DWAY: my tam taky dali nejakych 8 - 10 pullu tusim. Ten fajt je narocnej na koordinaci a na mechaniky to jo, ale pro me jako dps to je vice méně nuda, protože porad jen mastim bose a maximalne odbehnu soaknout vulkan, nebo odbehnu s kolem pryc.
Nicmene ten fajt je zajimavej, ma super faze a je to pekne zpracovany, ale tak nejak sem se u toho nebavil tak, jako třeba u maidenky :-) Ale to je muj subjektivni názor.
Obecne se mi ToS hodne libi, mnohem vic nez NH a navíc je usper optimalizovanej, takze se mi nestava, ze mam 10 fps při boss fajtu :-D
DWAY: Frost mage je ted fajn, ale co mi na nem vadi je to, ze všechno casti a to je pruser, protože ty fajty obecne vyzadujou hodne pohybu. Huntardi sou 3button biatches, takze tam se o slozitosti moc mluvit neda. Hlavne ted tusim nejvic taha BM a tam za tebe všechno odedřou peti :-D
Asi nejslozitejsi na dobry zahrani je porad feral, bohužel na to, aby clovek byl schopen s feralem vymackat nejaky pouzitelny dps, tak to fakt musí znat do puntiku a ja znam teda jen jednoho schopnyho ferala.