CLAVEN: To je právě to, co mě na tom štve. Čistě z pohledu lore prostě nedává smysl nechat nemrtvé existovat. Ale musí to tak být, jsou to hráči. Sylvanas Hordu vede jen proto, že je oblíbená u hráčů. Jinak by jí to Vol'jin nikdy nepředal.
Vlastně i proto mi vadí ta nastávající válka. Nedává žádný smysl a i když si jistě vymyslí nějaký dobrý lore důvod, proč by měla začít, tak jako hráč prostě vím, že se nic nezmění. Nemůže, protože jsou to hráčské frakce a žádná nemůže skončit. Jinak by Horda skončila s Garroshem, když se Varian rozhodl ji neukončit v tom videu. Ale všichni víme, že zkrátka nemohl jinak, je to hra a ta druhá strana jsou taky hráči. A stejně tak se nestane nic extra pokud jde o území, výměny pouze něco za něco, jinak se hráči naštvou. Proto mi vždycky víc sedělo pracovat spolu proti společnému nepříteli (kterého lze porazit, protože to jsou NPC) a mezi sebou jen vést takové ty malicherné pohraniční boje v rámci křehkého míru, protože u těch se dá příběhově obhájit, že se sice dějí, ale nic nikdy nezmění.