• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    ICARUS
    ICARUS --- ---
    ELIDOR: akorat teda nektere servery jsou linked, tedy by se mely chovat jako jeden velky server, myslim ze i vcetne sdilene aukce. pro drakthul je to burningblade, takze by melo byt jedno, na kterem serveru hrajes.
    VICTIM81
    VICTIM81 --- ---
    ELIDOR: uplne jedno to neni. nemuzes joinout gildu co je na jinem severu. a imho na to jsi se ptal. a nejde tradovat s lidma z jinych serveru. neomezene je to ze muzes hrat s kymkoli pokud je stejna frakce a region. questy dungeon raid. vyjma mythic raidu.
    DWAY
    DWAY --- ---
    Jo to blbe vyznelo. Do gildy te nevezmou protože to crossrealm nejde. Jen inv do party v rámci stejne frakce.
    DWAY
    DWAY --- ---
    ELIDOR: lidi se vidi, ale nevezmou te do gildy. Muzes s nima raidovat krom nejvyssi obtiznosti, a tusim ze vsechen pvp content. V teto oblasti nejsem expert. Mame malou ceskou gildicku na aggramaru na takove to casual hraní. Ozivujem raidovani ted na pvp moc nejsme. Jsme na ali. Kdybys mel zajem rad poslu inv. A ano vylevleni alta je otazka par dnu.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    ELIDOR: Aszune/Shadowsong, Horda :)
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    VICTIM81: ahoj, rekli mi, ze je dnes uz jedno na jakem serveru clovek hraje, ze se lide vidi bez ohledu na server, ale asi jsem to spatne pochopil, proto jsem to nenapsal.
    postavy mam na drak'thul, ale nemam problem s prevodem, tusim, ze to je 10€ coz neni zadna velka tragedie
    klidne zacnu hrat od nuly, co si pamatuju, uz tehdy to odsejpalo svizne .. a co jsem se namatkou docetl, tak nyni je to jeste vice
    frakce je mi uplne lhostejna, vsude si najdu to sve, kdysi jsem hraval jen za hordu, pak roky jen za alianci .. dneska uz jsem moc starej na to, resit frakce :) lidi jsou vsude stejni a vzdycky se najde nekde trouba i fajn clovek.

kdyz nad tim premyslim, asi udelam zcela novou postavu, lepe si tak zaziju spelly .. nyni na tu hromadu ikonek koukam jako puk

claven: dekuji, na jakem realmu prosim? ozvu se jakmile budu mit alespon trochu pouzitelnou postavu, abych se neztrapnoval zadosti o prijeti s noob postavou
    DWAY
    DWAY --- ---
    ELIDOR: Na ofiku tu hrajou vsichni :-D O nicem jinem se v tomto klubu ani nesmi :)
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    ELIDOR: ak dokážeš aspoň trochu komunikovať anglicky (stačí písomne, na raidoch prípadne stačí ako-tak rozumieť hovorenej angličtine raid leadera), máme veľmi friendly casual raiding guildu na Horde na Aszune/Shadowsongu.
    Nerobíme úplne cutting edge content (aktuálne sme 7/9 HC), ale raidujeme dvakrát týždenne od 20.15 (streda a nedeľa), plus alt raidy, m+ a podobne.
    VICTIM81
    VICTIM81 --- ---
    ELIDOR: je mozna uplne jedno co mas za chary kdyz hledas gildu bez udani serveru a frakce. pokud tim nerikas ze si zaplatis transfer a je ti uplne jedno kam a zda nebudes zklamanej.
    takze tohle doporucuji upresnit. zda konkretni server, PVP nebo PVE, alik nebo horda. nebo zda ti je jedno zda budes zacinat od nuly.
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    ahoj, po sedmi letech jsem ozivil ucet, hraje tu nekdo na ofiku pohodovym tempem? rad bych se pridal nekam, kde nebude vyzadovano sedet u toho vic nez 3-4h denne, vyjmecne (pa/so pochopitelne dele) ...
    pochopitelne jsem toho spoustu zapomnel, take muj drive top equip je dnes absolutne o nicem, ale hadam ze se to da dohnat. maina mam paladina na 70, alty mam druida na 75 a maga take na 75 (vim, divne mit maina na nizsim lvl) .. miluju bg, mene vsak areny, rad dungy i raidy, ale rano vstavam do prace, takze nejpozdeji kolem 02 musim koncit ..
    hrat muzu od cca 20:30h kazdy den, v prubehu dne to muzu mit zapnute, ale na nejake seriozni hrani (raid 5h v kuse) to v prubehu dne urcite nebude .. vecer pochopitelne ano.
    TS samozrejmosti
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    ETHAN: Celej A x H konflikt nedava smysl uz spoustu let. Posledni expanze vzdy byly o tom jak se musime vsichni spolecne spojit proti velkymu zlu, ale zaroven porad museli udrzovat nejakej duvod proc se prat mezi sebou.
    Navic ani nebylo mozny udelat v tom nejak zasadni zvrat typu ze by Horda dobila SW apod. kvuli faction balance takze misto toho jsou tam az absurdni zapletky o tom jak se rveme o par sutru v Ashranu kam sme sli puvodne spolecne zachranit svet.
    Osobne jsem si rikal ze jestli chtel takhle pokracovat tak udelaj nejlip kdyz se na ty frakce vyserou uplne. Za valku jsem rad protoze to je warcraft, ale doufam ze se aspon neco stane :)
    DWAY
    DWAY --- ---
    Z trosku jineho soudku, blbost ale dobra :-D

KALTY
    KALTY --- ---
    CLAVEN: tak nějak se to nastavit musí
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---

DWAY
    DWAY --- ---
    Ha, k tomu "who shot first?"
    ctete na vlastni nebezpeci. SPOILER obviously

Vypada to, ze po te co se Sylvanas odstehovala aby sla delat Warchiefa, tak vznikla v UC rogue faction (nemyslim tim rogue jako classu) ktera nesouhlasila s vecnym zivotem, a ti podpalili teldrassil, a hodili to na Sylvu aby rozpoutali valku. Vypada to ze Wrath Gate all over again.

In your face ti co nadavaji na Anduina, ze sel full retard :-P
    Kazdopadne by to i davalo smysl, protoze takto se neda vinit ani jedna frakce. Coz predpokladam, ze blizz nema koule aby hodil na jednu stranu, ze oni muzou za to co se deje.

hovoril to nobbel, ze to ma na zaklade posledni knihy, samozrejme potvrdit to muze jedine datac samotny :)
    VICTIM81
    VICTIM81 --- ---
    DWAY: zone scaling ano . rasy ne.
    DWAY
    DWAY --- ---
    Btw mam pocit, ze zminovali ze Allied races a novy level scaling by mohl byt uz od 7.3.5 muze to nekdo potvrdit nebo vyvratit?
    DWAY
    DWAY --- ---
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    CLAVEN: To je právě to, co mě na tom štve. Čistě z pohledu lore prostě nedává smysl nechat nemrtvé existovat. Ale musí to tak být, jsou to hráči. Sylvanas Hordu vede jen proto, že je oblíbená u hráčů. Jinak by jí to Vol'jin nikdy nepředal.

Vlastně i proto mi vadí ta nastávající válka. Nedává žádný smysl a i když si jistě vymyslí nějaký dobrý lore důvod, proč by měla začít, tak jako hráč prostě vím, že se nic nezmění. Nemůže, protože jsou to hráčské frakce a žádná nemůže skončit. Jinak by Horda skončila s Garroshem, když se Varian rozhodl ji neukončit v tom videu. Ale všichni víme, že zkrátka nemohl jinak, je to hra a ta druhá strana jsou taky hráči. A stejně tak se nestane nic extra pokud jde o území, výměny pouze něco za něco, jinak se hráči naštvou. Proto mi vždycky víc sedělo pracovat spolu proti společnému nepříteli (kterého lze porazit, protože to jsou NPC) a mezi sebou jen vést takové ty malicherné pohraniční boje v rámci křehkého míru, protože u těch se dá příběhově obhájit, že se sice dějí, ale nic nikdy nezmění.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    BARTUC: Väčšina guild ale nemá ambície robiť mythic.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam