• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    World of Warcraft pro lidi, kteří si užívají hru a nepotřebují si nic dokazovat.
    O questech, raidech, PvE a RP a historii světa v této úžasné hře. (bavíme se zde o oficiální hře, free servery mají své vlastní forum)

Prepatch tuto středu (18.7.)

BFA vychazi 14.8.

Antorus minimalistic guide: zde

Alfa a omega ohledne informaci o hre: http://www.wowhead.com/
    Uzitecny web o classach a tak: http://www.icy-veins.com/wow/

Pokud by nekdo pokulhaval v AJ tak: https://www.wowfan.cz/

rozbalit záhlaví
    WRATA
    WRATA --- ---
    BARTUC: Rare elitu s 35 mega hp ktera dava hity za 350k+? Ani s hunterem ani s lockem nic takovyho nesolnu :(
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    BARTUC: jak co, ale vetsina solnout se da.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    WRATA: když ono si to ted solne i kdejaky dps :-)
    WRATA
    WRATA --- ---
    SADAKO: Zlaty moby sou taky urceny pro 5 lidi zejo. To ze si to tanci jsou schopny soulnout je smutna realita nekolik let...
    SADAKO
    SADAKO --- ---
    DWAY: Přijde mi, že konkrétně skrogg je nějaký odolnější a dává víc dmg. Nebo jsem do něj bušila blbě :)
    Ďjó, jídlo, to nepoužívám, respektive, doposud jsem si nevzpomněla, že by bylo vhodné načíst, co které Legion jídlo dělá. Hm, vlastně skoro vůbec nepoužívám jakékoliv consume buffs, protože na ně soustavně zapomínám.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    SKAUT: tak ja mam vyhodu ze sem v raiding guilde a ac sme hodne causal, tak mame 4/7 NM EN a 3/3 HC ToV a skladali sme to temer kazdej tejden, takze se to nadropovalo. z M+ mi padlo minimum veci a legendarky mi padly vicemene vsechny v nizsim lvlu contentu. Vydrz a ono to popada :-)
    SKAUT
    SKAUT --- ---
    BARTUC: Heh, necham si zdat o tomhle ilvl. Mam 874 na sobe a když neco padne tak je mi to uplne k nicemu ( jako titanforged trinket v kara kterej je na nic a podobne + ho nemuzu nikomu dat protože mám horší ilvlem ).
    Od vanoc sem se pustil do farmy M+ ( kam me vzali, ty vyssi m+ nikdo rogunu nechce ) a samy nesmysly padaj. Holt asi smolik, zbyva byt jen filthy casual s mizernym gearem...
    DWAY
    DWAY --- ---
    SADAKO: rares a skrogg by meli mit cca stejne hp ne? Ale jako jo, pravda ze pokud neco poseres tak se da s havocem umrit relativne lehce, a vengeance ti toho daleko vice odpusti. Na druhou stranu na levleni brawler jidlo (take to co ti da 1000% regen out of combat) a normalnima mobama sem se prokousaval jak nic.
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    SADAKO: no, zlaty uz nejsou rares ale elites. No a v podani legion elites ve world questech, tak ty jsou vetsinou delany na to, ze to musis dat s grupou, takze pokud ho clovek neda, nemusi smutnit.
    Kazdopadne na druhou stranu vetsina class ma takovy ability, ze to nekdo dokaze sundat solo, ale neni to podminka.
    AKNAMOR
    AKNAMOR --- ---
    CLAVEN: dík no :D ale je pravda, že pro dobro všech ho radši moc nehraju
    SADAKO
    SADAKO --- ---
    DWAY: Rares (stříbrné) s havocem není problém, ale ty zlaté mrchy...skrogga jsem utloukla až s vengeance. Je pochopitelně možné, že můj problém tkví v lamáckém hraní a selfheal u vengeance to zkrátka zachraňuje :D
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    DWAY: ja sem spokojenej, muj ilvl je uz konecne pouzitelnej (884/5 equiped a 889 v invu) a před par dny mi padly wristy, takze uz mam 3 bis legendarky na sin :-) ted ještě podropovat dva 880+ MA relicy a sem spokojenej :-) ale taky to desne trvalo, na 873 ilvl sem byl snad mesic a pak to najednou zaclo padat :-)

Kazdopadne ten rng faktor je fakt desnej a chápu, ze pokud lidi fakt touzi po legendarkach, tak je to muze demotivovat az prestanou hrat. Me tim, ze je to celkem jedno, tak je to jen prijemny prekvapeni :-)
    DWAY
    DWAY --- ---
    BARTUC: xavaric's magnum opus :-D
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    jak je pak presladke, když ta odmena prijde ale, to je pecka :-)
    ACUACX23
    ACUACX23 --- ---
    CLAVEN: Neboj budu :-)
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    ACUACX23: si to trochu pokazil tým, že casuals nemajú čo v PVP robiť.
    Fskutečnosti každý, čo platí sub, má čo robiť v ľubovoľnej časti contentu a ty by si sa mal starať o seba, ju?
    ACUACX23
    ACUACX23 --- ---
    CLAVEN: Mám stejný problém ,dělám dokola to stejné bez jakékoliv odměny...to byl celý důvod mého příspěvku stejně jako nedávno tvůj.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    ACUACX23: och, mucko. Prestal som hrať, lebo ma nebaví robiť dokola to isté bez akejkoľvek odmeny.

Že máš na hovno život a tvoja jediná hodnota je jak si "uber PVP", s tým samozrejme sympatizujem, ale chcelo by to trochu sebareflexie. Však daj svoje pro PVP rankingy, nech sa zasmejeme.
    ACUACX23
    ACUACX23 --- ---
    CLAVEN:Píše někdo kdo přestal hrát ,protože mu nepadla legendárka ...olololol.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    ACUACX23: V PVP nemajú čo robiť ľudia, ktorých nick na Nyxe začína na A.
    #truestory #wordofgod
    DWAY
    DWAY --- ---
    ACUACX23: olololol. Tak po te prvni vete sem prestal cist dale. Skvela diskuse, have a nice day ;)
    ACUACX23
    ACUACX23 --- ---
    DWAY: Promiň ,ale lidi co hrají PVP casual nemají v PVP co dělat ....je důležitý co máš na sobě ,ale jen to jaký to má item level to je co je pruda. Random je voser hlavně proto ,protože nemáš radost a nic tě netěší ztoho ,že hraješ. Dobrej drop byl a bude to nejdůležitější ve hře a neříkej ,že ne....a když ti po třech nedělích nepadne nic co by tě někam posunulo můžeš se na to akorát vysrat. ...hlavně ,když víš ,že za stejný odehraný čas si v jiných datačích byl už celý v top gearu. ...hraju dál ,stále čekám ,jsem trpělivý člověk ,ale pokud se mrkneš na fóra na netu RANDOM tuhle hru zabijí. ....a že máznu nějakýho nooba který měl štěstí a má větší item level ?...zaprvý to fakt nestíhám si ho prohlédnout a za druhy je mi to úplně uprdele ...mrtvej Alík dobrej Alík ....jdu v tyhle hrě ostatně jako v každé jiné po tom nejlepším co hra nabízí ,bohužel random ti to tak z nepříjemní ,že pak musíš hledat jiné důvody proč tu hru hrát. ...takže jak říkáš dostaneme postavičku s předem nastavenými staty a jdeme se bavit honěním unreal PVP achievů. ....dopiju pivo a jdu na to.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam