• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    ENDER: A uz mas back a pasek? :)

HOCH2: Nekteri lide povazuji za zabavne, kdyz obcas zkusi neco jineho.
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    Alty jsem nechapal uz za vanily, proc budu hrat jeste neco dalsiho, kdyz uz takhle mam tak tak cas stihnout vsechno, co je pro me na max levelu.
    ENDER
    ENDER --- ---
    LAAZI: ja mam 54 a 39 a jeste bych chtel jet retri...
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    DWAY: to jo, ale kombo easy alti (invázie pred Legion) + gearovanie a levelovanie AP na altoch v Legion je fakt dosť zlé.
    Ja mám 9 lvl 100 altov a neviem si predstaviť, žeby som dostal len 2 alebo 3 tam, kde mám maina. V porovnaní s predchádzajúcimi expanziami je to úplné peklo.
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    ENDER: Nemas cas ani na ten offspec, ja mam 48 traitu v dps, 35 v offspecech a v gilde moje offspecy nikdo nebere vazne.
    Vlastne offspec je jeste horsi nez alti, protoze na alta ti do mainspecu padne mozna nejaka early legendarka, na maina potrebujes top legendarky do mainspecu, ktery ti napoprve nepadnou a pokud chces fakt dobrej offspec, tak i do offspecu, takze realne ses na nejakejch 12 legendary dropech, pokud chces mit top i offspecy.
    Gildovni rasta druid (sic), co ma jakoze offspec balance jde na lavicku i kdyz by se balance hodil, protoze proste nema ani traity ani legendarky a netoci ani picu.
    (Coz je dobre, pac jinak bych tam sel ja :p)
    Funguje u nas jeden elem/resto shaman, ale proste je na spodku tbaulky v healu i v dps.
    Imho vyjde lip si misto offspecu vyexpit druhyho monka.

BARTUC: Ja to mam z method twitteru:
    https://twitter.com/Justw8/status/830548673297805315

DWAY: Jasne, uvidime, rekl slepej, ale realne to zatim vypada, ze sli proste cestou, lidi grindi ap, tak pridame grind, treba to vzdaji. Bohuzel WoWko ale (zatim) neni diablo.
    DWAY
    DWAY --- ---
    J4C0B1M: jo ale berou jako hlavni prijem AP MoS. Muzou tam byt world q které budou davat vice (ma pribyt dost q) muze tam byt něco na broken shore, co dava AP. Pockal bych na vice infa z patchnotes / PTR. To ze se ted chodil MoS neznamena ze to bude stale nejlukrativnejsi.
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    Hmmm to já jel Outlaw a všichni mě fakovali, že je to nejhorší spec, tak jsem začal sypat do ass (asi 33 bodů) a teď mi kámoš nakecal, že je to Sub, kde mám ted 31 bodů....tak co si mam vlastně vybrat :D

DWAY: no ale přece víš z toho obrázku ne? cap 400 000% ak místo 24 900

DWAY
    DWAY --- ---
    ENDER: jako jo s tim offspecem to je horsi no. Nemam skoro zadnou motivaci cpát do toho AP když vim ze cokoli nacpu do bloodu budu moct rovnou pouzit na ty nove traity.
    DWAY
    DWAY --- ---
    LAAZI: zas nevis jestli nestoupnou odmen. A prave ze mi prijde ze ted s turbo artifact research se da treti golden trait udelat jak nic na altech. Kdo to trosku hraje i lvl 35
    ENDER
    ENDER --- ---
    CLAVEN: to uz ted... staci chtit offspec a na alta cas nezbyde..

kdyz na to koukam, mam pocit, ze skoncim jeste pred 7.2
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    LAAZI: muzes poslat link? me ot v praci nende zobrazit. diky
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    LAAZI: Jj, úplne pochovali alty.
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    Koukam, ze blizzard se s tema traitama rozhodl jit v 7.2 full retard.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    SKAUT: jestli chces, muzem na tu tvoji rogunu nekdy kouknout, muzu poradit par tipu
    SKAUT
    SKAUT --- ---
    CARB6N: Ten je tragickej. Kdyz ma clovek smulu tak mu RtB nadeli takovy veci ze je jednomu do place. Samozrejme ze na nej nemam gear atd ,ale nelze udrzovat 2 specy na top levelu pokud v tom clovek neutopi more casu a prostredku.
    CARB6N
    CARB6N --- ---
    SKAUT: Outlaw?
    DWAY
    DWAY --- ---
    SKAUT: ty stejne nemuzes snipovat z prace :-P a ja to nedelam ve volnem case.
    SKAUT
    SKAUT --- ---
    DWAY: Hus, udelej si char na jinym realmu.

Muze mi nekdo rict jak mam s rogunou delat nejaky solidnejsi AoE v M+ ( rozsah 1 - 7 do vyssich se pres LFG nedostanu ani omylem ). Precetl jsem toho hodne, simc taky hodne vytezoval CPU ale proste nemam sanci dat nejaky rozumny cisla. Dneska v MoS +3 byl nade mnou i healer v DMG, mel jsem chut to hodit z okna. Kdyz to takhle pujde dal tak se nedostanu ani do RAIDu...
    DWAY
    DWAY --- ---
    CLAVEN: supr, ted jen aby se mi rozjel ten sniper. Vypada to ze se u nas moc neprodava pod cenou :-D
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    DWAY: Na všetko od Blizzardu, od WoWu cez expanzie a decky do HS až po skiny do Overwatchu alebo hry.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam