• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    ENDER
    ENDER --- ---
    WRATA: no to prave moc nestaci... my ted stojime pred krosusem a tam kdokoliv pod 600k ma smulu...
    ENDER
    ENDER --- ---
    LAAZI: jsem zvedavej... tak legendarky jsou demence...

me na to prave privedlo to, ze jednoho guildmata prestala bavit stara class, tak si udelal maga a najednou je uplne v hajzlu, protoze se sice dostane na 35 traitu za chvili, ale na 54 to chvili potrva
    WRATA
    WRATA --- ---
    ENDER: Dulezity je mit trait jenom 35 coz cerstva 110 da asi za 3 dny. Preci jen startovat na AK 20 je docela dost znat a pokud mas par lidi co ti s tim trochu pomuzou tim ze te po tom dingu protahnou setem mythic 0 tak ses nafeedovanej gearem a hromadou AP
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    Dat awkward moment, kdyz Krosusovi zbylo 8 tisic hp...

ENDER: Jako je fajn, ze bluepost uznal, ze to je s tema apckama jako spatne, akorat si nejsem jistej, ze to jejich navrhovane reseni bude uplne fungovat (i.e. nechame AP, ale budou se farmit uplnehroznepomalu, takze rozdil mezi full hardcore autistou a casual autistou bude max 4 traity)
    Este by bylo dobry, kdyby jim doslo, ze je to spatne i s tema legendarkama.
    ENDER
    ENDER --- ---
    DWAY: to jo, ale na tamto jsem si stacil sam :) mel jsem pak na altovi srovnatelnej gear :)
    DWAY
    DWAY --- ---
    ENDER: ted si muzes stavet raidy kde shodou nahod je dalsich 6 lidi co nosi stejny loot jako ty :-D
    ENDER
    ENDER --- ---
    DWAY: tak oni mi altovani jeste zabili guild master looterem.. ja si vzdy stavil s altem raidy, kde shodou nahod nebyl nikdo dalsi kdo by nosil mail nebo se mnou sdilel setovky :)
    DWAY
    DWAY --- ---
    HOCH2: da se to vpohode, sou lidi co holt hitnou 110 krom raidovani nic nedelaji, pak je toho casu na alty dost. A pak sou lidi co drti maina a jeste maji cas na alty :-D Tech uz je mene teda :)
    DWAY
    DWAY --- ---
    ENDER: proto na altech AP neresim :) Mam research 25 (ktery se ted da udelat 5 dni po hitnuti 110) a obcas posilam mise nebo delam world q. Tim researchem kdyby ses do toho oprel, tak to samozrejme dva mesice nebudou, ale ja stejne s alty nikdy neraidoval, takze je mam vesmes na pribeh a profese a vic moznosti farmeni stareho kontentu.
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    ENDER: No, ja na alty moc nejsem a nikdy ani nebyl. Kazdopadne mi to prijde na mainovy tak akorat co se tyce casu. A navic jsem si zrovna vcera rikal, jak to asi resi lidi, co maji dva a vice altu. To preci nemuze nikdo nafarmit u vice altu.
    ENDER
    ENDER --- ---
    HOCH2: musim rict, ze pro me uz dosahl legion sveho peaku zabavy a AP mi momentalne znemoznuje udelani alta, protoze farmit 2 mesice AP se mi fakt nechce
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    Tak uz jen posledni bod v infinity traitu myho Xal'blabla dyce a nebudu mit do leta toho moc co delat. No a jestli 7.2 bude nekdy v lete, tak asi si najdu i babu :D
    CUJO
    CUJO --- ---
    Přeinstaloval sem to a vše jede...Super addon :))))
    CUJO
    CUJO --- ---
    Používám Curse client takže by měch měl mít nejnovější, poctive updatetuji .... Tohle je tam nejnovější https://mods.curse.com/addons/wow/deadly-boss-mods#t1:description
    MEDAN
    MEDAN --- ---
    CUJO: na dbm se nic nenastavuje. stahni si posledni verzi a zacne ti v dungeonech a raidech fungovat automaticky. pokud nefunguje, nejspis mas starou verzi.
    CUJO
    CUJO --- ---
    DWAY: yes dik, tak sem ho našel. Primal trader .)))
    CUJO
    CUJO --- ---
    Jeste jedna věc nějak nemohu vygooglit. Nevím proč ale nejede ( nebo nevím jak se to nastavuje,jestli vůbec ) mi addon DBM ( Deadly boss mod ), nevíte někdo o nějaké alternativě?
    DWAY
    DWAY --- ---
    CUJO: v garrisnu mas vendora ktery za to prodava matros.
    CUJO
    CUJO --- ---
    Prosím vás lidi chtěl sem se zeptat, v poslední době mi padá minerál " Primal spirit" pokud sem ho dobře pochopil tak nejde prodat na aukci ale jen u nějaké vendora v garrisonu ( toho sem ještě nenašel ), ale chtěl bych se zeptat jaké to má ještě využití? Celkem mi to padá, předpokládám že je to spojené s garrisonem. Jo a ještě jsem se chtěl zeptat na důl v garrisonu minerály se objevují jen jednou za den v něm? nebo to jde nějak udělat aby tam byli častěji?
    SKAUT
    SKAUT --- ---
    BARTUC:
    Nejsem pres simucraft expert ale nastaveni by melo byt ok.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam