplna blbost, ale chtelo by to doladit..
    a taky to, ze se to nesdili mezi altama me dost mrzi...

na 2. stranu je datadisk fakt povedenej a dost me bavi.. navic i nase casual guilda s 2 dennim raidovanim zvlada rozumne progressovat, coz je pro me dost prekvapeni..
    DWAY
    DWAY --- ---
    ENDER: proc knowledge? Ten je naopak perfektni.
    ENDER
    ENDER --- ---
    musim rict, ze me se ten system libi, padly mi 2 bis do holy a jedna z top 3 do tanka (do raidu asi bis)... nez mi ty legendy popadaly, ten system se mi nelibil :)

ne kecam, system legendary a artifact knowledge mi prijdou jako slabsi clanek legionu..
    DWAY
    DWAY --- ---
    BARTUC: badluck protection se vztahuje na kazdou postavu zvlast. Samozrejme se ti muze stat ze ti padne na altovi (coz nasere) ale nijak to neovlivni drop maina :)

Jedinou ochranu co jsem udelal je, ze sem nastavil stabilne blood loot spec i kdyz hraju frosta.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    me jediny co se nelibi je to, ze si nemuzu legendu snazenim a pili nejak vybojovat. Libil se mi koncept ringu ve wodu, kdy sem musel projit pribehem a poradne farmit, abych se k ni dostal. Ted je to ciste o lucku a navíc mam třeba ted trosku schizu, protože sem uz celkem dlouho zadnou nedropnul, tak se bojim hrat alty, aby mi nepadla tam v ramci badluck protection :-DDD vim ze je to picovina, ale tak nejak to v sobe mam :-)
    DWAY
    DWAY --- ---
    MEDAN: taky me to napadlo. Ale zatim se mi ten koncept libi.
    MEDAN
    MEDAN --- ---
    jen aby se z wowka nestalo diablo :D
    DWAY
    DWAY --- ---
    7.1.5 PTR: All the New and Changed Legendaries - Wowhead News
    http://www.wowhead.com/news=258044/7-1-5-ptr-all-the-new-and-changed-legendaries
    SKAUT
    SKAUT --- ---
    Teoreticky ano. Prakticky to asi nikdo neudělá protože bude mít nejakej lepší s dopadem na DPS.
    WRATA
    WRATA --- ---
    SKAUT: Pekny info. Jenom pochopil jsem to spravne ze v pripade ze mam relic kterej ma trait Fatebringer ilvl 825 tak relic kterym bych to mel nahradit je minimalni ilvl 870(protoze FB pridava 44.51) v pripade ze ma Ghostly Shell trait(kterej je defenzivni)?
    SKAUT
    SKAUT --- ---
    Ahoj, nedavno jsem byl sem na NYX pozvan a jsem tu prevazne jako obcasny kolemjdouci ctenar.
    Hraju momentalne schizofreni rogunu ( sin / sub sem tam outlaw ) nekde na urovni obcasneho hrace. Momentalne RAIDY jako sin.
    Armory - http://eu.battle.net/wow/en/character/aggramar/Alayla/advanced
    Pro relicy ( co stejne nepadaj ) pouzivam toto https://docs.google.com/...sheets/d/1Vw2J-dIBAhXiJXW2Da4mLe0r1e9cVvEBXdpC7NRNu7A/edit#gid=1314953135
    Popis uvnitr je si myslim vsevysvetlujici.

A k tomu wdps - dle aktualni simulace muj pawn string ( dps je ono weapon dps )
    ( Pawn: v1: "Alayla": Agility=10.42, Ap=9.79, CritRating=7.06, HasteRating=4.81, MasteryRating=6.18, Versatility=7.15, Dps=4.38 )
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ja cerpal z warcraft logs, kde to teda asi blbe zobrazuje. Kazdopadne moc dekuju za nazory
    WRATA
    WRATA --- ---
    VICTIM81: Zajmavy. Rozhodne bych to rad videl nejaky porovnani ze simcraftu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam