• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    MARTHINEZ
    MARTHINEZ --- ---
    BARTUC: já třeba s darkmoonem začal jenom proto, abych měl ten recept, vytvořit item je pro inscribery imho o dost namáhavěhší a dražší, než pro ostatní profese (nemluvě o tom, že ani legendárku jim k vyrobení nedali).

Teď jsem se do toho pustil, po hodině a půl v Shalaniru už mě to nebaví :-D aspoň jsem ale dostal recept na Dreamleaf (level 3) o dost dřív, než předtím o alchymistky...
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    hemm mno uvidíme, zkusim sehnat nejakyho inscriptora u nas :-D
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    MARTHINEZ: Chce to trochu grindu, ale ja som za týždeň tie decky poskladal tri (a samozrejme asi 5 iných).
    MARTHINEZ
    MARTHINEZ --- ---
    BARTUC: ona je ta vysoká cena celkem opodstatněná, nevím, zda tu někdo inscription má, ale Darkmoon Card of the Legion (recept lvl 3 stojí 250 Darkmoon Prize Ticket) stojí jedna 12 Sallow a 30 Roseate (což samo o sobě není moc), ale dropuje Ti to, pokud vím, random a na deck jich potřebuješ osm, neníliž pravda...
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    BARTUC: Robí to inscriptor z kytičiek, resp. zo sallow inku vzniknutého millingom kytičiek. A dreamleaf preto, lebo z neho padajú nightmare pody, z ktorých je tiež sallow ink, takže je z dreamleafu cca 2x toľko inku ako z iných kytičiek.

Pred vstupom do DHT sa dá pohodlne urobiť 1000 dreamleafu/hodina.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    CLAVEN: ja sem ani nekoukal z ceho se to toto a jak se to toto :-D dreamleafu mam uz clekem par nafarmenejch
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    BARTUC: Vieme, ale keďže na Aszune si za jeden kúpim token na mesiac...

Pro tip je: grinduj dreamleaf pred vchodom do DHT a za týždeň si ho poskladáš aj sám.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    hue, neumite někdo nejak levne udelat darkmoon deck pro tanka? Me se za to tech 85k co to ted stoji na dt davat fakt nechce, když je to na alta :-/
    DWAY
    DWAY --- ---
    CLAVEN: Nahodou mi se celkem libil. Prophet Jelen, mirotvurce, dojebany otec, a prorok svetla se nasrane rozbehl na Kil'jaedena jak zamlada :-D

Ostatni se tam jeste dohadovali, a on uz byl na lodi v portalu :-D
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    DWAY: to je podľa mňa súčasť stratégie Blizzardu vykresliť Jelena ako úplného dementa.
    DWAY
    DWAY --- ---
    CLAVEN: ah nvm. Moc to prozivas :-D Proste na KJ byl quest bez insane rewardu. Shit happens.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    DWAY: /facepalm

Ty si včera pil?
    DWAY
    DWAY --- ---
    CLAVEN: ne, padl mi protoze sem zabil Kil'jaedena, veliteľa invázie na Azeroth :-D
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    DWAY: Ugh, padol ti z questu? Alebo čo to s tým má?
    DWAY
    DWAY --- ---
    CLAVEN: Ja nevim, mi padl trinket tak sem byl celkem happy :-D
    MEDAN
    MEDAN --- ---
    CLAVEN: taky bych byl raději, kdyby za to žádný goldy nebyly! Jde o hrdost a čest, ne o peníze...
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    Mňa teda Blizzard hrubo nepobavil tým, že reward za Q "zabi Kil'jaedena, veliteľa invázie na Azeroth" je 31g od Propheta Jelena.
    Rly?
    DWAY
    DWAY --- ---
    Musim rict, ze blizard me stale dokaze pobavit se svym smyslem pro humor. Treba kdyz se potkaji na q tri druid v kocici forme a typek co dava q rika: "Look what we dragged in" :-D
    DWAY
    DWAY --- ---
    CUJO: jednoduse napises par slov o cem to je? :)
    CUJO
    CUJO --- ---
    CLAVEN: pokud chapu nelibi se ti forma toho jak prispevek vlozeny. Omlouvam se. Ani me ne ale nejak sem se nedopidil jak to dat normalne :))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam