• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    CLAVEN: to sou ty dynamic guild grupy 10- 30
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    BARTUC: A na normal?
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    CLAVEN: na hc 30 na myth 20
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    BARTUC: Nie je max veľkosť flex raidu 25? Alebo to zase zmenili?
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    musim se pochlubit, tenhle save jsme dali 3/9 na mythic (od nuly) a inkvizice sla na 2. pull :-) Celkem masakr.

Jo a davat KJ HC ve 30 lidech je taky celkem orisek. Museli sme benchovat lidi co měli min jak 5 fps :-D
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    DWAY: to jste jeste nevideli priesty v class hallu. Tam si to nemuzou vynachvalit doted. A co teprve SP s tema novejma pohybama. Pravda, z toho zablesku voidformy cekam, ze dostanu epileptickej zachvat ale jinak je to vyborny.
    DWAY
    DWAY --- ---
    CUJO: dival jsem se u zeny na frost maga, a to je proste smakota. Fakt si kluci dali zalezet.

A holy priest taky nevypada zle. I kdyz to je docela vyrazna zmena, tak to nemusi sednout kazdemu.
    CUJO
    CUJO --- ---
    Ten upraveny Lava Burst vypada fakt dobre....celkove upravy fer, zatim vse k lepsimu :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    VODNIK: to je detail :-D
    DWAY
    DWAY --- ---
    BARTUC: meh, to beztak bude neco ze setoveho nebo legendarniho slotu
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    BARTUC: ještě dodej že nespavce co vydrží raidovat (nejméně) do 1 ráno :-)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    btw kdybyste někdo mel aktivniho tanka na dt co by rad progressoval myth tov a pak argus, tak mi pisnete, healera berem taky :-)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    joakle sorry, sem se prekouk
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    BARTUC: Samozrejme, preto som napísal "AJ ďalší týždeň".
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    plati to uz v tomhle savu. když das ted +10, tak zítra bude v bedne 935 item
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    jop
    to síce bude platiť aj ďalší týždeň, ale to už budú tie +10 dungy o niečo ťažšie :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    hlavne si udelejte +10 dungy at mate v bedne 935 item
    DWAY
    DWAY --- ---
    hmm tak sem se radoval predcasne. Bud vecer nebo az zitra. Myslel jsem ze to bude podobne jako kdyz byl weekly q reset uz v utery, ale asi to neni ten pripad.
    ICARUS
    ICARUS --- ---
    DWAY: ja mam akorat nakoupene obliterum, kdyby to prece jen slo nahoru :D
    DWAY
    DWAY --- ---
    Hmm, ted mi to doslo, ze to tu jeste nikdo neresil. Uz zitra pratele :) Doufam, ze mate v lidlu nakoupene tematicke pivo Argus :-D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam