• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    BARTUC: Včera bol nejaký wf/tf deň, ja som si z HC odniesol tf relic 930 a tf tier helmu 935.
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    Máte někdo zkušenost s nákupem tokenů za goldy a jejich přesunem do Bnet balance? To první mi jasné je, koupím token za cca aktuálně 270k a pak bych ho místo game time měl mít možnost přehodit do Bnet balance - to se dělá přímo ve hře? A na balance mi pak naskočí 20EUR, které můžu použít na nákup je to tak? Předpokládám, že to můžu použít jen na nákup pro svůj account, takže koupit dětem na jejich účty třeba Starcraft2 asi nepůjde co?
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    BARTUC: Nejhorsi je, kdyz ti padne nejdriv 5, ktery si musis vylvlit na 940, do toho ti pak padnou dalsi, co musis vsechny hodit na 970. No a ted uz asi pro maina nema co padat, tak uz jedou legendarky na off spec. Kazdoopadne dalsi lvleni za esence bude peklo :)
    DWAY
    DWAY --- ---
    BARTUC: a co teprve hraci. Kdyz se ti v toolu prihlasi na kil'jaedena nekdo kdo ma na normal zabiteho akorat gorotha 1x
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    BARTUC: stejne mi prijde, ze me ta hra desne trolli :-D včera sem konecne dropnul hc chestu, takze mam dva tri kusy hc a jeden wf normal t20 setu. Na legy sem cekal tusim 6 killu + 6 minci, na chestu 7 killu a 6 minici a pak mi kamos, co hraje v jiny guilde a dycky sme se prednhaneli narogunach postne vcerejsi ulovek... wf helma 930 a wf chesta 935 :-D bych se fakt posral
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    SKAUT: ja uz prave cekam jen na poslední sub legendarku a samozrejme je to bis legenda zeano :-D
    SKAUT
    SKAUT --- ---
    BTW Nej město je to kde se vám zrovna líbí a nejlepší strana je ta kde vás to baví.
    SKAUT
    SKAUT --- ---
    BARTUC: Jo velmi dobre znam, ja jsem ten kterymu padlo lego posledni lego tyden pred patchem ( botky pro assa ). Předevčírem mi padla heada pro assa tak mam konečně vsechny pro assa a muzu cekat co zas popada pro sublety ( zatim mam jen ruce, a ramena- ty padly mimochodem předposlední )
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    Tak téma SW versus OG versus Talador opustíme. Jako u každého správného flamewar tématu nikdo nikdy nezmění názor a nikam to nevede.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    CLAVEN: ja na rogune jedu uz druhej spec a jak sem psal, mohly padnout tri legendy a ta bisova bude posledni, protoze dve uz padly a uplne stejne to bylo s assa specem
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    Mne na dvoch charoch padli ako prvé dve BiS legendy, ale na rogune mi padajú úplné pičoviny.
    Tak neviem.
    DWAY
    DWAY --- ---
    BARTUC: typkovi u nas v gilde padla bis legenda tyden pred patchem, ktery ji totalne dojebal :-D
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    VODNIK: jj takovy taky znam :-D to ja si to musim odmakat jak pica, kazdej tejden peken sporadane LFR všech raidu, hc/normal tos a tak... ted sem zacal hrat guardian druida a co mi padlo? ring na survive instict, uplne na pikacu legenda, horsi je uz jen heada.

Na maina mi na subtlety mohly padnout jen tri legendy, první padly ruce, druhy padly boty a wristy ofc padnou poslední... snad to stihnu do patche :-D
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    BARTUC: ne, mě BiS padají naprosto spořádaně od nejlepší k nejhorší :-) A to si ani nedělám legraci ...
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    btw znate ten pocit, kdy vam bis legenda padne az jako poslední mozna? Tak ja to zazivam u druhyho specu uz :-D bych se fakt posral, do ty doby nez to dropnu, tak to zase nerfnou :-D

U altu ani nemluvim
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    WRATA: tak to se na to asi vyseru, ještě ze na mainovi mam engineering :-D
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    CARB6N: tak nejaka voda v OG i SW je, musi byt, jinak bys nedal Fishing diplomat achievement :)
    CARB6N
    CARB6N --- ---
    Všechny města ve WoW stojej za hovno, žádný nemá cyklostezky (jinak co mě na nich opravdu přijde divný je nedostatek řek.).
    WRATA
    WRATA --- ---
    BARTUC: Specialne ty Ashranovy kusy bejvaj kurva drahy
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    dekuju :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam