• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    World of Warcraft pro lidi, kteří si užívají hru a nepotřebují si nic dokazovat.
    O questech, raidech, PvE a RP a historii světa v této úžasné hře. (bavíme se zde o oficiální hře, free servery mají své vlastní forum)

Prepatch tuto středu (18.7.)

BFA vychazi 14.8.

Antorus minimalistic guide: zde

Alfa a omega ohledne informaci o hre: http://www.wowhead.com/
    Uzitecny web o classach a tak: http://www.icy-veins.com/wow/

Pokud by nekdo pokulhaval v AJ tak: https://www.wowfan.cz/

rozbalit záhlaví
    DWAY
    DWAY --- ---
    MEDAN: melo by to byt na konci v te mistnosti jak tam ten cenda pali knihy. Myslim ze scarlet halls, ale stoprocentne si jisty nejsem. Nepamatuju si ty nazvy po te co to rozdelili :)
    MEDAN
    MEDAN --- ---
    DWAY: ha! no vidis, to ani nevim... cata a pandy jsem nehral :) tak to si tam pro to zajdu.
    DWAY
    DWAY --- ---
    MEDAN: ten je ve hre taky strasne dlouho. Jakykoli mag si mohl lootnout "recept" v scarlet halls. A potom jen vyckavat az na trade nekdo poprosi o dala portal. Bohuzel ted uz tam pridali tooltip ktery te prozradi :(

HOCH2: ehm nemuzes pozvat do party lidi z opacne frakce :) Jedine co muzes, je prihlasit se jako mercenary do bg s tim ze te to vezme s druhou frakci pokud sou v tve dlouhe fronty.

A jediny co musi byt ze stejneho serveru je mythic raid. Zbytek jde crossrealm. Guild omezeni neni na nic.
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    SHAAG: muzes. Dokonce dungy muzes chodit i ali/horda grupy. Jen pro raidy tusim od normalu a dungy od m+ uz musi byt ciste lidi z jedne guildy/serveru.
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    SHAAG: A tohle rozhodně můžeš. V zásadě kromě mythic obtížnosti aktuálního raidu je omezením pouze strana a jinak můžeš být v partě s kýmkoliv z EU realmů (nejen těch EN, ale všech jazyků). Tedy Horda hraje jen s Hordou a Aliance s Aliancí - což, aby se to zamotalo trochu víc, nemusí platit v battlegroundech, kde při nedostatku hráčů jedné strany je tuším nějak možné je doplnit těmi druhými. Jak tohle ale funguje nevím, PvP nedělám.
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    SHAAG: Z toho, co psal Wrata to sice kouká, ale trochu schovaně, tak jen upřesním, že DT a BB jsou teď jeden spojený realm. Postavy pořád zakládáš na DT nebo BB (a na obojím lze mít postavy za obě strany), ale to propojení například znamená, že postavy jedné strany na DT a BB můžeš mít v jedné guildě. Takže dokonce i kdyby nešlo mít Alianci a Hordu zároveň na jednom realmu (což ale lze), tak bys toho v tomto případě vlastně dosáhl tím, že bys dál dělal Hordu na DT a Alianci na BB.
    WRATA
    WRATA --- ---
    SHAAG: Alianci na DT/BB bych se vyhnul velkym obloukem pokud ti vadi ze te kazdou chvili nekdo gankuje.
    SHAAG
    SHAAG --- ---
    Tak to jsou skvele zpravy, nebudu muset mazat vsechny postavy ;-)...
    jeste se dozvim ze muzes zvat do party lidi z jinych serveru ne?
    MEDAN
    MEDAN --- ---
    Mě nejvíc baví ten portál nad Dalaran crater :D
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    SKAUT: to samozřejmě vím, jen že píšeš že tam jsou všechno města - nejsou. Není tam ani starý Dalaran a pro člověka co neprošel předchozí datadisky je ten systém portálů totální chaos
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    DWAY: jak jsem psal, uz je to nejakej patek -> rozumej tak cca rok az dva :D
    Mozna je to jen u me, obcas mam na takovyhle bugy stesti.
    ENDER
    ENDER --- ---
    HOCH2: ja mel na dt na ali paladina a na horde zbytek, vim ze to omezeni kdysi fungovalo, ale pak to zrusili... je pravda, ze preprodej z prazdneho ali ah na hordacky a naopak, byl super vejvar :)
    DWAY
    DWAY --- ---
    HOCH2: to je nejaka blbost. Ja mam normalne horde a ali postavy na jednom serveru O.o
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    ENDER: No uz je to nejaky patek, co jsem to zkousel. Ale vzdycky mi to napsalo, ze nemuzu mit horde a ali charakter na jednom serveru. Kdyz byly invaze pred spustenim legie, tak jsem zkusil na serveru, kde mam jenom alli charaktery si vytvorit i blood elfa DH a ten mi vytvorit sel.
    Porad mam za to, ze jina moznost neni. Ale mozna je to "cerstva" novinka a ja o tom jen nevim.
    Kazdopadne demon hunter rozumi jak alianci, tak horde, co jsem slysel a muze tak prekladat mezi H a A :D
    uz zadny keg kill nebo jak se to psalo :D
    ENDER
    ENDER --- ---
    HOCH2: muzes mit cokoliv nebo to nejak zmenili?
    navic dt a bb jsou v podstate jeden server
    SHAAG
    SHAAG --- ---
    HOCH2: Parada ;-) Dik. Zkusim.
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    SHAAG: Muzes mit hordu i alianci, pokud si zvolis demon huntera za opacnou stranu nez hrajes. Takze na DT by sis udelal night elfa huntera.
    Jinak jinak to snad jeste nejde.
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    DWAY: Ono hodne lidi skonci u tech piliru. Malokdo si vsimne, ze dolu vede jeste jedna mistnost :)
    SHAAG
    SHAAG --- ---
    Chtel bych se optat. Po 3 letech premyslim o navratu k WoW a resim server na ktery se dat.
    Lze na jednom serveru mit zaroven char u Aliance a Hordy?
    Da se nekde zjistit aktualni populace na serverech?
    Mam charaktery na DT (Horda, ale chtel bych i alianci), Burning Blade (Aliance), Dragonmaw (aliance), Burning Legion (horda).
    DWAY
    DWAY --- ---
    SKAUT
    SKAUT --- ---
    VODNIK: novy dala - panda - shatt :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam