• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    TRAGED: Meh, 10-mesačné sucho od posledného raid tieru?
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    CLAVEN: IMHO leto/podzim 2018. Drzi pomerne pravidleny cca 2 lety cyklus:

Timeline (World of Warcraft) | WoWWiki | FANDOM powered by Wikia
    http://wowwiki.wikia.com/wiki/Timeline_(World_of_Warcraft)
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    No ja jsem celkem zvedav jak se poperou s nejakym story modem :)
    MEDAN
    MEDAN --- ---
    Je vidět, že Blizzard pokračuje v tom "vracení se" ke starým expanzím. V Legion byl hodně cítit WoTLK a BC, teď to bude, zdá se, Vanilla feeling. Včetně rozdělení hordy a aliance, po čemž spousta lidí volalo. Za mě dobrý. A jsem zvědavý jak budou vypadat ty mise ala Warcraft III.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    Som zvedavý na release date, myslíte, že ho na Blizzcone ohlásia?
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    TRAGED: to je dobre
    WRATA
    WRATA --- ---
    CLAVEN: Ano
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    CLAVEN: Tak ne uplne. Koukam ze to neni ve mestech, ale jen v hlavnich mestech a PvP a PvE hraci se vubec neuvidi v podstate servery rozisntancovali na PvE a PvP. A slibuji, ze kdyz budes v PvP instanci, tak budes mit nejkae bonusy k XP atp. Aspon to pisou v Battle.net appu v Newsech.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    TRAGED: Oukej
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    CLAVEN: Mas togle kdekoliv, ted to pujde menit jen ve mestech. Cili zadne prepady on panacku co jeste pred chvili byli PvE a najedou si to rozmysleli.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    WRATA: Tomu celkom nerozumiem, však individual pvp toggle máme v hre od vanilly.
    Inými slovami, všetky servery budú by default pve?
    WRATA
    WRATA --- ---
    Tohle je snad jedna z hodne pozitivnich veci ktery vitam

"The PvP vs PvE server division is going away, replaced by an individual toggle. You can choose if you want to opt in to PvP or not when you are in town. Players that feel trapped on PvP servers have a way out. This opens up the game to changing and improving the world PvP ruleset."
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    TRAGED: je to smutné, hlavne keď má byť zámienkou Broken Shore, pričom celá rogue class campaign je o nájdení Matthiasa Shawa, ktorý vie, že to bola búda a Horda nezradila...
    Writing nebol nikdy silnou stránkou Blizzardu.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    CLAVEN: Jako v zivote."Praded tveho prastryce dal dedovy me prapratety facku! Takze ti to ted vratim!"
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    Mne sa väčšina featur páči, ale story je meh.
    Dve expanzie sme spolupracovali, spoločne sme nakopali riť Burning Legion a Titánom, a potom si povieme "fuck it, let's have a war again"?
    DWAY
    DWAY --- ---
    AKNAMOR: ja ze social featur.
    AKNAMOR
    AKNAMOR --- ---
    DWAY: já mám radost z Nightborne teda :)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    WRATA: Na druhou stranu jsem to po roce spustil a podíval se, jestli náhodou už tam ten Classic neni :-)
    WRATA
    WRATA --- ---
    Ja teda musim rict ze jsem hrozne zklamany. Vsechny features jsou pro me "meh". Oznameni Classicu a pak zadny dalsi info k tomu mi taky pije krev. Jeste stesti ze jsem si ten ticket letos nekoupil
    DWAY
    DWAY --- ---
    Cekam shitstorm ze Aliance ma Void elfy :-D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam