• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    joakle sorry, sem se prekouk
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    BARTUC: Samozrejme, preto som napísal "AJ ďalší týždeň".
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    plati to uz v tomhle savu. když das ted +10, tak zítra bude v bedne 935 item
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    jop
    to síce bude platiť aj ďalší týždeň, ale to už budú tie +10 dungy o niečo ťažšie :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    hlavne si udelejte +10 dungy at mate v bedne 935 item
    DWAY
    DWAY --- ---
    hmm tak sem se radoval predcasne. Bud vecer nebo az zitra. Myslel jsem ze to bude podobne jako kdyz byl weekly q reset uz v utery, ale asi to neni ten pripad.
    ICARUS
    ICARUS --- ---
    DWAY: ja mam akorat nakoupene obliterum, kdyby to prece jen slo nahoru :D
    DWAY
    DWAY --- ---
    Hmm, ted mi to doslo, ze to tu jeste nikdo neresil. Uz zitra pratele :) Doufam, ze mate v lidlu nakoupene tematicke pivo Argus :-D
    SKAUT
    SKAUT --- ---
    VODNIK: Jo uz jsem kupoval SC2, Overwatch a nejaky balicky do HoTS.
    A proste se jen použije token ve hře kde to da vybrat co se má dít.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    HOCH2: ja sem nejradsi, kdyz ma mvsechny a muzu si vybirat :-D
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    BARTUC: osobne si myslim, ze kdyz ma clovek 2 legendy, tak je asi nejspokojenejsi, protoze kdyz jich ma vic, tak pak nevi, ktery a jak poradne zkombinovat.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    HOCH2: aha, ja mel ty itemy uz no, takze to bylo k nicemu, na rogune uz mi to q nedalo, takze taky smolik... ale jak jsem uz psal, je to jedno, aktualne na oba specy vyzivam v podstate 4 legendy a ty sem ted byl schopnej upgradnout za dva tejdny, takze zadnej stres :-)
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    BARTUC:
    LAAZI:
    no, byly rozdily, ale kdyz jste si pak vzali quest na ty novy, tak se vam zapocetli do toho prave ty stary.
    Ty legenrni itemy pomoci kterych jste si lvl zvysovali, tak se zmenili na sedej sellable ballast asi za 10g kazda.
    Takze s tim i tak pocitam do dalsiho leveleni.
    Treba to nepujde, treba ano. Myslim si, ze pujde.
    Na forech to diskutovat nikde nechci, bo by si toho mohl Blizz vsimnout a kdyby tomu tak bylo,tak to i nejak opravit.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    HOCH2: prave ze nebyly, takze tohle je k nicemu, ale snaha se ceni :-)
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    HOCH2: Imho nebyly, na 940 byly of aman cosi a na 970 nejaky jsou nejaky withered nebo withering nebo cosi, ne?
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    BARTUC: no, mam takovej trik, na kterej jsem prisel az ted pri leveleni 970. Pokud mate rozdelanej quest na ten upgrade z dalaranu, tak potom, co je dalsi moznost lvlit legendarku, tak vsechny esence se zapoctou do toho novyho questu. Pokud questy uz nepotrebujete a pravidelne je vracite, tak ho nevracejte a stackujte esence, kteryma pak splnite treba tri quety, co budou potom (doufam, ze to bude za samy esence, ale 940, 970 esence byly stejny).
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    HOCH2: hele to levleni legend mi prijde v pohode... tim, ze delam poctive emisarky, daily hero a podobny kokotiny, tak sem je všechny vyfarmil relativne rychle a stejne jich pouzivam třeba 5 maximalne na jeden char, takze uplna pohoda :-)

CLAVEN: me včera na druida padla z weekly chesty 935 relic. Sice uplne nejvic na picu trait co muzes dostat, ale vzhledem k tomu, ze ten druid byl doexpenej asi před týdnem, mam ilvl 892 a sel sem s tim jen +14, tak super :-D 16 ilvlu na zbrani se hodi :-D
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    A môžeš samozrejme hry giftovať (tj. kupovať ich pre niekoho iného):

CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    VODNIK: Áno, priamo v hre.
    A naskočí ti 15 EUR, nie 20.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    BARTUC: Včera bol nejaký wf/tf deň, ja som si z HC odniesol tf relic 930 a tf tier helmu 935.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam