• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    CARB6N
    CARB6N --- ---
    CLAVEN: Ja nvm, neni? :) Jako po 110 jsem uz do zadnyho normalu nevlezl, tak soudim podle LFG, kde to hazi ruzny levely lidia kazdej ma moby s jinym poctem HP.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    CARB6N: Hehe
    CARB6N
    CARB6N --- ---
    K3BAB: Ale ted IMHO Legion dungeon lehce nesolnes, protoze je tam nejakej lvl scaling.
    K3BAB
    K3BAB --- ---
    WRATA: 7-10x4=28-40, v dungeonoch by som mal 4 chary tahat max 20 hodin. 20 je menej ako 28-40, ale nebudem sa s tebou hadat :)
    WRATA
    WRATA --- ---
    K3BAB: Porad se to nevyplati. XP gain za tri questy je vetsi nez za celej dung
    K3BAB
    K3BAB --- ---
    WRATA: oplati sa to len v pripade, ze levelujes sam s 5 uctami naraz z ktoreho mas jedneho twinka co rychlo soluje dungeony, inak mas samozrejme pravdu.
    MARTHINEZ
    MARTHINEZ --- ---
    CUJO: ta Ti říká, jakej quest a kde si ho máš vzít, co udělat nejdřív. Tak, aby ti to ušetřilo co nejvíc času
    CUJO
    CUJO --- ---
    CARB6N: co to je za addon?
    WRATA
    WRATA --- ---
    K3BAB: Lvlovat v dungeonech se v legionu vubec nevyplati
    K3BAB
    K3BAB --- ---
    CARB6N: jo tak ak to musi byt grupa potom sa viac oplati 3-4 ludi potiahnut twinkom dungeonmi. no to ja len informacne, nejako sa nechystam levelovat altov, dikes
    CARB6N
    CARB6N --- ---
    K3BAB: těch 6-7 půjde IMHO v grupě 3-5 lidí bez qstů na artifact, pauziček na cigárko atd.
    K3BAB
    K3BAB --- ---
    CARB6N: ano dikes ten mam, len som niekde videl, ci cital, ze sa to da za 6 hodin. 7-10 mi pride celkom realnejsie.
    CARB6N
    CARB6N --- ---
    K3BAB
    K3BAB --- ---
    Chalosi, za aku dobu je clovek schopny dat 100-110 level ked leveluje alta?
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    CUJO: no, posledni dobou si s tim hraji vic nez obvykle, takze to video se mi libilo taky. Uvidime, co tam bude jeste za questy, nez se k tomu videu dostanu.
    CUJO
    CUJO --- ---
    HOCH2: To video je mega luxusní, celkem mi spadla brada :)))
    DWAY
    DWAY --- ---
    HOCH2: jo
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    DWAY: super, diky. To asi bude to, jak to konci tim videem, co se dneska na netech objevilo, ze? :)
    DWAY
    DWAY --- ---
    Kdyby to nekdo nevedel, tak dneska se odemkla quest lajna s Anduinem:

/way Broken Shore:Broken Isles 53.35, 80.43

tusim ze Aliance only teda. Doporucuju zaskocit, protoze po odevzdani prvniho q je treba den pockat na pokracovani.
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    DWAY: jj, taky jsem za to rad. A navic, ted v BS je tolik tech seamu na rudy, ze denne mi to par tisic goldu hodi :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam