• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    LAAZI: Jj, úplne pochovali alty.
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    Koukam, ze blizzard se s tema traitama rozhodl jit v 7.2 full retard.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    SKAUT: jestli chces, muzem na tu tvoji rogunu nekdy kouknout, muzu poradit par tipu
    SKAUT
    SKAUT --- ---
    CARB6N: Ten je tragickej. Kdyz ma clovek smulu tak mu RtB nadeli takovy veci ze je jednomu do place. Samozrejme ze na nej nemam gear atd ,ale nelze udrzovat 2 specy na top levelu pokud v tom clovek neutopi more casu a prostredku.
    CARB6N
    CARB6N --- ---
    SKAUT: Outlaw?
    DWAY
    DWAY --- ---
    SKAUT: ty stejne nemuzes snipovat z prace :-P a ja to nedelam ve volnem case.
    SKAUT
    SKAUT --- ---
    DWAY: Hus, udelej si char na jinym realmu.

Muze mi nekdo rict jak mam s rogunou delat nejaky solidnejsi AoE v M+ ( rozsah 1 - 7 do vyssich se pres LFG nedostanu ani omylem ). Precetl jsem toho hodne, simc taky hodne vytezoval CPU ale proste nemam sanci dat nejaky rozumny cisla. Dneska v MoS +3 byl nade mnou i healer v DMG, mel jsem chut to hodit z okna. Kdyz to takhle pujde dal tak se nedostanu ani do RAIDu...
    DWAY
    DWAY --- ---
    CLAVEN: supr, ted jen aby se mi rozjel ten sniper. Vypada to ze se u nas moc neprodava pod cenou :-D
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    DWAY: Na všetko od Blizzardu, od WoWu cez expanzie a decky do HS až po skiny do Overwatchu alebo hry.
    DWAY
    DWAY --- ---
    CLAVEN: ono to je na vsecko? Ja mel za to, ze to funguje jen na wow related sluzby. I kdyz blizzmenum to asi muze byt u prdele kdo plati za diablo, jestli ty nebo ten kdo kupuje tve goldy. To je fakt.
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    J4C0B1M: no, s mining/skining se tezko neco vytvari :)
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    J4C0B1M: tohle jsem zkoušel asi před měsícem, jinak na wowko spíš seru a nic nedělam, ale za hodinu jsem udělal 22k a to jen z kytek - tim myslim herbalismu, potky jsem nedělal/nemám profesi. OK potřebuješ k tomu ňáký konkrétní profky, ale tak snad to na každej farming...

LEGION GOLD FARMING | 20 000g/hour | CZ/SK
    https://www.youtube.com/watch?v=R5SFjsbqeg4
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    HOCH2: to se ti zdá hodně? 100k udělam za den :D
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    (dôvod, prečo vám to hovorím, je ten, že nikto z vás nehrá na mojom serveri, takže si nebudeme konkurovať :p)
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    HOCH2: Tu nájdeš všetko potrebné :)

TSM 3 - How to Set up and use Sniper
    http://www.youtube.com/watch?v=8QarksDvONM
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    CLAVEN: jasny no :-), ale tak na potky porad mam, tak snad dobry :-D
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    CLAVEN: Dalsi duvod, proc mi to asi nechteji dovolit nechat nainstalovat na firemniho kompa :)

CLAVEN: Mas nejaky strucny navod, jak s tim pracujes? Co, jak a kdy prodavas?
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    BARTUC: Však jasne, ja to robím popri práci, nie vo voľnom čase :p
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    aha, tak to pak jo :-) ja za ty dve hodky co na hrani mam si radsi zahraju nez sedet u aukce :-D
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    HOCH2: Jop :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam