• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    ENDER
    ENDER --- ---
    LIQUIDFREAK: dk maji problem s overflowing a necrotic affixem v m+... jejich selfheal je neuveritelnej, ale bohuzel je na tom postaveny jejich tankovani, coz je pak i jejich slabina..
    me se to jako healerovi healuje asi nejhur..

ale jestli nechces chodit m+, je to uplne jedno... v raidu je to sumak, vcera jsem odtankoval mythic raid s palatem v tank offspecu celkem bez problemu
    XLACHTAN
    XLACHTAN --- ---
    LIQUIDFREAK: nepřijde, teda mise jo, prachy ala WoD ne
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    LIQUIDFREAK: teraz máš misie na cca 1500g za kus, ale nie je to úplne podstatné, v Legion sa zarábajú prachy strašne jednoducho.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    este hloupa otazka, garisny se uz neresej co vcetne lodi?? Pac tam teda uz nevidim ty skvely mise na solidny prachy, nebo to prijde na vyssim lvlu?
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    SADAKO: U toho DW - vzdycky ti to zahlasi neco v tom smyslu, ze ho neco simra na zadech a v tu chvili musi prebehnout pres pater na druhou stranu nez kde zrovna jsi.
    Pak tam jsou vzdycky platy, kdyz ho znicis tak se tam objevi takovy cerveny chapadla a ty musis zabit. Jakmile je zabity, tak tam jsou dve mobky - bobule a pak mobka, kterou nezabijej hned. Musis u ni v blizkosti zabit 10 tech slimu/bobuli. Jakmile jich ma 10 staku, tak spusti odpocitavani a ty ji musis zabit u dalsiho platu, diky tem stakum plat odprasknes a jak je povoleny, tak ho zabijes. Objevi se ti dalsi dve chapadla a takhle pokracujes k dalsimu platu co ma na zadech. Tusim ze musis udelat 3 - 4 platy a pak je dalsi boss.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    SADAKO: Tak si ma pridaj, Claven#2858, kľudne to s tebou zbehnem.
    Navyše mounta z Horridona už mám, takže ak padne, je tvoj :p
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    ENDER: ok dik. DKcka uz netankujou? :) A sam nemam takovy ambice, ze bych se nekde tlacil do top raidu, este tak hccko ale vys, na to uz sem prilis lenive a pomalej :D Spis chci rozehrat neco co mne bude bavit, a na tom warovi sem z toho trosku vykolejenej, furt kontroluju jakej mam shout, cumim do spellbooku kde je heroic strike nebo devastate a tak dale a dale :D
    SADAKO
    SADAKO --- ---
    CLAVEN: V Siege of Orgrimmar jsem se zasekla hned u prvního bosse (dál jsem se ani nedostala), protože nehealuju a nějak se stalo, že mě ten kretén v jeden moment instakillnul.
    V Throne of Thunder jsem u toho druhého bosse (takový obří styracosaurus) prostě nevytáhla tolik dmg, cosi se mi nastackovalo a nakonec jsem chcípla.
    Jo, toho 110 DH mám na Hordě.

HOCH2: To přebíhání mi právě dělá problém, vždycky mě ten hajzl shodí. Plus jsem úplně nepobrala, co tam mám vlastně dělat a obecně nemám ráda tenhle typ soubojů (=tancuj kolem bosse jak píča, i když bys ho díky svému overlevelu sejmul jinak poměrně bezproblémově) a pouštím se do něj akorát kvůli achievům a šanci na drop hezkých věcí na transmog nebo mountů.
    ENDER
    ENDER --- ---
    LIQUIDFREAK: tanci pro m+ content: tier 1 pala, drood tier 2 dh, warr tier 3 zbytek... rozdily nejsou velke a je otazka jestli je zasadni rozdil mezi 2 a 3...
    heal do m+: top pala/drood

na raidy je to relativne fuk, tam se da hrat cokoliv, u tanku je to imho uplne fuk
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Zdarec noliferi! Tak jsem vcera slavnostne, po vice jak 4 mesicich Legionu konecne nasel cas a nahodil ho taky.
    A musim rict, ze se citim jak totalni novacek, co nevi ktera bije! :-P Hlavne resim dilema, co vlastne hrat. Stejne jako u poslednich datacu chci jet kombo heal/tank a tak nejak sem si vysnil, ze pojedu DHcko tanka. Vsichni mne ale od toho odrazuji, je to vazne tak spatne? Chapu, ze typ armoru dela hodne, nechce se mi verit, ze by to bylo tak zle, mate nekdo s DH tankem zkusenosti prosim?

Nakonec sem se na zaklade spatny reference na DH tanka rozhod ject zas wara prota, a i kdyz ho hraju jen cca tri hodiny, prijdu si uplne ztracenej ze je to tak zjednoduseny. Mno ale uvidime casem.
    A jak jsou na tom healeri ted? Mam lolata a shamika, holyna mi dycky sedela vic ale ani ten shami nebyl zlej, da se nejakej z healu vytipnout jako top aktualne? Furt mam v zaloze 100lvl boost, a nevim na co to pouzit (druid/prajs?!)tak uvitam jakykoli info, dik!
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    No, asi budu muset udelat najaky to meme o nerfu postavy po patchi, kterych je ted plny internet. Musim rict, ze kdyz si zvyknete na neco a oni vam to celkem radikalne prekopou, tak chvilku trva se do toho zase dostat.
    SP uz nema aoe, resp. ma, ale nemuzete ho castit, jak chcete, ale je to jen side efekt mind flye filleru :( Na druhou stranu je fajn, ze kdyz hodite vapiric touch, tak to automaticky nahodi SW pain :)
    DWAY
    DWAY --- ---
    Hmm tak magnum opus je po patchi dokonce k necemu O.o
    DWAY
    DWAY --- ---
    HOCH2: a nebo vyklidlis vsecky chapadla, vlezes si do dirky a cekas az se objevi 9 slizek. Samozrejme nez pak pajtas vybuchne tak prebihat stejne musis ale je to takhle krapet pohodlnejsi.
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    SADAKO: Deathwing je jednoduchej, mel jsem s nim problem a to zvlaste kdyz jsi na jeho zadech. Musis jen spravne behat porad leva, prava a jde to. Mozna trosku opruz, ale jinak to jde.

DWAY: no, ja tam normalne nebyl a chtel jsem to solnout. Ale jakmile jsem prisel dolu ze schodu k 1. bossovy, tak udelal nejaky cary mary fuk a hned jsem byl mrtvej.
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    WRATA: demo i destro, stačí peta chvílema doléčit, ale celkem minimálně
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    DWAY: Draka nerfli, stačí ho trafiť raz.

Ten prvý jebo v SoO je otravný, ale s monkom som ho dal (aj keď to trvalo asi 15 minút).
    DWAY
    DWAY --- ---
    WRATA: void by to mel ustat... Jaky mas ilvl?
    DWAY
    DWAY --- ---
    CLAVEN: u siege je strasna pruda hned prvni boss. Je to solovatelne, ale trva to jak cyp kdyz to musis zabijet sam a nemas heal.

A nevim jestli je solovatelny drak. Nezkousel jestli se da stihnout prebehnout z jedne veze na druhou.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    SADAKO: Throne of Thunder aj Siege of Ogremarkt je bez problémov sólovateľné, s čím si mala problém?

Prípadne ak si Horda, daj vedieť a zbehnem to s tebou.
    WRATA
    WRATA --- ---
    VODNIK: S jakym specem? Jako demo mi standartne tri hitne peta a nez vytahnu novyho kterej by to preaggroval zpet na sebe lezim
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam