• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    World of Warcraft pro lidi, kteří si užívají hru a nepotřebují si nic dokazovat.
    O questech, raidech, PvE a RP a historii světa v této úžasné hře. (bavíme se zde o oficiální hře, free servery mají své vlastní forum)

Prepatch tuto středu (18.7.)

BFA vychazi 14.8.

Antorus minimalistic guide: zde

Alfa a omega ohledne informaci o hre: http://www.wowhead.com/
    Uzitecny web o classach a tak: http://www.icy-veins.com/wow/

Pokud by nekdo pokulhaval v AJ tak: https://www.wowfan.cz/

rozbalit záhlaví
    K3BAB
    K3BAB --- ---
    CARB6N: jo tak ak to musi byt grupa potom sa viac oplati 3-4 ludi potiahnut twinkom dungeonmi. no to ja len informacne, nejako sa nechystam levelovat altov, dikes
    CARB6N
    CARB6N --- ---
    K3BAB: těch 6-7 půjde IMHO v grupě 3-5 lidí bez qstů na artifact, pauziček na cigárko atd.
    K3BAB
    K3BAB --- ---
    CARB6N: ano dikes ten mam, len som niekde videl, ci cital, ze sa to da za 6 hodin. 7-10 mi pride celkom realnejsie.
    CARB6N
    CARB6N --- ---
    K3BAB
    K3BAB --- ---
    Chalosi, za aku dobu je clovek schopny dat 100-110 level ked leveluje alta?
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    CUJO: no, posledni dobou si s tim hraji vic nez obvykle, takze to video se mi libilo taky. Uvidime, co tam bude jeste za questy, nez se k tomu videu dostanu.
    CUJO
    CUJO --- ---
    HOCH2: To video je mega luxusní, celkem mi spadla brada :)))
    DWAY
    DWAY --- ---
    HOCH2: jo
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    DWAY: super, diky. To asi bude to, jak to konci tim videem, co se dneska na netech objevilo, ze? :)
    DWAY
    DWAY --- ---
    Kdyby to nekdo nevedel, tak dneska se odemkla quest lajna s Anduinem:

/way Broken Shore:Broken Isles 53.35, 80.43

tusim ze Aliance only teda. Doporucuju zaskocit, protoze po odevzdani prvniho q je treba den pockat na pokracovani.
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    DWAY: jj, taky jsem za to rad. A navic, ted v BS je tolik tech seamu na rudy, ze denne mi to par tisic goldu hodi :)
    DWAY
    DWAY --- ---
    HOCH2: mi to takhle naprosto vyhovuje. Clovek se vyjezdi na zemi, a pak si zaslouzi litani. Obzvlast kdyz uz ten ostrov ma projety krizem krazem.
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    VODNIK: to je jen jedna - dve jeskyne v BS, jinak je to celkem vsechno fajne. Vim o jake jeskyni mluvis - je tam vzdycky felstate seam :)
    DWAY
    DWAY --- ---
    VODNIK: vnejsi x vnitrni to uz tam je dlouho. U nekterych questu se proste musel vlezt na wowhead abych se dozvedel kde vlastne mam jit, abych quest vubec zacal.
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    Lítání ušetří neuvěřitelné množství času, udělám v pohodě 2-3x tolik WQ než předtím. Akorát je to pořád slušně zabugované, opakovaně se mi stalo, že když jsem s altem přelítal na nějakým doteď ignorovaným quest giverem tak mě to k němu dismountnulo abych se o něm prostě musel dozvědět. O tom, že některé zdánlivě vnější lokace jsou ve skutečnosti vnitřní a naopak ani nemluvě - jeskyně na Broken Shore např.
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    LIQUIDFREAK: no, kdyz jsme se na zacatku legie tady bavili, ze zezacatku only ground mount je super, na vychutnavani panoramat, tak bych si dovolil svuj tehdejsi nazor trochu poupravit - jebat groud, just fly mounti :)
    Jako na questy, cache, a hlavne mining, je to super.
    DWAY
    DWAY --- ---
    Hlavne teda z toho pohledu ze se jedna o mmo.
    DWAY
    DWAY --- ---
    CLAVEN: to možná, ale celkove je ta linka dobrá, a ma aspon nejake novoty narozdil od prines / zabij... A ten napad byt zamaskovany v nepřátelskem uzemi je taky fajn... Kor na to ze to je WoW :-)

Takze ac par questu je možná otravnych, tak celkovy dojem je pro mě kladny.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    DWAY: Aha, tak to teda nesúhlasím, Statecraft linka obsahuje niektoré z najjebnutejších kvestov, s ktorými som sa vo WoWe stretol.
    DWAY
    DWAY --- ---
    CLAVEN: no obe v podstate. Zacina to tim jak pomahas tem nightfallenum a pak je to povstani ve meste.
    K3BAB
    K3BAB --- ---
    DWAY: ja tie questy akosi necitam a nezaujimam sa o lore ak mi ho niekto nerozprava :)
    Vies jake som mal nervy ked som zistil ze len ten blby assault mal nosu questov a este potom brutal dlhe scenario? to bol total hnus vtedy som si povedal dost.
    Ale keby si robil alta mozno by som nasiel cas zbehnut nejaky normal dung na levelovanie, skusal som to predat ako sluzbu, ze odsolujem cloveku dungeon za 5k a jemu staci stat len na starte, no bohuzial hram na serveri plnom lakomcov a syslov, tak to asi nikto nechcel a asi bude aj problem, ze alta levelovat je napohodu, len potom mu dorobit zbran je pain in ass.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam