• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    aha, tak to pak jo :-) ja za ty dve hodky co na hrani mam si radsi zahraju nez sedet u aukce :-D
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    HOCH2: Jop :)
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    CLAVEN: typicka poucka o trznim hospodarstvi - levne koupit, draze prodat? :)
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    BARTUC: Keď pracujem, mám v pozadí otvorený WoW a pustený auction house so sniping scriptom. Občas urobím za deň tisíc goldu, občas dvesto tisíc.
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    Stejne obdivuju vsechny, co dokazou udelat vic jako 100k mesicne.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    jak to kua delate, ja sem v tomhle naprosto marnej :-D
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    Tak ja som mal tri mega a stále zarábam ďalšie, takže som to nemal moc za čo míňať.
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    No, ja radeji gametime za prachy a goldy vetsinou cas od casu investuji do nejakyho hezkyho BoE epiku z AHacka v dobe, kdy je po raidech (streda - sobota). Cas od casu si jeden kousek koupim a zvysim tak svuj ilvl a taky zvysim sanci, ze me nejaka grupa vezme na aktualni metu v norm/hero raidu.
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    To já zas koupim token a nebudu ve wowku muset nic farmit jak žalud :)
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    Už konečne funguje ten redeem tokenov za Bnet balance. Za Diablo 4 ani ďalší datadisk nebudem platiť ani korunu :)
    ENDER
    ENDER --- ---
    LAAZI: lanceri jsou o nicem... horsi je coup de grace s dk tankem, kterej nema redukce, pak arcane blitz kterej instantuje, scouti a knife dance a pak bonebreaking strike, kterej vsem zvedne hp o 50%
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    ENDER: Ja sem tam nikdy nepochopil ty jedny schody s pavoukama co davaj ten poison co pak tika za milion petsto, jestli jako staci nestat na miste kde chcipli ti mali, nebo jestli to stackujou i utokama nebo co.
    A je fakt, ze na +17 fortified lanceri uz ani nestunujou :p
    ENDER
    ENDER --- ---
    HOCH2: tam na zemi vidis kam skoci, jestli to nevidis, zmen si nastaveni grafiky :) mel jsem tenhle problem taky :)
    me v brh serou jiny veci, ale to az tak 17+ na fortified, kdy musi vsichni vedet co delat :)
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    Tak proto me nikdo nechtel vzit, si mysleli, ze chci keystonit blackrock mountain :)
    DWAY
    DWAY --- ---
    LAAZI: kdyz uz schces byt puntickar tak to je Black Rook :-P
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    HOCH2: Hele je to Blackrook. Blackrock jsou trpaslici, draci, ohen, magma a tak, Blackrook jsou elfove, bazina, dusi, furt chcije a tak.
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    DWAY: to je, ale tam vetsinou top obtiznosti vyzaduji invisibility poty. Ale jinak je napohodu. Kazdopadne MoS, DT, NL, EoA jsou fakt v poho dungy :) Blackrock Hold nemam rad z jedinyho duvodu - Lanceri, co stunujou :)
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    ENDER: Ten kejk je koukam v 905 verzi cca +21k hps, ktery ti druid nemuze ukrast :) do protu mi prijde teda lepsi treba ten z ysondry nebo z NL.
    Na monkovi v tanku nosim ten healovaci z draku, ten stit procuje furt.
    Cisla si uzijes na krosusovi, tam se jede na 3 healy, vcera sme jeli na 4 a mistama to nestihli vytopovat, chce to tam vychytat cooldowny na ty mista, kde je treba orb, slam, orb hned po sobe.

HOCH2: Este se boostuje CoSko, to je clekem kratky a to DT taky.
    DWAY
    DWAY --- ---
    HOCH2: jeste darkheart je celkem ok
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    DWAY: tak to je jina - Valor, Arcway a i ti Wardeni, tak to je kolikrat peklo. Blizz by mi taky nekdy mohl dat MoS, protoze to je snad jediny dung, na ktery se boosteri specializujou :) Ale ne, vzdycky je to Arcway nebo Wardeni :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam