• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    DWAY
    DWAY --- ---
    HOCH2: proto my na ts rikame doprava / doleva :-D To vetsinou staci i tem co zabiji addy :-D Me to moc nestoji, jako tank je tenhle fight pomerne lehky a obcas to nekomu zachrani prdel.
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    LAAZI: No, ja mam vetsi problem, focus na ady a jak si je tak zabijim, tak me vetsinou vyluxuje fel beam :)
    SKAUT
    SKAUT --- ---
    BARTUC: To se mi stavalo asi mesic po tom co vysel Legion a ja hral sublety. To se divily ze muze bejt sub tak vysoko..
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    SKAUT: taky se nesmiruju lehce, ale nic jiného mi nezbyde. Mam ilvl 894 equiped a v lfg mam ilvl přes 900 urcite a i přes to mam velkem problém se nekam dostat. Pak je ale super, když se nekam clovek dostane a na konci dungu vidi wp rogue apod. Lidi mi pak dost často pisou, ze si mysleli, ze roguny stoji za hovno a tak :-D
    DWAY
    DWAY --- ---
    SKAUT: a nebo muzes hrat huntera :-D
    SKAUT
    SKAUT --- ---
    BARTUC: Tak nejak to smireni nechci uplne akceptovat :-D.
    Obcas se tam najde pekna grupa. Nemyslim si ze bych byl uplne failer ale na uplny top to taky neni. A hold mam proste vic casu ,jako nolifer , travit ve wow.

Ale dekuji za nahled a par bodu k memu skotaceni.
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    Btw dobra rada na krasuse, kdyz bezite dozadu s orbem a mijite gateway, nemusi to byt ta spravna gateway.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ENDER: jasnacka, ja dneska snad picnu +15 s guildou
    ENDER
    ENDER --- ---
    BARTUC: jj pocitam s vama s laazim, ale ja uz dneska asi nepujdu a pristi tyden by mely byt easy affixy
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ENDER: ja sem k dispozici, kdybys potreboval hyper brutal dps :-D
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    ENDER: zase ty zacatky byly fajn, kdy si to clovek mohl vyzkouset a nejaka ta chyba se tolerovala. Jako ja nic necetl, ja to jel takovym tim zpusobem pokus/omyl a vetsinou mi vsichni vsechno rekli behem prvnich par tydnu hrani mythic dungu.
    Kazdopadne s tebou souhlasim, co se tyce, ze ted jsou lidi casto opatrni, aby si nevybrali nekoho, kdo jim to nezkazi popr. neleavne po 10ti minutach.
    ENDER
    ENDER --- ---
    no kdyz uz nekoho pickuju do party na vyssi m+ tak vzdy delam wowprogress check, protoze lidi casto vubec netusi co se v tech dungeonech deje a pokud clovek chce davat neco vyssiho nez 15 na dve bedny, je naprosto nezbytny aby vsichni clenove party vedeli o dungu vse...
    ja uz se tema dungama prohrabal na zacatku datace, kdy jsme napr nedali ani arcway 7 na cas a bohuzel uz nemam trpelivost tam travit cas s lidma co netusi, ktera bije... na 2. stranu v podstate vubec neresim classu s kterou se clovek hlasi.. je pravda, ze jsme to od zacatku behali vetsinou guildovne, pripadne jsme byli tank a heal.. akorat se ted utrhl kamos a je s naprostym prehledem leader na DT v m+ score, takze uz moc nemam s kym chodit, protoze on uz vetsinou beha 20+ s top lidma z celyho sveta.. navic prot palat vyzaduje priliz soustredeni a me to po chvili prestane bavit :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    SKAUT: hele ja sem na lfg uplne zanevrel. Radsi se dohodnu s clenama guildy na urcity den v tydnu (variabline jak se sejdem) a skocime pak jeden dva velky klice, abychom měli +15 a nazdar.

Jako roguna a ještě k tomu sin proste na lfg zapomen. Povedlo se mi snad jen jednou se dostat do neceho vys nez +10 a to byla fakt super parta, kdy sme dali nl na 2 bedny a pak arcway +15 v case :-)
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    SKAUT: Pis vsem a nekdy se doprosuj, ono to nekdy vyjde a obcas te i vezmou :)
    SKAUT
    SKAUT --- ---
    BARTUC: RL je na me hodnej, ani me moc nebije a tak :).
    Akorat nejsme guilda ktera by mela kazdy den dost lidi na to si skocit nejaky vyssi M+ ( coz je dobry zdroj gearu mimo raidu ), takze zkousim pres LFG ( preci jen jsem ve hre casteji nez vetsina ) a tam se u tech vyssich nemam proste sanci dostat ( M+ je hlavne o addech ze... ).
    Ptam se pokud jsem neco neprehledl, ci pokud nekdo nema nejaky tip/trik jak na to. A u sina mam nejlepsi gear / artifact. A psychologicky je me samotnemu blby jet pure ST kdyz addi jsou to co je prio...

Holt se proste do vyssich M+ a do RAIDu podivam jen s guildou ( i kdyz bych mel cas se podivat vickrat ) . Ja jsem takovy vecny nespokojenec protoze vim ze to jde proste lip nez to delam :D .
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    DWAY: ideal :-D Ja sem celkem zvedavej jak budu tocit nasledujici save na krosusovi. Doskladal sem 4 set, vymenil dva GW relicy za vendetovy :-) Ještě ten pitomej cof mi chybi k dokonalosti kua
    DWAY
    DWAY --- ---
    BARTUC: raidu leaderovi to vysvetlovat nemusi. Ja mu rikal ze kdyz ma single spec at jede single a neresi. Ze mame frost dk na aoe :-D
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    resit se sin rogunou MT je trosku mimo misu (no offense). Sin je ciste single target spec, mame super cleavu, ale na aoe, pokud ti neprocne poison bomba, tak ses druhej. Na druhou stranu když se podivas na logy scorpiona, tak sin roguny tam sou hodne vysoko, ale zase je to jen diky poison bombe.

Ja tohle neresim, sem smirenej s tim, ze sem ST spec a na to se soustredim. Je třeba to vysvětlit i raidu a leaderovi, ze opravdu nemá smysl, abych switchoval na addky, který umrou během par vterin, protože DH/Lock/Huntard etc. Tvuj hlavni cil je tunel bosse a pripadne sundavani high hp/priority addu.

Sub je celkem fajn, ale taky sem od nej upustil, protože 1. mi v legionu moc nesedi 2. nemam na nej zadny legendarky (nicmene po dodelani 54. traitu ho zacnu zase malinko farmit, protože chci i burst spec, kterej funguje na addky a ma slusny aoe)

Je to o tom co te bavi a o prioritách. Sin je ted jeden z nejsilnějších st specu ve hre, outlaw při trose stesti funguje skvele v m+ tak do +7 - 8. Sub je takovej samorost, ma slusnej ST, slusnou aoe, ale v nicem není top. Ja osobne po dodelani Sin artifactu plánuju farmit sub a používat ho do m+ dungu, ale to je ještě hodne daleko :-)
    SKAUT
    SKAUT --- ---
    BARTUC:
    Dekuji za odpoved.
    MP/AP jedu protoze mi vychazi na DMG lip nez EP/AP ( predtim jsem jel celou dobu EP / EX, po patchi je to marny ), pravda je ze jsem od dob ziskani 4pcs a nejakych dalsich kousku nedelal zadny sim. Gearu si nechavam dost abych mel z ceho vybirat ale v momente kdy jsem mel 4 kus na set tak jsem dal prednost jemu ( na ukor statu a ilvl ). Na gear mam obecne vcelku smolika - kdyz neco padne neni to uplne to co bych potreboval a vyssi nez M+7 se s pugem nedostanu. Bud nechteji roguny obecne nebo proste nemam dostatecny ilvl.

- relicy - ty jsou z pred-patch doby, bohuzel lepsi nejsou ( proste nepadaj a kdyz uz padne neco pekneho tak do traitu ktere jsou vyslovene dps boost, jako je treba sprint a podobne ). Momentalne jsem ale porad vcelku spokojen protoze mi to vychazi tak ze "vanish, vendeta, kingsbane, ...dps dokud nedojde cd..., vendeta, kingsbane, ...dps dokud neni cd, vanish, vendeta, kingsbane" . Takze se prekryvaji +- vterina,dve ( kdy samozrejme pockam aby se prekryli ) .

- opener se tak provadet snazim, obcas to proste nevyjde :D ( clovek zaspi a tak )

- potky - kdyz neni hero vychazi lepe prolonged pover, old war zas jde lepe s herem ( opet priznavam, po patchi sem moc simu nedelal takze nevim jestli je porad platna. Kazdopadne z toho co vim tak old war je porad na prolonged power ( nevidel jsem rogunu ktera by jej pouzivala, z tech top . Ale nectu a nesleduju vsechno )

ST dmg me moc netrapi ( teda mohl by byt vyssi ), co me trapi jen MT dmg, kterej je proste tragickej ( jo jeste bych mohl prehazovat talenty a poisny ale co jsem zkousel v HC / ( M+0 ) tak to zas takovy rozdil nebyl, v momente kdy procne bomba tak to je hodne znat .

Vcera jsem se "bavil" s byvalim clenem guildy kterej se posunul na vyssi level raidovani jake tam maji roguny v jejich M+ grupach / raidu a maji tam sublety ( ma obe bis legendarky pro sub ) a ten co jsem videl logy z NH tak i na scorpionovi tocil pres 1M dmg.
    Hral jsem ji ze zacatku ( libi se mi celkove sub roguna ), jenze pak jsem presel na sin ( ktery byt je takovy vcelku plynuly a dost odpousti chyby ) neni uplne to co by se mi libilo. Bohuzel bez gearu byl sub tragicky ( v mem podani jeste vic :D ), takze jsem switchnul a zapomel to malo co jsem se naucil.
    BTW od zacatku datadisku mam loot nastaveny na sublety rogunu ale to co padlo byli bud obecne utility legendarky nebo rogunovske ( krom te insignie ale tak je vcelku vysoko pro kazdy spec ).

A Outlaw ted se 4pcs asi nejzajimavejsi na ty nizssi M+ ( musim zkusit vic ), vcera jen jeden HC run kde AoE vypadalo zajimave ale ST tragicky.

Zkusim to prohnat pres cisla a uvidim. Kdyztak pujde rguna spat a zacnu opet s hunterem ( k velke radosti RL, nebot mame moc melee a mensi radosti me nebot roguna me vcelku bavi - BM hunt ale taky neni nudny :D. Ale nelze hrat charu a po patchi jeste mene :( )
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    HOCH2: hezky pekne :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam