• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    World of Warcraft pro lidi, kteří si užívají hru a nepotřebují si nic dokazovat.
    O questech, raidech, PvE a RP a historii světa v této úžasné hře. (bavíme se zde o oficiální hře, free servery mají své vlastní forum)

Prepatch tuto středu (18.7.)

BFA vychazi 14.8.

Antorus minimalistic guide: zde

Alfa a omega ohledne informaci o hre: http://www.wowhead.com/
    Uzitecny web o classach a tak: http://www.icy-veins.com/wow/

Pokud by nekdo pokulhaval v AJ tak: https://www.wowfan.cz/

rozbalit záhlaví
    DWAY
    DWAY --- ---
    ACUACX23: proc je teda problem random drop kdyz nezalezi co mas na sobe? :-P Konecne to neni o tom, ze ti co maji cas farmit pvp vybavu muzou machrovat nad tema co si chodi zahrat pvp jen casual, ale je to o skillu. Porad kdyz to hrajes vic nez casual, tak mas vyhodu pvp talentu.

SADAKO: s havocem kdyz sem mel CD na metamorfozu sem zvladl i vetsinu rare.
    ACUACX23
    ACUACX23 --- ---
    Class změny sice pěkný,ale jestli nepoladí ten zkurvenej random drop tak se jim na PVP všichni vyserou...vůbec celý systém PVP je ted' totálně nahovno,je jedno co máš na sobě, důležitý je pouze item level atd....chci zpátky valor a conquest pointy :-)
    DWAY
    DWAY --- ---
    Vengeance minimalne umira, ale vsecko je o dost zdlouhavejsi. Nema ani nejak moc excelentni aoe dmg. Takze to moc nezachranis ani pullovanim grup.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    SADAKO: Je o tolik lepší, protože má self heal
    WRATA
    WRATA --- ---
    SADAKO: Hrozne moc dela gear. Jako cerstva 110 sem mel problemy i se dvema mobama
    SADAKO
    SADAKO --- ---
    To se mi zdá, nebo je Vengeance na solo o tolik lepší než Havoc? Mám vylevelované na max Twinblades a už maximum AK, tak jsem switchla na Vengeance, že je čas levelit i druhou zbraň a jsem v šoku, že to najednou jede jako po másle a umřu akorát, když mi uprostřed bitky spadne připojení. Kdyby mi to došlo dřív, byly mi mé začátky na Broken Isles méně smutné.
    DWAY
    DWAY --- ---
    SHAAG: muzou byt i ve stejne gilde a tak. V podstate vsecko jak kdybys byl na stejnem realmu. Akorat v pripade ze to je ten druhy tak ho vidis v gilde treba jako Dway-Aggrammar misto jen Dway
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    SHAAG: ano
    SHAAG
    SHAAG --- ---
    Jeste otazka...
    sdruzene realmy (DT/BB) pouzivaji stejny global/trade chat?
    DWAY
    DWAY --- ---
    SHAAG: viz DWAY:
    ENDER
    ENDER --- ---
    SHAAG: zaclo to ali vs hotda a ted invitovanim do party. do party muzes invitnout kohokoliv z evropy, jedine omezeni je u mythic raidu, kde musi byt 20 lidi ze stejneho realmu nebo sdruzenych realmu (pripad dt a bb).
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    HOCH2: dungy v kombinaci ali/horda jsem teda nikdy neviděl, ale netvrdím že to nemůže jít. Ale raidy se chodí cross realm už pěkně dlouho (mimo aktuálního contentu na mythic obtížnost) a veškeré instance taky (včetně mythic+)
    SHAAG
    SHAAG --- ---
    ENDER: Muzes to nejak upresnit?
    ENDER
    ENDER --- ---
    HOCH2: radsi nerad :) vetsina z toho co pises neni pravda
    SHAAG
    SHAAG --- ---
    ETHAN:
    WRATA:
    Naprosto dokonale zpravy... Tedy necham si Alianci na BB a na DT pojedu hordu.
    Slysel jsem o spouste zmen, tak jsem na ne zvedav.
    DWAY
    DWAY --- ---
    MEDAN: melo by to byt na konci v te mistnosti jak tam ten cenda pali knihy. Myslim ze scarlet halls, ale stoprocentne si jisty nejsem. Nepamatuju si ty nazvy po te co to rozdelili :)
    MEDAN
    MEDAN --- ---
    DWAY: ha! no vidis, to ani nevim... cata a pandy jsem nehral :) tak to si tam pro to zajdu.
    DWAY
    DWAY --- ---
    MEDAN: ten je ve hre taky strasne dlouho. Jakykoli mag si mohl lootnout "recept" v scarlet halls. A potom jen vyckavat az na trade nekdo poprosi o dala portal. Bohuzel ted uz tam pridali tooltip ktery te prozradi :(

HOCH2: ehm nemuzes pozvat do party lidi z opacne frakce :) Jedine co muzes, je prihlasit se jako mercenary do bg s tim ze te to vezme s druhou frakci pokud sou v tve dlouhe fronty.

A jediny co musi byt ze stejneho serveru je mythic raid. Zbytek jde crossrealm. Guild omezeni neni na nic.
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    SHAAG: muzes. Dokonce dungy muzes chodit i ali/horda grupy. Jen pro raidy tusim od normalu a dungy od m+ uz musi byt ciste lidi z jedne guildy/serveru.
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    SHAAG: A tohle rozhodně můžeš. V zásadě kromě mythic obtížnosti aktuálního raidu je omezením pouze strana a jinak můžeš být v partě s kýmkoliv z EU realmů (nejen těch EN, ale všech jazyků). Tedy Horda hraje jen s Hordou a Aliance s Aliancí - což, aby se to zamotalo trochu víc, nemusí platit v battlegroundech, kde při nedostatku hráčů jedné strany je tuším nějak možné je doplnit těmi druhými. Jak tohle ale funguje nevím, PvP nedělám.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam