• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    MEDAN
    MEDAN --- ---
    WA9NO: muzes me prosim trochu nakopnout, kde se da na Nostalrius zalogovat? koukam na jejich stranky a jsem asi slepej... :)
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    MEDAN: Mno zrovna to pomaly chozeni po svete bych ozelí, holt jsem zmlsanej z toho chopperu co dostanes za heirloomy :D

Ale vcera jsem se dival na spolubydlu co jde frost maga a slu zrovna ragefire chasm a to uz jsem dlouho nevidel, ze rogue sapoval, mage musel ovcovat thrash :)) proste parada

A ten novej Nost funguje prekvapive dobre, jen ty que byly trochu hardcore, cekalo se hodku na login
    SKAUT
    SKAUT --- ---
    Poridte si alta ( ci alty ) a porad vylepsujte playstyle maina aby byl kazdy fight 100% dokonaly. Budete mit porad co delat . Do patche nestiham ani poradne dodelat na rozumnej ilvl alty..
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    ENDER: My zase narazili na problem prgresovat cokoliv, hodne lidi uz nejsou decka a maji bud pracovni pohotovosti nebo uz maji prave decka a to zname strasne malo vule a casu neco hrat :)
    MEDAN
    MEDAN --- ---
    WA9NO: taky miluju hrat vanillu na free serverech. mam rad tu obtiznost a ze clovek najednou musi trochu premyslet a snazit se i u obycejnych questu, chodit vic po svete a tak... ma to sve kouzlo, ktere mi dnes u wowka chybi.
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    Ja uz to zabalil a se spolubydlou jsme zacli hrat na tom znovurozjetym Nostalriusu.

Ja teda spis rekreacne.

Ale jakozto clovek co Vanillu nikdy nehral jsem mile prekvapenej, ten gameplay mi prijde takovej vic rpg, nez ta rubacka na draenoru/legionu.

Nechci tu jakkoliv propagovat freecko, sam jsem byl spoko na retailu, ale toho obsahu v ty vanille!! Delal jsem quest na fire totem a mel jsem co delat abych toho elementala napotreti umlatil :)
    ENDER
    ENDER --- ---
    HOCH2: jojo, taky uz pomalu koncim... na mythic nas neni 20, takze i pres nas hodne lazy styl nemame uz 14 dni co delat... a neustale farmeni AP me pomalu prestava bavit
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    Priznejte se, koho to jeste bavi? Nejak uz neci do ceho pichnout :)
    RUSTFIZZLE
    RUSTFIZZLE --- ---
    Gul'dan encounter hodně připomíná běhání v Diablu.
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    DWAY: presne tak, byl to nejaky event. Cca mesic zpatky.
    DWAY
    DWAY --- ---
    HOCH2: sem premyslel co myslis bo mi to pripominalo diablo :-D Pak mi doslo, ze slo o weekly event asi ze? Legion dungeon nebo tak neco.
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    DWAY: tusim, ze to tak bylo, ze kdyz uz ti jedna legenda padla, tak sance na druhou byla vetsi.
    Ale pak kolem toho magickeho vikendu, kdy byla akce, ze dropy z kazdeho bosse/dungu jsou dvojnasobne, tak se jim to nejak seklo a nejak se v tom pohrabali, takze ted tezko rici, jak to ve skutecnosti je.
    DWAY
    DWAY --- ---
    BARTUC: prave ze to by mi prislo strasne blbe navrzene. Oni nejsou hloupi.

A nam se taky v gilde stalo, ze jedne holce padla legendarka na altovi drive nez na mainovi... Ale to bylo prilis brzy abys z toho mohl vinit catch up mechanizmus. Spise co jsem ruzne cetl, tak to vypada ze ty legendarky zacnou vic padat po te co padne prvni. Ale to zas muze byt anecdotal evidence tech lidi.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    DWAY: taky to nemam nijak potvrzeny, jsou to jen famy od lidi z guildy a kamosu. Na druhou stranu systemu muze bejt jedno jestli ten ne-drop bude na jedny nebo druhy postave... mno uvidíme, stejne je toho obsahu tolik, ze alty hraju fakt minimalne
    DWAY
    DWAY --- ---
    BARTUC: source primo nemam, ale ono pri kazdem nedropu se ti trosku zvedne sance, takze by mi uplne nedavalo smysl kdyby to bylo acc wide.

Jak rikam source sem nenasel, ale ani sem nenasel nic co by tvrdilo opak.
    DWAY
    DWAY --- ---
    ENDER: nastup novych hracu je nyni reseny tim, ze maji o dost kratsi interval mezi jednotlivymi research. A od 7.1.5 nebo 7.2 viz BARTUC: akorat myslim ze jen do lvl 15

takze v tuto chvili se vesmes za mesic da dostat na podobny level jako hraci co hrajou od zacatku. Coz mi prijde fer, porad to vyzaduje aspon nejaky effort.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    DWAY: mas to nejak podlozeny? ja sem prave všude mozne cetl, ze badluck se vztahuje na acc a všichni mi to tak nejak svorne tvrdi.

ENDER: AK bude vyresenej v 7.1.5 kde si budes moct koupit na resources lvl 20 AK na account, takze altici pujdou expit jedna basen :-)
    ENDER
    ENDER --- ---
    DWAY: dost to blokuje vstup novejch hracu do hry... nerikam, ze je to uplna blbost, ale chtelo by to doladit..
    a taky to, ze se to nesdili mezi altama me dost mrzi...

na 2. stranu je datadisk fakt povedenej a dost me bavi.. navic i nase casual guilda s 2 dennim raidovanim zvlada rozumne progressovat, coz je pro me dost prekvapeni..
    DWAY
    DWAY --- ---
    ENDER: proc knowledge? Ten je naopak perfektni.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam