• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    J4C0B1M: v sobotu to byl presne mesic a pul co legion hraju a 41 main spec/37offspec a to nepocitam 30/30+ na altovi a tak dale
    ENDER: jakej mas ingame nick prosim te? Jen pro info a zajimavost, taky altuju holy palu a musim rict ze byt nemam gear a 2nd lege semdostal teprva v sobotu, nejsem s nim spoko v tomto dataci ani hovno. M+ lxs, healovat raid mi prijde jak narazet hlavou do zdi :D
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    CUJO: na DT žádná Alliance v podstatě není.
    CUJO
    CUJO --- ---
    chtěl sem zeptat, budu si zakladat novou postavu, a rad bych na relamu kde jsou cesi, je stale aktualni Drak'thul a outland? Pripadne který je lepsí. chtel bych za Allianci
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    BARTUC: CoF? Jako asi to znat je, ale tim, ze mi jeden level zabral tak 1 - 3 dny hrani, tak jsem si toho navyseni nejak markantne nevsiml.
    Pravda, je rozdil proti prvnim tydnum, kdy jsem tocil 100k a byl jsem king :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    HOCH2: mno je to 14,5% overal dmg increase s tim, ze se to scaluje s ostatnima abilitama a multiplikatorama, takze to znat je kurevsky. Navíc i ty HP který s trait lvlem zbrane dostavas se hodi.

JInak včera mi konecne padla CoF a je to naprosta parada, jak to krasne všechno vychazi :-) Uz se tesim na pristi save :-)
    ENDER
    ENDER --- ---
    HOCH2: M... paladin s droody v raidu je proste odsouzenej k zoufalstvi, protoze nikdy neudela cisla :) ale zase se da celkem rozumne progressovat...
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    ENDER: H nebo M Krosus? :)
    No, ja jsem zkousel diky dalsimu kusu setovky z Nightholdu trosku presatit.
    Mam bonus z 4kusu, prstinek, co resetuje SW:Pain a Vampiric Touch po Voidforme a navic jeste cas od casu trignutej SW:Death z plaste a na dummy v order hallu ted tocim slabych 800-900 dps :(
    ENDER
    ENDER --- ---
    HOCH2: to je velmi slozite :) jako pala healer hraju v raidu s 2 droody hodne specifickou roli... realne jsem schopnej vytocit kolem 600-700k hps na fightech, ktery trvaji 5+ minut... jak to pribyvalo postupne, dost tezko se to hodnoti..
    kazdopadne nas v nedeli ceka wipovacka krosusovi, tak uvidim jak to pujde
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    ENDER:
    BARTUC:
    A pocitujete nejaky vyrazny zlepseni? Tocite vic?
    Jo a taky k tomu mohli dat nejaky achievement, co? :D
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    Njn, tady je vidět moje HSko, Osu, sezona Diabla, ale hlavně CSko...rozhodně nemám WoWko jako primární hru :-/ :D
    ENDER
    ENDER --- ---
    J4C0B1M: ja uz mam 44 v protu jako offspecu :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    J4C0B1M: včera ve 21:43 sem tam hodil slavnostne poslední :-)
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    J4C0B1M: V sobotu jsem to dodelal.
    Ale neni se cemu divit,kdyz u me das played, tak mam cca 16 - 18 dnu nahrano na aktualnim levelu :)
    Ne a nolifer nejsem, jeste mam 21 dnu na falloutu 4 :D
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    wtf vy už máte těch 20 bodů namaxlejch? :(
    ENDER
    ENDER --- ---
    HOCH2: holy, disc je momentalne k nicemu
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    HOCH2: přesně proto to dělají - jinak by teď vypukla hysterie a šílený grind AP items. Já taky cpu body do už třetí specky a přitom hraju jednu.
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    VODNIK: to delaji, aby si to nikdo nenafarmil?
    Kdyz offspec, kterou vubec nehraju, tak poradte - disco nebo holy?
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    HOCH2: AP itemy po resetu použít pokud vím nepůjdou, takže je klidně strkej do offspec
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    DWAY:
    WRATA:
    Kazdopadne diky, smutny je, ze kdyz ted date 20 infinity, tak vam AP exp bar zmizi a nemuze AP si cpat do fronty. Uz proste AP itemy nejdou pouzit a musim si je cpat do banky.
    Takze po resetu si koupim 4 traity a ty skoky pak nejak preziju :)
    SHAAG
    SHAAG --- ---
    Nekdo na HoS quest pro wow mounta?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam