• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    GIINGGER
    GIINGGER --- ---
    ZAREK: Nene byla jsem sama.
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    GIINGGER: nebylobto v ramci group finder grupy? to pvp zapina podle toho nabkterym serveru to je fazovany
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    GIINGGER: To bude nejaký bullshit
    GIINGGER
    GIINGGER --- ---
    Hele prosimvas, muzete mi nekdo rict jak je mozny, ze na me nekde po svete muzou utocit horde hraci, i kdyz mam vypnutej pvp flag? Ted jsem si odevzdavala quest na Argusu a nabehnul na me nejakej picus, a to tam podle mapy nebyl zadnej pvp event nebo tak. Docela me to sere, nemam o world pvp zadnej zajem.
    DWAY
    DWAY --- ---
    My meli ted celkem luck a spojili sme se s jinou gildou a hned prvni run sel clear HC.

Vzhledem k tomu, ze s pugem sme meli problem dat tak pulku HC tak jde pekelne poznat ten rozdil, kdyz jsou vsici na Discordu.

Hned mam zase chut do raidovani :)
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    Dali by sme ho tak do 50 pullov IMO (na Mistress sme mali 47 a na Avatarovi nejakých 40)
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    XLACHTAN: Tak my sme casual guilda, čiže len HC, a teraz už to všetci trochu overgearujeme.
    XLACHTAN
    XLACHTAN --- ---
    CLAVEN: u nás to byl hroznej cancer teda, všichni už byli dost na dně, 501 wipů myslím, ale já osobně jsem nebyl všechny večery.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    XLACHTAN: My sme sa zasekli asi na mesiac na Avatarovi, lebo nám poodchádzali nejakí healeri a jeden tank. Minulý týždeň sme ho konečne dali, a na KJ máme za ten jeden deň dobrý progress, ale keď ho nedáme v nedeľu, holt asi už Curve pre guildu nebude. Keby sme mali jeden týždeň navyše, piči :)
    XLACHTAN
    XLACHTAN --- ---
    Kil'jaeden Mythic down akorát včas :D na Antorus Mythic už prcám a proběhnu si to jen na HC.
    DWAY
    DWAY --- ---
    I kdyz uznavam ze druhe je vic funny tady ten typek se uz zbytecne moc snazil.
    DWAY
    DWAY --- ---
    CLAVEN: heh zrovna sem narazil na pokracovani :-D

CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    GIINGGER: Rovnaké.
    GIINGGER
    GIINGGER --- ---
    CLAVEN: It's always time to whoop ass :D

Kdyz uz jsme u toho, maji A a H nejak rozdilny prubeh questu na Argusu? Ja jsem Draenei takze si litam s Velenem a spol. na ty lodi a pomahaj mi ty jiny Draenei se zlutejma ocima a ty co maj oblicej jak suseny chobotnice. Ma to horda uplne stejny nebo uplne jiny?
    SKAUT
    SKAUT --- ---
    To nemůže žádného alika naštvat kdyz se obecně se vi ze nejženštější je male belf.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---

DWAY
    DWAY --- ---
    GIINGGER: jop, kazdy shrine ma jeden poklad (vetsinou dve ruzne lokace a je na jedne z nich) krom obsidian tam je misto, kde mas tri pokud si lucky.

Pro zacatek muzes kouknout treba na wowhead, potom se da naucit talent co ty poklady ukazuje na mape. Tak samo pro ty portaly uvnitr je par pevnych mist kde sou poklady.

Take okolo shrinu muzes narazit na rare magnataury kteri dropuji sands of time.

co se tyce toho bosse, je to masaz. Je treba se pousouvat na kraj silence a sypat co se da. Jak rikam, v techto pripadech sem mel vyhodu bloodu. Pokud nedavas bosse, tak bych asi farmil poklady a repku at muzes ziskat talenty co nejdrive. Prvni tri jsou snad bez vyzkumu, pak to zabere nejaky cas.
    GIINGGER
    GIINGGER --- ---
    DWAY: Ja dostala strasne na prdel od toho mini bosse v blue? dragonflightu, jak je na ty platforme. A jinak teda mam si nekde opatrit mapu pokladu pro tu lokaci a ty pak sbirat behem tech 15 minut co mam na Chromie? A co znamena timegate na talenty? Ze je ziskavas rychleji?
    DWAY
    DWAY --- ---
    GIINGGER: ja to mel hotove asi za tyden. Delal jsem to postupne. Je tam timegate na vyzkum tech talentu potom.

A myslim ze sem to dodelal jak sem odkryl to ze ziskavas z truhel dvojnasobek tech hodin. To pak neskutecne narostlo ty instant finish itemy a buffy.

Ale tak me to celkem bavilo, podle me to maji celkem dobre udelane, takze mi nevadilo tam zaskocit na jeden dva runy, kdyz sem vyzkoumal novy talent. A taky Blood DK. Takze sem nemel problemy ze zacatku.
    GIINGGER
    GIINGGER --- ---
    CLAVEN:
    DWAY:
    Jo takhle :) to zni jako neco, co zabere hroznyho casu :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam