• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    BARTUC: tak to je super, to nebude moc prace to vsechno (krome infinity) dat tenhle tyden. Tesim se :)
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    LIQUIDFREAK: No v minulosti kdyz si chtel najit nejakou random grupu na M+ a mel jsi neco jinyho nez MoS kamen, tak si mohl uspesne cekat na dalsi stredu. Ted prave ty minule zatracovany dungy budou frcet a to se mi libi. Aspon se to trosku pohne.
    DWAY
    DWAY --- ---
    Sakra sorry v utery. Sem posunuty o den.
    ENDER
    ENDER --- ---
    DWAY: hmm, takze je to porad stejny... byl jsem zvyklej chodit +15-17 na 2 chesty a pri nahodnem pugovani jsem mel chut vyskocit z kuze... hodne jsem si daval pak pozor..
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ja si osobne myslim, ze se stále budou boostovat dungy, ale bude se boostit třeba i hov a podobne diky vice AP... ale je otázka jak tohle bude fungovat, ja zatím zadny m+ nesel
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    DWAY: jak moc tezky to ted v porovnani s 7.1.5 je?
    DWAY
    DWAY --- ---
    LIQUIDFREAK: tos vybiral stejně kdyz vsici chodili maw nebo dht 4-6
    DWAY
    DWAY --- ---
    ENDER: je fakt ze ve středu sme meli super run maw 15 a kdyby hunter nefailoval helgu tak to mame
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    DWAY: to si prave nemyslim, pac budes vybirat z mensiho poctu
    ENDER
    ENDER --- ---
    DWAY: za predpokladu, ze ty lidi budou schopni tu +15 realne zahrat :)
    kdyz jsem jeste asi pred mesicem hral, porad to byl dost problem
    DWAY
    DWAY --- ---
    LIQUIDFREAK: zas bude lehčí sehnat lidi na vyssi pluska
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    DWAY: jo ale to je trosku kontraproduktivni, bude minimum random lidi na random pluska v porovnani s minulosti
    DWAY
    DWAY --- ---
    HOCH2: u jinych class to urcite nebude jinak :-D

BARTUC: jj ted bude nejlukrativnejsi udelat jeden vysoky m+ tydne radsi nez furt dokola chodit mos +6
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    HOCH2: jen malinko poupravim, do toho nového stromu muzes davat ihned po tom co se ti odemkne, nicmene do toho nového infinity traitu az pote, co mas všechny ostatní traity na max...

kazdopadne si nemyslim, ze to bude takovej grind... AK scaluje vyrazne lip, navíc odpadne brutalni farmeno MoS a podobne... uvidíme jak to cely bude, ale me se to celkem libi, necejtim se nejak nucenej cokoliv delat...
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    HOCH2: Do te 4. vetve muzes jit hned, ja klikam nejdriv tu novou vetev a az pak ty puvodni na 4/4
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    LAAZI: No, ted jsem na to koukal. A nize za SP, mozna u jinych class to bude jinak.
    Pred patchem - vsechny traity (35) + 20 v infinite.
    Po patchi. Puvodni infinity je ted jen jednourovnovy, nemuzu do nej narvat 20 jako predtim. Ale potom, co mam tech 35, tak muzu do nej dat jeden bod.
    Kdyz to udelam, tak vsechny traity, co sly dat az do 3. stupne, tak ted maji 3/4. Po investovani dalsich 9 AP levelu do tehle traitu mas moznost jit do 4. vetve (7 dalsich AP levelu/bodu investovano).
    No a nyni muzu zbytek cpat do infinity traitu (jiny nez puvodni pred patchem). Tam se vejde 50 levelu, takze to chvilku potrva. Celkova investice od prvniho traitu po max infinity je 865 842 000 000 000 a nejaky drobny.

Takze suma sumaru - 35 + 1 + 9 + 7 = 52 pro vsechny traity + 50 infinity
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    HOCH2: Tak to cekas spatne. Budes mit cca 38 traitu. Concordance (novej infinity trait) zacina tusim na 50. traitu? (Wowhead mam v praci z nejakyho duvodu blokovanej takze nemuzu overit, ale vim ze na 44. traitu na monkovi budu mit vsecky zakladni ktery zvysujou dps)
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    LAAZI: no uvidime az se lognu. traity mam na maximu, takze ted cekam, ze mi bude chybet "troska jen" v tom infinity traitu potom, co se mi to resetne.
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    VODNIK: Tak ty shardy farmit nemusis ne? To mas akorat na starting equip, na craft legendarek, ktery nechces, a k targetovani legendary slotu (ale to je cire zoufalstvi).
    Jako jsou tam ty budovy za ty druhy shardy, ale to se farmi spolecne, to at oddrou neg.. hardcore grinderi.
    A z tech repek taky dropuje prd, jakoze nic povinnyho a navic stejne legion repky snad uz vsecky exalted omylem mam z prubeznyho plneni world questu.

Ty traitu budou chvili trvat no, ale to chvili trvalo i tech 35 zakladnich traitu v 7.0 a to mi neprislo zas nejak jako hrozny.
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    LAAZI: nejde zdaleka jen o AP - musíš farmit shardy, nějaké další resources na ostrově, všechny repky nad exalted na bedničky, .... AK research na max bude trvat do července, takže dofarmit traity aspoň na jednu specku bude taky celkem na dlouho
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam