• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    PLECHOUN: Jednak tedy tady jen o oficiální legální verzi a jednak to s tím rokem, jak píše Xlachtan je zatím spíš zbožné přání. Blizzard zatím oznámil jediné - dělají na vanilla serverech. Nikdo neví, co to přesně bude znamenat (na jakém patchi to pojede, budou patche a expansions přibývat jako původně, bude tam něco jinak - kromě opravy chyba a exploitů, to se ví, ...) ani kdy to bude ready. V zásadě jen oznámili, že změnili názor z "tohle nikdy", na "na tomhle děláme". Nicméně momentální plán je, že přijde den, kdy tohle půjde realizovat.
    DWAY
    DWAY --- ---
    KALTY
    KALTY --- ---
    XLACHTAN: to ať si každý rozhodne sám. A btw. jsem vůbec zvědav, jak se k tomu Blizzard postaví. Ono to totiž není zas tak jasné.
    XLACHTAN
    XLACHTAN --- ---
    PLECHOUN: za pár měsíců až rok přímo od Blizzardu, nad ničím jiným nemá cenu ztrácet čas. Taky je tohle pouze ofiko klub btw ;)
    PLECHOUN
    PLECHOUN --- ---
    Mám jeden zpátečnický dotaz - nedá se někde hrát úplně původní verze, bez všech expanzí?
    DWAY
    DWAY --- ---
    Were They Right To Kill It? The Warlords of Draenor That We Never Saw
    https://www.youtube.com/watch?v=UuPhsm89grc
    DWAY
    DWAY --- ---
    GIINGGER: jedine co me napada, ze si nejakym zpusobem hitla nejakeho hordaka co mel zapnute pvp. A nebo pozustatek z nejake predchozi grupy. Pripadne jestli mas heal, a healnes pvp hrace tak ti to taky naskoci.
    GIINGGER
    GIINGGER --- ---
    ZAREK: Nene byla jsem sama.
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    GIINGGER: nebylobto v ramci group finder grupy? to pvp zapina podle toho nabkterym serveru to je fazovany
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    GIINGGER: To bude nejaký bullshit
    GIINGGER
    GIINGGER --- ---
    Hele prosimvas, muzete mi nekdo rict jak je mozny, ze na me nekde po svete muzou utocit horde hraci, i kdyz mam vypnutej pvp flag? Ted jsem si odevzdavala quest na Argusu a nabehnul na me nejakej picus, a to tam podle mapy nebyl zadnej pvp event nebo tak. Docela me to sere, nemam o world pvp zadnej zajem.
    DWAY
    DWAY --- ---
    My meli ted celkem luck a spojili sme se s jinou gildou a hned prvni run sel clear HC.

Vzhledem k tomu, ze s pugem sme meli problem dat tak pulku HC tak jde pekelne poznat ten rozdil, kdyz jsou vsici na Discordu.

Hned mam zase chut do raidovani :)
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    Dali by sme ho tak do 50 pullov IMO (na Mistress sme mali 47 a na Avatarovi nejakých 40)
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    XLACHTAN: Tak my sme casual guilda, čiže len HC, a teraz už to všetci trochu overgearujeme.
    XLACHTAN
    XLACHTAN --- ---
    CLAVEN: u nás to byl hroznej cancer teda, všichni už byli dost na dně, 501 wipů myslím, ale já osobně jsem nebyl všechny večery.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    XLACHTAN: My sme sa zasekli asi na mesiac na Avatarovi, lebo nám poodchádzali nejakí healeri a jeden tank. Minulý týždeň sme ho konečne dali, a na KJ máme za ten jeden deň dobrý progress, ale keď ho nedáme v nedeľu, holt asi už Curve pre guildu nebude. Keby sme mali jeden týždeň navyše, piči :)
    XLACHTAN
    XLACHTAN --- ---
    Kil'jaeden Mythic down akorát včas :D na Antorus Mythic už prcám a proběhnu si to jen na HC.
    DWAY
    DWAY --- ---
    I kdyz uznavam ze druhe je vic funny tady ten typek se uz zbytecne moc snazil.
    DWAY
    DWAY --- ---
    CLAVEN: heh zrovna sem narazil na pokracovani :-D

CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    GIINGGER: Rovnaké.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam