• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    SKAUT
    SKAUT --- ---
    BARTUC: Uz mam vymeneno krom jedne kde zustal crit chance u rupture. Pro 3 je treba prehodit exsang na agonizing poison ( takze bleed prehodit do poison - zustavam u bleed buildu nebot je praktictejsi )
    A co jsem naposledy koukal tak bod do MA vychazi jako 60ilvl cca.
    A zkusil sem po dlouhe dobe ( a diilky padnuti Insignie ) i sub ale nevychazi porad dobre. Porad maly ilvl ( jen 879 ) jenze nemam kde uz dropovat ( a kdyz padne neco s vyssim ilvl tak je to downgrade :-D )
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    DWAY: tjn, ale nevim jak to bude u relicu, ktery ti vlastne "jen" zvedaji ilvl potazmo ap zbrane a pokud ten efekt toho relicu udela vic tak to vyjde porad lip... ale uvidme
    DWAY
    DWAY --- ---
    BARTUC: no nechali se slyset ze by vec o 10 ilvl lepsi by mela byt automaticky upgrade, s vyjimkou nejhorsi vs nejlepsi staty nebo tak neco v tom smyslu.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    DWAY: mno co sem koukal, tak ty relicy by mely bejt nedotceny a na sin by se vice mene nemelo nic moc menit, ale asi pockam no :-)
    DWAY
    DWAY --- ---
    BARTUC: pockal bych do 7.1.5 tam se to bude dost prekopavat. Abys pak nezaplakal.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ja ted jediny co resim je, jestli vymenit 885, 890, 870 relicy za 865, 860, 880 MA relicy na sin rogune. Vetsina lidi říká, ze se to vyplati, ale ja tomu porad nejak moc neverim :-/
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    CLAVEN: jj, jde to tak udelat. Mythic je o malo tezsi heroic, takze +0 obtiznost bys mohl dat jednoduse.
    MEDAN: Looking for Group menu > Premade groups > Dungeons a pak uz jen hledat a hledat. Nekdy je to opruz, ale da se najit slusna grupa v celkem solidnim case.

DWAY: No, co budu povidat, vanoce, takze uz jsem se zase zahral do hry. Ono taky, kdyz udelate ten Artifact quest v EN (30 corrupted esenci), tak pak nasledny quest chain po vas chce, udelat asi tech mythiku sest.

CLAVEN: No, co ti budu povidat. Jak jsem si k tomu ted sedl, tak se mi povedlo konecne zabit posledniho bosse v karazhanu a voala on mi za to dal tu 3. legendu, no :D

CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    DWAY: Good for you.
    DWAY
    DWAY --- ---
    WRATA: ale jo ja to chapu, ale to je bonus dmg ne required dmg. Ty raidy sou datelne bez toho. A jasne ze je lepsi ji mit, ale jako raid leader dam prednost cloveku ktery vi co delat a toci normalni dmg nez cloveku ktery nevi co delat ale ma insane dmg.

Ale tak mi se ten koncept libi no. Daleko vice me sralo grindovani veci z raidu kdy ti jeden raid padlo 5 a druhy nic. A nakonec si dostal legendarku, ktera ani nepusobila legendarne bo ji nekdo upekl pomalu na koleni. Holt 100 lidi 100 chuti.
    DWAY
    DWAY --- ---
    CLAVEN: zjevne ne. A mozna proto se stale bavim. I kdyz nemam bis legendarky.
    WRATA
    WRATA --- ---
    DWAY: Tak to ale bohuzel neni zejo. Nektery ty legendarky pridavaji radove desitky tisic DPS coz proste neni zanedbatelny na mythic raid progres. Imho byla chyba ze udelali DPSkovy legendarky jako celek. Meli udelat vsechno jenom utilitni a hotovo.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    DWAY: Ty si tuším úplne nepochopil koncept loot-based ARPG, keď si myslíš, že je to o tom, či ti niečo stačí na progress...
    DWAY
    DWAY --- ---
    VICTIM81: A neni nahodou cele wowko RNG? Ja pamatuju ve firelandech mi za cely patch nepadly ramena. Protoze dpskovaci plate tam byly jen setovky. Takze nove ramena sem dropnul az v dragon soul. Je to to same, akorat jsou legendarky oranzovejsi a o neco silnejsi.

Dokonce i progress Myth gildy se nechaly slyset, ze kvuli legendarky nikoho nekopli z raidu. Jedine co udelali, ze nekoho "donutili" at hraje alta na kterem ma lepsi legendu. Takze opravdu to je spise v hlave, protoze to neni Diablo. Ta hra na legendach stavena neni. A to co vytocis bez ni uplne staci na progress vseho, kdyz mas dostatecny gear.
    DWAY
    DWAY --- ---
    SADAKO: protoze to je novinka. Zkouseji, implementuji a uci se v procesu. Spousta veci te proste treba pri vymysleni nenapadne. Chteli vyresit legendarky jinak, ale nedoslo jim, ze z toho bude takove halo no.
    WRATA
    WRATA --- ---
    SADAKO: Tak ono to tam je zejo. A 7.1.5 by mela zavest i pity timer kterej by mel Clavenovu situaci celkem rychle vyresit
    SADAKO
    SADAKO --- ---
    Já celkem chápu, že to někoho nasere. Popravdě netuším, proč ten RNG není dělaný trochu jinak. Docela rozumím, že prvek "jsi odměňován za X lepší šancí na drop" je výrazně lepší motivační faktor než "padni komu padni".
    ENDER
    ENDER --- ---
    se clovek celou dobu tesi a pak mu padne prydaz :)
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    BARTUC: Zázrak. Je to skoro ako keby existovali individuálne dôvody, prečo to ľudia hrajú!
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    Asi budu znit divne/hloupe, ale postavit svoji vuli/chut hrat na dropu legendy mi prijde minimalne zvlastni. Je to dany tim, ze nejsem v zadny hc progres guilde, kde by se minmaxovalo jak sileny a kazda desetinka dmg by me mohla stat misto v raidu. Me to proste bavi a kdyz padne legenda, tak to je super bonus, ale rozhodne to neni to kvuli cemu bych to prestal hrat... Ono kdyz k tomu clovek takhle pristupuje a neni v takovy ty tenzi, kdy uz konecne kurva padne, tak pak kdyz padne, tak je to o to lepsi :-)
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    Je to RNG, samozrejme, ale dva mesiace dosiahli môj breaking point a odišiel som k iným hrám, kde to nie je také dementné, to je celé :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam