• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    DWAY
    DWAY --- ---
    CLAVEN: jako to si docela smolar no. Cekal bych ze ti aspon jedna padne z krabicek. Mi sice padly 3 ale druha a treti z HC raidu, tam uz to vypada na slusnou sanci. Ale snad vsem u nas v gilde padla aspon jedna z emmisary, takze to vypada ze god of loot te opravdu nema rad.
    DWAY
    DWAY --- ---
    MEDAN: ty jo standard mythic bez plusu se ted chodi pred group finder asi jak pres dungeon finder. Vcetne podobne obtiznosti. Kdyz udelas aspon par world q tak neni vubec problem nabrat gear. Uz davno nemusis spamovat lfg chat, takze brecba tohoto stylu je naprosto bezpredmetna. A zadna socializace tam neni. Nemusis tem lidem pomalu ani napsat. Proste si vyfiltrujes napriklat court of stars a poklikas na vsecky grupy co tam jsou ze bys chtel in.
    DWAY
    DWAY --- ---
    HOCH2: me porad docela jo. V podstate ani nemam cas na alty. A v lednu Nighthold. Takze yep stale nejlepsi datac to tak vypada.
    SADAKO
    SADAKO --- ---
    VODNIK: Heh, mně se doposud dařilo hrát veškerá MMO jako single/coop s kamarády. Já teda nemám ambice chodit Mythic, ale je mi troška líto, že class order questline vede přes dungeony a pro Good Suramaritan musí být raid.
    MEDAN
    MEDAN --- ---
    VODNIK: toho uz jsem dohral :D ano, vim ze je to MMO. a mam za sebou leta stravena hardcore raidovanim v top guildach na serverech, kde jsem hral. ale wowko ma hodne podob jak ho hrat. a jedna z nich je i single player. znam spoustu takovych lidi... ale tohle proste blizzard tema mythicama narusil.
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    MEDAN: a všimnul sis, že to je MMO? Pokud ti vadí interakce s lidmi tak doporučuju přejít třeba na Zaklínače....
    MEDAN
    MEDAN --- ---
    CLAVEN: ted uz asi na me moc nebudou, to je jasny. ale stale to znamena, ze musim nekde hledat nekoho, kdo tam se mnou pujde. a takhle ja tu hru proste uz hrat nechci... ale netreba me resit :) proste jsem si jen zanadaval na blizzard. to je tak vse co muzu udelat...
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    MEDAN: Normálne mythicy by na teba nemali byť moc. Teda samozrejme neviem, čo hráš, ako tank by si mal dungeon dokonale poznať a ako healer máš zase o dosť viac zodpovednosti, ale ako dps sa môžeš zviezť s inými a moc neriešiť.
    MEDAN
    MEDAN --- ---
    VODNIK: brani mi v tom nutnost socializace se 4 dalsimi lidmi, kteri akorat budou spruzeni, ze je na me mythic moc... :) proste nevidim duvod, proc by ty dungeony nemohly mit i obvykle obtiznosti na random que pro lidi co wowko hraji single player jen kvuli pribehu a nezenou se za nejakymi obtiznostmi a lepsim gearem.
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    Ty free servery si nechte jinam, ale jinak se musím přidat k těm, co si pořídili rodinu a volný čas zmizel. Takže nejsem už úplně reprezentativní vzorek pro tu otázku, ale nebýt toho, tak bych raidoval. A guilda, se kterou bych to dělal, stále ještě má co raidovat, takže do Nightholdu by bylo co dělat.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    Mňa veľmi demotivovalo, že som za dva mesiace intenzívnej hry (daily emissary, nonstop mythic 5many, normal+lfr raidy, mythic+ 5many) nedostal ani jednu legendu, zatiaľ čo iným padli 3 na maine a po dvoch na altoch. Môžem jebať také RNG.
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    MEDAN: a co ti v tom brání? Jediný požadavek pro 2 mythic instance je udělat repku z Nightfallen, což je beztak velmi podstatná součást Legion příběhové linie. A pokud děláš questy téhle linie v Suramaru tak máš A-zábavu na pár týdnů, B-repku pro CoS a Arcway, což jsou předpokládám ty instance kam teď nemůžeš. A udělat vstupní quest pro Karazhan je otázka jednoho večera.

Přijde mi, že lidi obecně nadávají že nemají co dělat a půlku toho vynechali. Já se například vůbec nedostal k mythic+ (není čas), questy s Illidanem mám taky teprve v běhu, Suramar linii vedoucí k Nightholdu jsem dodělal až teď, v Karazhanu jsem byl jednou.... To vše s mainem, u alta se dostanu k něčemu dost zřídka a maximálně projdu nějakej mythic a 4 questy na denní truhličku. A to hraju cca 20-25 hodin týdně od vydání datadisku
    SADAKO
    SADAKO --- ---
    Já mám teda furt co dělat.
    A celkem mě šoklo, že mám s 853 DH problém sólovat Pandaraidy. Mogu'shan Vaults jsem musela stáhnout z 25 na 10 a v Throne of Thunder jsem chcípla na druhém bossovi.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    Ja už tiež nehrám, len snipujem aukciu a zarábam gold.
    MEDAN
    MEDAN --- ---
    ja legion uz taky skoro nehraju. nemam moznost se podivat na dungeony, ktere jsou pouze na mythic obtiznost a tim me blizzard nasral.
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    BARTUC: Ja pravne ze zacatku prohral za mesic asi 15 dnu ingame casu, takze uz jsem tak nejak bez elanu, ale zase na druhou stranu dve legendy, vsechny traity co mam na tom mem SPecku zase nechce tak jednoduse zahazovat.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ja se teda zatim kralovsky bavim. nemam tolik casu na hrani a tim padem nestiham poradne ani to co bych chtel. questy v suramaru doselavam dycky na posledni chvili, ap v podstate nefarmim a i tak mam 37 artifact lvl a porad mam co zlepsovat. ja osobne sem zatim v legionu nenaratil na chvili, kdy bych nemel co delat. raidujeme 3x tydne coz zabere doat casu a na dalsi aktivity uz je ho fakt hodne malo, zs me dobry.
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    SKAUT: Zase altovat se mi moc nechce. Mam rad maina a levelovat (a pro me ztracet tak cas) neco dalsiho bych asi nedal.
    MEDAN
    MEDAN --- ---
    WA9NO: muzes me prosim trochu nakopnout, kde se da na Nostalrius zalogovat? koukam na jejich stranky a jsem asi slepej... :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam