• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    DWAY
    DWAY --- ---
    Jo a par novinek ohledne AP grindu.

Delsi M+ bude davat vice ap, kratsi mene
    Weekly chest bude davat large amount of AP based on highest dungeon finished
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    já si toho teda všiml! včera mi kurvadoprdele padnul Sephuz's Secret omg teď budu čekat měsíc a nebude to zas bis
    DWAY
    DWAY --- ---
    HOCH2: math.... motherfucker :-D

od releasu legie do 7.1.5 bylo 4 a pul mesice, zatimco od 7.1.5 uplynulo 1,5 mesice. Tudiz ti ty dalsi dve padly cca 3x rychleji :)
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    DWAY: zezacatku byl prehnanej, pak to snizili a od 7.1.5. to udelali, jak pises.
    Ale zmeny jsem si moc nevsiml - 2 legendarky pred 7.1.5, dve po nem.
    DWAY
    DWAY --- ---
    LAAZI: As many players have figured out, changes were made to legendary drop rates with patch 7.1 and patch 7.1.5 – when those patches went live, your chance to receive a Legendary increased in pretty much all cases. What you might not have noticed is that we’ve been steadily increasing your chances since then.

TLDR; mozna ste si vsimli ze se v 7.1.5. zvedl droprate. A asi ste si nevsimli ze se furt zveda.

sauce: https://us.battle.net/forums/en/wow/topic/20753149009?page=1#1
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    650k na krosusovi? tak o tom si muzem nechat jako guilda zdat :-D
    ENDER
    ENDER --- ---
    LAAZI: jj, vim ze tak 15 mega jsem dal za prvni kridla pred par mesici, navic mame sileny resto droody, takze healovani necham na nich a ja budu pomahat jenom pri nejakym peaku
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    DWAY: Nezveda se drop, drop rate ma bejt prave jakoze konstantni, nebo to je jejich cil, aby drop rate byl konstantni tzn. pokud 1. legendarku ziskas za mesic, tak, pokud hrajes stejne, tak 4. legendarku ziskas za 4 mesice.
    Problem ovsem je, ze pokud ti nejdriv dropnou ty shitovy legendarky, tak zacnes mit damage, ktera odpovida damagi lidi, kterym droply dobry legendakry hned, az za nekolik mesicu.
    A to nemluvim o tom, kdybys chtel nejak realne hrat offspec.

A btw nedoporucuju skipovat emissary bedny a world bosse, protoze imho to funguje vicemene presne tak, jak si mysli autori killpoints a pokud nejakou dobu vynechavas world questy, tak ti pak zacne nesedet pocet legendarek k tomu, kolik ti pisou na tech killpoints :)
    DWAY
    DWAY --- ---
    LAAZI: sak uznali. Postupne se zveda drop, takze bys mel pak mit vicemene vsecky.
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    ENDER: Tak ono to neni kdokoliv pod 600k, musis mit tusim 640k do krosuse prumer tzn. pokud mas dost dhcek/dkcek/rogun/chodicich trinketu (cti fury waru), tak tam klidne muzes mit i nejaky shadowpriesty nebo tak.
    Btw nas holadin vcera ladil deeps na openeru a natocil tam nakejch 27 mega (druidi nejakejch cca 8 mega).

HOCH2, J4C0B1M: Myth
    WRATA
    WRATA --- ---
    ENDER: Tak to potom zalezi na tom jak moc si u toho muze dovolit sedet a jak velkou kliku/smulu ma na prvni legendarku. Stejne tak individualni skill
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    LAAZI: Normal, H nebo Myth?
    Jinak, AP mi vyhovuje a ty 4 legendarky taky, takze me je to fuk :)
    ENDER
    ENDER --- ---
    WRATA: no bez ap mas za 14 dni ready gear na mythic...
    WRATA
    WRATA --- ---
    ENDER: Tak jestli chces brat cerstvou 110 na mythic progress tak je chyba nekde jinde ;)
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    LAAZI: mythic?
    ENDER
    ENDER --- ---
    WRATA: no to prave moc nestaci... my ted stojime pred krosusem a tam kdokoliv pod 600k ma smulu...
    ENDER
    ENDER --- ---
    LAAZI: jsem zvedavej... tak legendarky jsou demence...

me na to prave privedlo to, ze jednoho guildmata prestala bavit stara class, tak si udelal maga a najednou je uplne v hajzlu, protoze se sice dostane na 35 traitu za chvili, ale na 54 to chvili potrva
    WRATA
    WRATA --- ---
    ENDER: Dulezity je mit trait jenom 35 coz cerstva 110 da asi za 3 dny. Preci jen startovat na AK 20 je docela dost znat a pokud mas par lidi co ti s tim trochu pomuzou tim ze te po tom dingu protahnou setem mythic 0 tak ses nafeedovanej gearem a hromadou AP
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    Dat awkward moment, kdyz Krosusovi zbylo 8 tisic hp...

ENDER: Jako je fajn, ze bluepost uznal, ze to je s tema apckama jako spatne, akorat si nejsem jistej, ze to jejich navrhovane reseni bude uplne fungovat (i.e. nechame AP, ale budou se farmit uplnehroznepomalu, takze rozdil mezi full hardcore autistou a casual autistou bude max 4 traity)
    Este by bylo dobry, kdyby jim doslo, ze je to spatne i s tema legendarkama.
    ENDER
    ENDER --- ---
    DWAY: to jo, ale na tamto jsem si stacil sam :) mel jsem pak na altovi srovnatelnej gear :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam