• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    SKAUT
    SKAUT --- ---
    BARTUC: Heh, necham si zdat o tomhle ilvl. Mam 874 na sobe a když neco padne tak je mi to uplne k nicemu ( jako titanforged trinket v kara kterej je na nic a podobne + ho nemuzu nikomu dat protože mám horší ilvlem ).
    Od vanoc sem se pustil do farmy M+ ( kam me vzali, ty vyssi m+ nikdo rogunu nechce ) a samy nesmysly padaj. Holt asi smolik, zbyva byt jen filthy casual s mizernym gearem...
    DWAY
    DWAY --- ---
    SADAKO: rares a skrogg by meli mit cca stejne hp ne? Ale jako jo, pravda ze pokud neco poseres tak se da s havocem umrit relativne lehce, a vengeance ti toho daleko vice odpusti. Na druhou stranu na levleni brawler jidlo (take to co ti da 1000% regen out of combat) a normalnima mobama sem se prokousaval jak nic.
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    SADAKO: no, zlaty uz nejsou rares ale elites. No a v podani legion elites ve world questech, tak ty jsou vetsinou delany na to, ze to musis dat s grupou, takze pokud ho clovek neda, nemusi smutnit.
    Kazdopadne na druhou stranu vetsina class ma takovy ability, ze to nekdo dokaze sundat solo, ale neni to podminka.
    AKNAMOR
    AKNAMOR --- ---
    CLAVEN: dík no :D ale je pravda, že pro dobro všech ho radši moc nehraju
    SADAKO
    SADAKO --- ---
    DWAY: Rares (stříbrné) s havocem není problém, ale ty zlaté mrchy...skrogga jsem utloukla až s vengeance. Je pochopitelně možné, že můj problém tkví v lamáckém hraní a selfheal u vengeance to zkrátka zachraňuje :D
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    DWAY: ja sem spokojenej, muj ilvl je uz konecne pouzitelnej (884/5 equiped a 889 v invu) a před par dny mi padly wristy, takze uz mam 3 bis legendarky na sin :-) ted ještě podropovat dva 880+ MA relicy a sem spokojenej :-) ale taky to desne trvalo, na 873 ilvl sem byl snad mesic a pak to najednou zaclo padat :-)

Kazdopadne ten rng faktor je fakt desnej a chápu, ze pokud lidi fakt touzi po legendarkach, tak je to muze demotivovat az prestanou hrat. Me tim, ze je to celkem jedno, tak je to jen prijemny prekvapeni :-)
    DWAY
    DWAY --- ---
    BARTUC: xavaric's magnum opus :-D
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    jak je pak presladke, když ta odmena prijde ale, to je pecka :-)
    ACUACX23
    ACUACX23 --- ---
    CLAVEN: Neboj budu :-)
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    ACUACX23: si to trochu pokazil tým, že casuals nemajú čo v PVP robiť.
    Fskutečnosti každý, čo platí sub, má čo robiť v ľubovoľnej časti contentu a ty by si sa mal starať o seba, ju?
    ACUACX23
    ACUACX23 --- ---
    CLAVEN: Mám stejný problém ,dělám dokola to stejné bez jakékoliv odměny...to byl celý důvod mého příspěvku stejně jako nedávno tvůj.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    ACUACX23: och, mucko. Prestal som hrať, lebo ma nebaví robiť dokola to isté bez akejkoľvek odmeny.

Že máš na hovno život a tvoja jediná hodnota je jak si "uber PVP", s tým samozrejme sympatizujem, ale chcelo by to trochu sebareflexie. Však daj svoje pro PVP rankingy, nech sa zasmejeme.
    ACUACX23
    ACUACX23 --- ---
    CLAVEN:Píše někdo kdo přestal hrát ,protože mu nepadla legendárka ...olololol.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    ACUACX23: V PVP nemajú čo robiť ľudia, ktorých nick na Nyxe začína na A.
    #truestory #wordofgod
    DWAY
    DWAY --- ---
    ACUACX23: olololol. Tak po te prvni vete sem prestal cist dale. Skvela diskuse, have a nice day ;)
    ACUACX23
    ACUACX23 --- ---
    DWAY: Promiň ,ale lidi co hrají PVP casual nemají v PVP co dělat ....je důležitý co máš na sobě ,ale jen to jaký to má item level to je co je pruda. Random je voser hlavně proto ,protože nemáš radost a nic tě netěší ztoho ,že hraješ. Dobrej drop byl a bude to nejdůležitější ve hře a neříkej ,že ne....a když ti po třech nedělích nepadne nic co by tě někam posunulo můžeš se na to akorát vysrat. ...hlavně ,když víš ,že za stejný odehraný čas si v jiných datačích byl už celý v top gearu. ...hraju dál ,stále čekám ,jsem trpělivý člověk ,ale pokud se mrkneš na fóra na netu RANDOM tuhle hru zabijí. ....a že máznu nějakýho nooba který měl štěstí a má větší item level ?...zaprvý to fakt nestíhám si ho prohlédnout a za druhy je mi to úplně uprdele ...mrtvej Alík dobrej Alík ....jdu v tyhle hrě ostatně jako v každé jiné po tom nejlepším co hra nabízí ,bohužel random ti to tak z nepříjemní ,že pak musíš hledat jiné důvody proč tu hru hrát. ...takže jak říkáš dostaneme postavičku s předem nastavenými staty a jdeme se bavit honěním unreal PVP achievů. ....dopiju pivo a jdu na to.
    DWAY
    DWAY --- ---
    ACUACX23: proc je teda problem random drop kdyz nezalezi co mas na sobe? :-P Konecne to neni o tom, ze ti co maji cas farmit pvp vybavu muzou machrovat nad tema co si chodi zahrat pvp jen casual, ale je to o skillu. Porad kdyz to hrajes vic nez casual, tak mas vyhodu pvp talentu.

SADAKO: s havocem kdyz sem mel CD na metamorfozu sem zvladl i vetsinu rare.
    SADAKO
    SADAKO --- ---
    TRAGED: Jo. Tam, kde Havoc nestíhá, Vengeance prostě vydrží.

WRATA: Právě při stejné výbavě, akorát měním zbraně. Je teda pomalejší a na větší množství nepřátel je to takové trochu WTF, viz DWAY, ale já s ním dokážu přežít i celkem nepříjemná monstra, kde to bylo s Havoc takové horší, až se nebojím říci na píču.

HOCH2: Jj, jsem četla, inu nenadchli mne.
    ACUACX23
    ACUACX23 --- ---
    Class změny sice pěkný,ale jestli nepoladí ten zkurvenej random drop tak se jim na PVP všichni vyserou...vůbec celý systém PVP je ted' totálně nahovno,je jedno co máš na sobě, důležitý je pouze item level atd....chci zpátky valor a conquest pointy :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam