• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    ETHAN: ono je to jedno, kazdy hlavni mesto ma portal, kdyz mas ten garisson HS, tak pak muzes pres portal do Ashranu, kde muzes IF, SW a Darnasus. Pokud se dostanes do SW, tak u hradu mas plno portalu do zon z Cata a taky se dostanes do pand, kde pak mas to eternal valey.
    Navic ted v novym dalaranu, kdyz se portnes tim portalem uprostred, je tam dole pod pilirema hafo dalsich portalu.
    Navic, pokud chces za portal, zkus se podivat v ty zone kousek od SW, mel bys byt schopny ho projit :)
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    VODNIK: Jo, tam mám HS, pak jeden do Garrison a jeden do nového Dalaranu + portály z challenge modů a to už na rychlé cestování celkem stačí.
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    CUJO: ta doprava je trochu komplikovaná - asi nejspolehlivější lokace s portály je pandarenské Vale of Eternal Blossom, tam máš všechna klíčová města pohromadě a je tam podle mě jediný portál do starého Dalaranu a Shattrahu. Jinak se do obou cestuje dost mizerně
    SADAKO
    SADAKO --- ---
    CUJO: Portral trainer učí portal kouzlo mágy, pokud nejsi mág, tak tě to nenaučí - a jednotlivé portály se učí podle levelu, viz
    Rundok - NPC - World of Warcraft
    http://www.wowhead.com/npc=47253/rundok

Jinak portál do Outlandu (pro všechny) je v Orgrimmaru v Cleft of Shadow normálně otevřený pořád, stojí vedle něj blood elfka jménem Dysong.
    Video: https://www.youtube.com/watch?v=le0ioGh8bYo
    CUJO
    CUJO --- ---
    Čus, promiňte zas blby dotaz,ale mam problém s dopravou mezi světy, tak abych se dostal, tam i zpět. např: jsem chtěl do Outlandu, tak jsem se dočetl že v Orgrimmaru je npc co otevírá portál - Rundok portal trainer - ale když k němu dojdu stále mi píše:

your grasp of the arcane isn't strong enough to understand portal magic

Nevíte jak z toho ven, případně tip na alternativní dopravu? Ale jak píši aby fungovala tam i zpět .)))
    DWAY
    DWAY --- ---
    Pobavily q za DH

BARTUC
    BARTUC --- ---
    SKAUT: pokud nemas legendarni cloak, tak do m+10 ses většinou na tom s aoe hur, od m+12 uz začínáš excelovat, protože mobky zijou dostatecne dlouho, abys byl schopen je rozdotkovat a pak sazet jeden envenom za druhym. Ja to delam tak, ze hodim 6 nebo 5 cp rupture na 4 targety s nejvic hp + garrote aspoň na jednoho a pak uz jen spamuju fan of knives a eviscerate. Když mam aspoň trosku stesti na poison bombu, tak to sou pak sileny cisla :-)
    SKAUT
    SKAUT --- ---
    BARTUC: Heh, takovy dropy mit.

Jo vim o tom, me je blby tunelit po jednom asi zvyk z huntera ( ktery byl main do konce pandy ).

To same je s tim AoE, dotkuju jak blazen a stejne se mi ty cisla nelibi. M10 jsme byli jednou ( tusim ) a mam pocit ze to zbytku kazim :-(. Kdyby tam byl stejne oblecenej hunt tak je to mnohem lepsi. Coz si obcas rejpnou at hraju hunta ze mame melee moc a schopny (haha) ranged by bylo fajn. Kdyz me ta roguna ale tak bavi .

A nejvic by se mi libil sub ( libi se mi jehon"lore" ) ale bohuzel...
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    SKAUT: mno muj ilvl a dropy sou dost zalostny. Nas main tank ma overal ilvl 895 :-D

Co se tyce EP/AP vs EP/EX, tak tam je to hodne o optimalizaci gearu, encounteru a tvyho stylu hrani a pozice v raidu. Pokud musíš často swapovat targety a tvoji prioritou sou addi, tak EP/EX bude urcite lepsi, pokud mas prostor aspoň trochu tunelovat bosse, tak je EP/AP lepsi.

Ja mam AOE celkem slusny, burst brutalni diky backu a sustained aoe ma sin brutalne silny, jen chvili trva, nez nahodíš dotky. Obecne v m+10 a vic je sin velice silnej AOE spec. Jo nadres se jako blazen oproti jiným classam, ale výsledek stoji za to.

Nejsem v zadny hyper progress gilde, ale kvalitni hrace tam imho mame a v m+ ve valny vetsine topuju dmg jak st, tak overal.

Ja sem s rogunou neskutecne spokojenej a bavi me jak svina :-)
    SKAUT
    SKAUT --- ---
    BARTUC: Je to dle vysledku ze simc kdy delal jednotlivy vasti gearu ( zatim vyssi divci pro me ).

Ja v AP/EP tocim min jak s ex. kupodivu se mi vcelku shoduje vysledek simc s tim co skutečně davam ( byt se najde okamzik kdy jsou Old Gods na me strane a vytocim trochu vic ).

Ono je to vcelku jedno, na AoE to je stejne marny a na ST sem takovej prumernej. O logach pak nasledne ani nemluvim :-D.

Jinak pekny ilvl relicu, ja dostal jeden titanforged 870 s traitem uplne na nic. Nebyt hodnych lidi z RAIDu tam nemam nic, proste nepadaj.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    SKAUT: ja jedu v 90% AP/EP, protože mi na to popadaly itemy. AP/EX jedu v podstate jen na draky+oko EN a na helyu v ToV + teda mythic pod +10.

To s téma relicama jsem taky cetl, ale otázka je, jestli je to pravda a na zaklade ceho k tomu dotycny dosel. Ostatní se toho chyti a berou to jako dogma, ale vůbec to nemusi bejt pravda. Me taky simc vypocitava ST dps kolem 415k a jsou fajty kdy tocim k 500k :-)

Ja uz to asi vydrzim do 7.1.5 a uvidim jak to bude s téma ilvlama obecne a pak to kdyztak zkusim. Mam v zaloze nejaky 880 relicy, tak by to pripadne nebyl takovej pruser prehodit zpet :-)
    SKAUT
    SKAUT --- ---
    BARTUC: Uz mam vymeneno krom jedne kde zustal crit chance u rupture. Pro 3 je treba prehodit exsang na agonizing poison ( takze bleed prehodit do poison - zustavam u bleed buildu nebot je praktictejsi )
    A co jsem naposledy koukal tak bod do MA vychazi jako 60ilvl cca.
    A zkusil sem po dlouhe dobe ( a diilky padnuti Insignie ) i sub ale nevychazi porad dobre. Porad maly ilvl ( jen 879 ) jenze nemam kde uz dropovat ( a kdyz padne neco s vyssim ilvl tak je to downgrade :-D )
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    DWAY: tjn, ale nevim jak to bude u relicu, ktery ti vlastne "jen" zvedaji ilvl potazmo ap zbrane a pokud ten efekt toho relicu udela vic tak to vyjde porad lip... ale uvidme
    DWAY
    DWAY --- ---
    BARTUC: no nechali se slyset ze by vec o 10 ilvl lepsi by mela byt automaticky upgrade, s vyjimkou nejhorsi vs nejlepsi staty nebo tak neco v tom smyslu.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    DWAY: mno co sem koukal, tak ty relicy by mely bejt nedotceny a na sin by se vice mene nemelo nic moc menit, ale asi pockam no :-)
    DWAY
    DWAY --- ---
    BARTUC: pockal bych do 7.1.5 tam se to bude dost prekopavat. Abys pak nezaplakal.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ja ted jediny co resim je, jestli vymenit 885, 890, 870 relicy za 865, 860, 880 MA relicy na sin rogune. Vetsina lidi říká, ze se to vyplati, ale ja tomu porad nejak moc neverim :-/
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    CLAVEN: jj, jde to tak udelat. Mythic je o malo tezsi heroic, takze +0 obtiznost bys mohl dat jednoduse.
    MEDAN: Looking for Group menu > Premade groups > Dungeons a pak uz jen hledat a hledat. Nekdy je to opruz, ale da se najit slusna grupa v celkem solidnim case.

DWAY: No, co budu povidat, vanoce, takze uz jsem se zase zahral do hry. Ono taky, kdyz udelate ten Artifact quest v EN (30 corrupted esenci), tak pak nasledny quest chain po vas chce, udelat asi tech mythiku sest.

CLAVEN: No, co ti budu povidat. Jak jsem si k tomu ted sedl, tak se mi povedlo konecne zabit posledniho bosse v karazhanu a voala on mi za to dal tu 3. legendu, no :D

CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    DWAY: Good for you.
    DWAY
    DWAY --- ---
    WRATA: ale jo ja to chapu, ale to je bonus dmg ne required dmg. Ty raidy sou datelne bez toho. A jasne ze je lepsi ji mit, ale jako raid leader dam prednost cloveku ktery vi co delat a toci normalni dmg nez cloveku ktery nevi co delat ale ma insane dmg.

Ale tak mi se ten koncept libi no. Daleko vice me sralo grindovani veci z raidu kdy ti jeden raid padlo 5 a druhy nic. A nakonec si dostal legendarku, ktera ani nepusobila legendarne bo ji nekdo upekl pomalu na koleni. Holt 100 lidi 100 chuti.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam