• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    DWAY
    DWAY --- ---
    GIINGGER: jop, kazdy shrine ma jeden poklad (vetsinou dve ruzne lokace a je na jedne z nich) krom obsidian tam je misto, kde mas tri pokud si lucky.

Pro zacatek muzes kouknout treba na wowhead, potom se da naucit talent co ty poklady ukazuje na mape. Tak samo pro ty portaly uvnitr je par pevnych mist kde sou poklady.

Take okolo shrinu muzes narazit na rare magnataury kteri dropuji sands of time.

co se tyce toho bosse, je to masaz. Je treba se pousouvat na kraj silence a sypat co se da. Jak rikam, v techto pripadech sem mel vyhodu bloodu. Pokud nedavas bosse, tak bych asi farmil poklady a repku at muzes ziskat talenty co nejdrive. Prvni tri jsou snad bez vyzkumu, pak to zabere nejaky cas.
    GIINGGER
    GIINGGER --- ---
    DWAY: Ja dostala strasne na prdel od toho mini bosse v blue? dragonflightu, jak je na ty platforme. A jinak teda mam si nekde opatrit mapu pokladu pro tu lokaci a ty pak sbirat behem tech 15 minut co mam na Chromie? A co znamena timegate na talenty? Ze je ziskavas rychleji?
    DWAY
    DWAY --- ---
    GIINGGER: ja to mel hotove asi za tyden. Delal jsem to postupne. Je tam timegate na vyzkum tech talentu potom.

A myslim ze sem to dodelal jak sem odkryl to ze ziskavas z truhel dvojnasobek tech hodin. To pak neskutecne narostlo ty instant finish itemy a buffy.

Ale tak me to celkem bavilo, podle me to maji celkem dobre udelane, takze mi nevadilo tam zaskocit na jeden dva runy, kdyz sem vyzkoumal novy talent. A taky Blood DK. Takze sem nemel problemy ze zacatku.
    GIINGGER
    GIINGGER --- ---
    CLAVEN:
    DWAY:
    Jo takhle :) to zni jako neco, co zabere hroznyho casu :D
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    GIINGGER: Máš to opakovať a učiť sa triky, kým to nakoniec nezvládneš.
    DWAY
    DWAY --- ---
    GIINGGER: to se postupne otevira, ziskavas perky ktere ti zvysuji vesmes vsecko, a pak jak zacnes vybirat truhly tak budes ziskavat itemy na istantni dokonceni jednotlivych portalu.

Taky kdyz uz jednou objevis bosse ve shrinu, tak muzes letet primo na nej v dalsim runu. V podstate ze zacatku bych si dal neco na repku, a preziti, a casem potom prehodis na vice pokladu a vetsi sanci na draka ktery insta vycisti shrine.

A urco si najdi mapu pokladu :) Dost to pomuze.

k tomu kanonu, musis zabit 7 kapitanu na ty granaty a potom dva specificke rare moby ze kterych pada emp a kyselina. Vzdycky to pada z tech samych.
    GIINGGER
    GIINGGER --- ---
    DWAY: Ja nejsem vubec sberatel, nemam na to trpelivost ani motivaci) dneska jsem narazila na quest Chromie a moc jsem nepochopila jak jako cekaj, ze to mam kurva vsechno stihnout za 15 minut. To musim totiz nejen zabit ty bosse v dragonshrinech ale i pouzit ty portaly co se mi pak otevrou, ne? Dneska jsem se dostala jen pres zelenej do ty bitvy a bud to mam bugly nebo jsem blba, pac mi ten obri kanon nesel zabit ani tim co padalo z mobu, furt to psalo miss.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    btw sem puvodem diablista, takze me bavi dropovat legendy :-D
    DWAY
    DWAY --- ---
    GIINGGER: Mas pety, mounty, tedka i sety jak je wardrobe. Ale v podstate je to pro collectory. Pokud te nebavi sbirat veci, tak asi spise k nicemu.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    GIINGGER:
    VICTIM81:
    Skutecne se jedna pouze o to do list s tim, ze ne vsechno stihnu a ne vse se mi chce delat.

Ja jsem v guilde Night raiders a uz sam nazev napovida o poslani tyhle guildy. Jsme banda s vekovym prumerem pres 30 let a raid timem od 22:00, aby mohli hrat i lidi jako ja, kteri hraji prevazne kdyz cela rodina spi (sem nocni ptak, takze chodim tak jako tak spat kolem pul jedny). Na mythic progres se poradne slkadame az posledni dobou kdy se nam povedlo nabrat par schopnejch lidi. Nicmene u nas je primarni zabava na raidu a pokud to proste nejde, tak se na to vyserem a jdem radsi delat neco jinyho. Aktualne se nam ale zadarilo a vcera sme slozili myth hosta, coz byl nas sen :-)

Aktualne je muj to do list o dost delsi nez hormalne, protoze sem presel z roguny na druida a tak se snazim nahnat legendy, nicmene nikdy nedelam nic co me nebavi a min zabavny veci si obzvlastnuju... napriklad:

- m+0 chodim v guildovni parte peti lidi na discordu s tim, ze jedeme stylem 1 dung 3 pullz (4 pokud je vic bossu). Delame obrovsky pully a je to fakt sranda
    - stary raidy normal a hc me vylozene bavi, testuju si tam vsemozny kraviny a koukam u toho na serial/film/twitch
    - LFR je nuda, ale chodim to jen na sachel a to stylem, ze se tam lognu, bochnu do bosse a koukam na druhej monitor viz vyse.
    - Emisary me bavi, ale delam to tak, ze si necham stacknout 3 a vetsinou se prekryvaji (wardeni, kirin tor)

V okamziku, kdy dofarmim kyzeny legendy, tak muj to do list bude o dost oklestenejsi a budu se vic soustredit na m+ ktery sou dle myho nazoru top vec v legionu.

Takze to bude vypadat asi takhle:

- emisary
    - raid
    - m+ (velmi casto protahujem lidi z guildy, ktery by normalne nesli a to me bavi)
    - slack :-D

Kazdopadne pro me je hra zabava a kdyz me nebavi, tak ji nehraju, je pravda, ze k tomu mam trosku manazerskej pristup, ale v praci je pro me portfolio management a time menagement klicovymi faktory a chte nechte se to prevadi do hry, takze i kdyz hraju, tak se v ramci zabavy snazim hrat efektivne.
    GIINGGER
    GIINGGER --- ---
    DWAY: Spis tak, no. Ted to mam obnoveny asi 5 dnu, cca 3. den mi nekdo napsal, jestli nechci do guildy, ze jsou mature casual players, tak rikam ok, dneska jsem si tam poprvy s nekym chvilku povidala) na nejaky raidy ted stejne nemam ilvl a jsem moc lina ten equip resit, takze si jedu questliny, ctu si, o cem ty questy jsou a bavi me to, zatim.

Jo a probihanim starejch raidu myslite ty starsi z aktualniho datace nebo z predchozich? A k cemu to je dobry? No a jak fungujou mythicy doted poradne nevim, stejne jako spousta dalsich veci (seal of broken faith atd) a nejak ani nemam moc zajem to zjistovat)
    VICTIM81
    VICTIM81 --- ---
    DWAY: tak hodne stesti.
    ja wowko defakto hraju jen kvuli pve. raidy a m+. byt ToS me moc nebavi. ale argus zas budu chodit od zacatku. a pocitam nez udelame curve a dostaneme to na farmu. a pak asi zase budu preferovat m+.
    DWAY
    DWAY --- ---
    VICTIM81: ja bych heroic chodil rad, ve stredu mame preimeru s novou gildou, nasli sme si bandu ktere chybi taky pulka raid grupy, a taky uz je nebavi pugovat, tak doufam ze nam to ozivi raidovani.

A jinac presne, farmeni AP me proste nebavi. Takze to neresim, vsak ono to casem prijde. A nehraju na takove urovni abych musel mit vsecky relicy odemcene na T3
    VICTIM81
    VICTIM81 --- ---
    DWAY: pravda. ja mam 68.
    to bude jako s raidovanim. vetsina hracu wowka chodi jen lfr. a treba heroic uz je mensina. a myth je naproste minimum. ale myth a heroic hraci jsou vetsina na rade for a pak to vypada ze AK75 je normalni :D
    neni ! jsem 68 a nestydim se za to ze slackuju.
    DWAY
    DWAY --- ---
    VODNIK: a plno lidi neni ani na 69 :-D
    VICTIM81
    VICTIM81 --- ---
    DWAY: to je v poradku. to nemusi ani kdyz je v gilde. imho.
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    Mám to podobně, raiduju jen s mainem a jedním altem, nicméně třeba m+ chodím (nebo se snažím chodit) na 4 charech, daily emissary, weekly questy jak na Azerothu tak na Argusu, a taky mám dojem že sotva stíhám. A to třeba vynechávám farmení AP, kde jsem hodně pozadu i s mainem a mám artefakt pořád jen na 73, když plno lidí už je na 75
    DWAY
    DWAY --- ---
    VICTIM81: ja to spise pochopil, ze nema naladu na nejake socializovani :)
    VICTIM81
    VICTIM81 --- ---
    DWAY: jasne. ja tim jen chtel rici ze se nemusi bat toho ze od ni kazda gilda bude neco vyzadovat. ale spis jen najit normalni slusnou gildu kde jde o lidi. protoze to ji nakonec jen pomuze.
    DWAY
    DWAY --- ---
    VICTIM81: gilda muze vyzadovat co chce, proto ty v takove gilde nemusis byt :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam