• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    DWAY
    DWAY --- ---
    Hlavne teda z toho pohledu ze se jedna o mmo.
    DWAY
    DWAY --- ---
    CLAVEN: to možná, ale celkove je ta linka dobrá, a ma aspon nejake novoty narozdil od prines / zabij... A ten napad byt zamaskovany v nepřátelskem uzemi je taky fajn... Kor na to ze to je WoW :-)

Takze ac par questu je možná otravnych, tak celkovy dojem je pro mě kladny.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    DWAY: Aha, tak to teda nesúhlasím, Statecraft linka obsahuje niektoré z najjebnutejších kvestov, s ktorými som sa vo WoWe stretol.
    DWAY
    DWAY --- ---
    CLAVEN: no obe v podstate. Zacina to tim jak pomahas tem nightfallenum a pak je to povstani ve meste.
    K3BAB
    K3BAB --- ---
    DWAY: ja tie questy akosi necitam a nezaujimam sa o lore ak mi ho niekto nerozprava :)
    Vies jake som mal nervy ked som zistil ze len ten blby assault mal nosu questov a este potom brutal dlhe scenario? to bol total hnus vtedy som si povedal dost.
    Ale keby si robil alta mozno by som nasiel cas zbehnut nejaky normal dung na levelovanie, skusal som to predat ako sluzbu, ze odsolujem cloveku dungeon za 5k a jemu staci stat len na starte, no bohuzial hram na serveri plnom lakomcov a syslov, tak to asi nikto nechcel a asi bude aj problem, ze alta levelovat je napohodu, len potom mu dorobit zbran je pain in ass.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    DWAY: Ktorá?
    DWAY
    DWAY --- ---
    K3BAB: tak je tam treba suramar q lajna ktera je i docela zajimava. A kdyz dodelas tu tak budes mit AP az po kokot.
    K3BAB
    K3BAB --- ---
    DWAY: ja vim zeby som to mal asi aj za vecer, ale mne sa do toho fakt nechce, mam dost questovania a podobne, akosi ani nevidim vyznam v tom vylepsovat si equip.
    Skor ma bavi farma, artifact fisghing pole je uplne uzasny. Twinkovanie je super jak to soluje dungeony.
    Nechystam sa dokonca si spravit ani flying, kedze to chce milion blbosti a jedine na co by mi to bolo dobre, je na zbieranie a to akosi aj malo farmi.
    DWAY
    DWAY --- ---
    K3BAB: ty stare se s novym research nasbiraji hned, a jakmile das bod do toho co se ti zobrazil tak se ti odemkne nova q lajna na broken shore.
    DWAY
    DWAY --- ---
    XLACHTAN: to sice jo, ale tam to chapu ze to dohnali ti ctyri. V podstate dobre secviceni a nagearovani lidi to dali ve 4.

Ale takhle. To uz musi byt jiny skill kdyz nezalezi na ilvl.
    K3BAB
    K3BAB --- ---
    DWAY: no zobrazil sa mi nejaky novy trait, ale este nemam pokupene tie stare, tak pre mna asi nic :)
    DWAY: jo ponukaju to tak, ze to spravia na tvojom ucte a asi sa aj nasli ludia co im za to dali tych 200k.
    XLACHTAN
    XLACHTAN --- ---
    DWAY: jo, normálně za tebe, stejně se běhaly i Challenge
    DWAY
    DWAY --- ---
    K3BAB: to by me zajimalo jak to prodavaji. Leda ze by to delali na tvém uctu. Bo tam si vevnitr sam
    DWAY
    DWAY --- ---
    K3BAB: musis odemknout druhy strom ve zbrani a musi byt postavena mage tower
    K3BAB
    K3BAB --- ---
    Ja do toho ani nemozem vstupit, asi nemam nieco splnene, alebo dostatocne nabusenu zbran aby som to aspon skusil. Btw som si ale vsimol, ze na Drak'thule to predavaju v nejakej guilde za goldy, tak asi to nebude zas tak narocne na equip ako na techniky, ked su schopny to farmit s kazdou classou.
    DWAY
    DWAY --- ---
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    me chybi ještě asi 1700 repky... za celou dobu jsem mel presne jednu misi na repku na legionfall...
    DWAY
    DWAY --- ---
    Tak je to doma :)
    Btw je Kirin tor, takze 750 repky pro legionfall. A pokud nejste blizko (jako ze to bude chybet k dodelani), mozna bych si ten token nechal na noblegarden, bo by mohl byt nejaky rep bonus.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    LIQUIDFREAK: Díky, pozriem sa na to
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    CLAVEN: pokud s tim mas problem, zkus si v advancementech zmenit jeden z nich. Nekterej z nich totiz zvysuje sanci na tydle armory, az to vyequipujes zmenis zpatky.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam