• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    VICTIM81
    VICTIM81 --- ---
    DWAY: to je v poradku. to nemusi ani kdyz je v gilde. imho.
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    Mám to podobně, raiduju jen s mainem a jedním altem, nicméně třeba m+ chodím (nebo se snažím chodit) na 4 charech, daily emissary, weekly questy jak na Azerothu tak na Argusu, a taky mám dojem že sotva stíhám. A to třeba vynechávám farmení AP, kde jsem hodně pozadu i s mainem a mám artefakt pořád jen na 73, když plno lidí už je na 75
    DWAY
    DWAY --- ---
    VICTIM81: ja to spise pochopil, ze nema naladu na nejake socializovani :)
    VICTIM81
    VICTIM81 --- ---
    DWAY: jasne. ja tim jen chtel rici ze se nemusi bat toho ze od ni kazda gilda bude neco vyzadovat. ale spis jen najit normalni slusnou gildu kde jde o lidi. protoze to ji nakonec jen pomuze.
    DWAY
    DWAY --- ---
    VICTIM81: gilda muze vyzadovat co chce, proto ty v takove gilde nemusis byt :)
    DWAY
    DWAY --- ---
    GIINGGER: farmi petiky a mounty :-)
    VICTIM81
    VICTIM81 --- ---
    GIINGGER: taky me to vydesilo. ale clovek si pak uvedomi ze tohle opravdu je normalni "to do list" aktivniho hrace.
    takze pro pobaveni...

- 3x tydne 3h guildovni raid // ted skoro neraiduji. 3x tydne je imho uz casto vopruz. chodime 2x a ja ted defakto chodim jen kdyz je zajem vypomoct. pokud se nepletu tak bartuc chodi myth takze u nej to dava smysl. nase gilda je heroic only. precijen nas raid roster lita mezi 12-22 takze vetsi ambice nemame. jsme na to uz stari a lini casualove.
    - proběhnout stary raidy normal + hc // ne protoze to je pro me otrava
    - proběhnout mythic +0 // nevim proc bych chodil cilene +0. takze ne.
    - proběhnout LFR v pripade, ze tam sou pytliky na goldy a runy // tak tohle je nejvetsi otrava. LFR jsem nebyl nepamatuji.
    - občas random hc // ne. a nebyl jsem nepamatuji.
    - obehat emisarky a par questiku a invazi na argusu // zde hlasim syndrom vyhoreni. a to jeste daleko pred broken isle. takze ne.
    - behat m+ // ano moje defakto jedina napln ted. nez se otevre argus a zacnu chodit raid 2x tydne.

takze chodit raidy treba jednou tydne nebo uplne dle libosti jde. aspon u nas protoze heroic je flex.
    obejit se bez LFx aktivit jde vzdycky. pokud pominu vyjimky na questy.

a gilda by nikdy nemela vyzadovat nejake formy zapojovani se. u nas jsou lidi co raidy ani m+ nikdy nechodi. a hrajou si svoje cokoliv. ale jsou u nas protoze si aspon maji s kym pokecat. nikdo od nich neocekava zapojeni do raidu. kdyz je to nebavi nema to smysl. a rozhodne to neni prekazka v tom byt v gilde.
    spis by ti to pomohlo byt v gilde. muzes se na cokoliv zeptat.
    GIINGGER
    GIINGGER --- ---
    BARTUC: Twe takhle jako seznam to zni spis jako prace) Jsem si to ted po pul roce zase obnovila, takze mam zatim co delat s dohanenim Argusu a litacim achievem, ale nevim co pak. Na raidy nemam cas (ani guildu, ani chut se do nejaky zapojovat a sedet u toho 3 a vic hodin v kuse), pvp me nebavilo nikdy a dungeony pres LFG lidi probihaj tak rychle, ze se tam ani nestacim poradne rozkoukat. Asi to pak zas necham pul roku lezet :D
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    SIRLOON: endgame je ted trosku jako diablo, hlavni zabavu pro nekreativni hrace jako jsem ja skytaji hlavne m+... Muj beznej herni tejden vypada asi takhle:

- 3x tydne 3h guildovni raid
    - proběhnout stary raidy normal + hc
    - proběhnout mythic +0
    - proběhnout LFR v pripade, ze tam sou pytliky na goldy a runy
    - občas random hc
    - obehat emisarky a par questiku a invazi na argusu
    - behat m+

Nestiham rozhodne všechno, ale zabavy mam teda pozehnane a spis sem ve fazi, ze nevim co dřív, nez ze bych se ve hre nudil...
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    SIRLOON: raidy, mythic+, BG, ... to už máš všechno projitý? Jinak Argus quest line fakt není na pár hodin, teď jsem ji dodělal na 4.postavě. Pokud teda pár není 15+
    WRATA
    WRATA --- ---
    SIRLOON: Mythic 15 achi uz mas?
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    SIRLOON: Raiduj.
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    po x mesicich sem si zase zaplatil wow a koukam ze sem na nejaky novy planete. za par hodin sem to tam mel projety a co dal? chromie uz fakt delat nebudu to pro me byla neuveritelna nuda za trest. hledat pety uz me nebavi, profese mi prijdou lehce k hovnu vzhledem k inflaci a rychlosti s jakou nafarmim prachy na gemy a enchanty
    SKAUT
    SKAUT --- ---
    O vanile rekli jen že na tom pracuji. Zadne ETA
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    TRIPLT: Pravdepodobne ešte neskôr
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    Ty Vanila servery spusti asi taky az s novym datadiskem co? :)
    SKAUT
    SKAUT --- ---
    Vidim to zas nekdy kolem září. :-D
    AKNAMOR
    AKNAMOR --- ---
    DWAY: na jaře bude myslím jedině beta...
    DWAY
    DWAY --- ---
    AKNAMOR: no to se dalo tak nejak cekat, ona dulezitejsi otazka je. Na jare nebo na podzim?
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    AKNAMOR: Ok... Čiže od 7.3.5 o dva týždne to môže byť opakovanie situácie na konci WoDu? Super.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam