• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    DWAY
    DWAY --- ---
    Cekam shitstorm ze Aliance ma Void elfy :-D
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    JANDOS: Phe!! O 15s rychlesi ;-)
    DWAY
    DWAY --- ---
    To bude super datac pro Aliky :-D
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    Well its happening

World of Warcraft Classic Announcement
    https://www.youtube.com/watch?v=TcZyiYOzsSw
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    Novinka ve WoW je WoW bez novinek! :-)
    MAFIK
    MAFIK --- ---
    Zlato ve WoW je cennější než venezuelský Bolívar - WoWfan.cz
    https://www.wowfan.cz/...t=buffer62ffb&utm_medium=social&utm_source=facebook.com&utm_campaign=buffer
    DWAY
    DWAY --- ---
    Tak ja treba strelil nove plate brneni za 75 a 90k na aukci. Ale uz to slo dolu.
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    Zajímavé, to budu muset trochu projít a něco vyrobit.
    ICARUS
    ICARUS --- ---
    HOCH2: to jsem vydelal ciste v AH flipovanim/snipovanim a obliterum shuffle, celkove dohromady par hodin prace :D
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    ETHAN: legendárky (nafarmí se mi sama cca za 2 týdny), enchanty prodávám tak za 20-30k týdně jen z toho co mi napadá při WQ, jednou měsíčně projedu zásoby látek a na házím crafty na AH, včera to udělalo 47k....
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    ETHAN: prave ty batohy docela delaji dost. Kdyz jsem se tu v praci bavil s kolegou, co jede tailoring, tak z toho co rikal, tak proste vydelava vic.
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    HOCH2: Čím tahle kombinace tak zázračně vydělává? Asi jsem něco minul, pokud tedy není řeč o batozích z předchozího datadisku.
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    VODNIK: ja si jen rejpal. Ono staci byt enchant/tailor, tak se to vydelava samo. To my skinning/mining otroci to mame jinak :)
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    HOCH2: ani si nemyslím, 200-250k profit mám při zcela běžném hraní z maina taky (enchanting/tailoring) a nefarmím absolutně nic (kromě toho, že jednou za 3-4 dny posbírám látky z garrisony na 30slot batohy), nebaví mě to a nemám na to čas. A stačí když padne nějaké pěkné BoE a jsem na 300+. Aktuálně sedím na 3M goldů a to jsem další 3-4M utratil za game time a Battle.net tokeny
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    ICARUS: no, tech 650k/dva mesice zavani trosku delnicinou :D
    ICARUS
    ICARUS --- ---
    Dvoumesicni afera s wowkem je za mnou, nakonec 1/9 mythic, tos ahead of the curve a 650k goldu profit - na to, ze jsem legion kupoval pred dvema mesici to neni spatny, bych rekl :)
    DWAY
    DWAY --- ---
    LAAZI:

- Treba mythic furnance neslo dat bez priesta.
    - na ukor obtiznosti v tom, ze pro 10 lidi to je tezsi nez treba pro 13,15,20. Jsou jiste sweetspoty kdy si muzes dovolit vzit dalsi dps , protoze mas dost silne healy a to jedno dps navic te v tu chvili dost boostne. Respektive kazde dalsi dps navic te dost boostne, do chvile dokud to zvladas uhealovat.
    - ano spekulace se dejou a dely by se vice, kdyby to flex byl. Bylo by to o tom, nenaucit se fight ale prijit jako prvni na nejlepsi pocet lidi pro dany fight.
    ICARUS
    ICARUS --- ---
    LAAZI: "Spousta fightu vyzaduje nekterou classu" - treba v ToS se na mythicu stackuje rogue kvuli feintu, kterym lze vysoakovat ruzne mechaniky napric encountery, napriklad Fallen Avatar, kde muze bez problemu vysoakovat zeleny kolecka. Nebo tank u Kil'Jaedena, kde je temer nutne mit Druida, protoze ma tunu HP a dostatek personal CD na mitigaci fel claws - viz obrazek:

WRATA
    WRATA --- ---
    LAAZI: Blizz se nebude otravovat s balancovanim neceho pro 1-2% hracu coz padlo na blizzconu. #Sestimsmir
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    DWAY:
    - Veta "je to tezky protoze to musi byt nastavene natrvrdo na 20" mi nedava smysl
    - Obtiznost je vybalancovana pro 20 lidi. No a ja rikam, ze to lze vybalancovat i pro flex, i kdyz je to tezsi.
    - Cisla jsou pevne dana - ano ted jsou pevne dana, ale nemusi byt pevne dana
    - Spousta fightu vyzaduje nekterou classu - to si nemyslim, ktere?
    - Je videt, ze flex je na ukor obtiznosti - kde to je videt? jak?
    - U mythicu to dali fixne a ladi mechaniky - ano souhlasim, je urcite snazsi vybalancovat fight pro dany pocet lidi, ale to neznamena ze to nejde i na nejtezsi obtiznost balancovat na flex.
    - Spravelivejsi v cem? Vsichni by meli stejne podminky i kdyby to byl ten flex a ruzny spekulace se dejou i kdyz to flex neni.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam