• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    WRATA
    WRATA --- ---
    LAAZI: Sova, v nejhorsim muzes i tankovat ci dpsit v kocce
    DWAY
    DWAY --- ---
    LAAZI: warlock :-D
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    Sem si to po pul roce zaplatil, pac sem zistil, ze kdyz vidim obrazky ze hry, tak uz se mi nenavaluje.
    Shodou okolnosti zrovna novej raid yaay, takze se ptam raidleadera, co ze to mam hrat a on, ze nejsou rangedka, nejsou magove, mam hrat maga.
    Tak super, oprasim maga, dodelam questy, posbiram equip, abych mel na ten novej raid aspon na normal...
    Nasledne naloguje X lidi, co delsi dobu nehrali, najednou je v gilde asi 6 magu.
    Premejslim, ze bych vyexpil ze 100 nejakyho ranged/heal hybrida, ale mam obavu, ze jak to udelam, tak najednou logne 7 elem/resto shamanu.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    BARTUC: Nás bolo včera 25, normálne nás je tak 15 :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    My sme vcera dali 10/11 s 6 vajpama. Nejvic nam dal zabrat paradoxne Varimathras, nez tanci prisli na to jak stat, pak uz to bylo dobry.

Me osobne se antorus zatim hodne libi. Otravny je akorat to prebihani mezi bossama a to, ze sem se asi 3x ztratil :-D Dneska snad kuknem na HC :-) Jinak vcera nas bylo na raidu 28 coz byl celkem mazec :-D
    DWAY
    DWAY --- ---
    VODNIK: u te Eonar jsou pro normal zminene lajny jak to bude chodit v boss guides. Jediny co bylo treba vychytat ze obcas vyrazi dve najednou a netopyry.

Ale to me zrovna bavilo preletavani mezi platformama to je moje :)
    PLECHOUN
    PLECHOUN --- ---
    Díky. Nebylo mým úmyslem vzbudit dojem, že chci hrát někde pokoutně. Právě jsem o posunu v Blizzardím uvažování zaslechl, tak mne zajímalo, kam se to pohnulo. WoW jsem hrával ofiko jen do Lich Kinga, teď jsem po letech zkusil nějakou tu dvacítku zdarma a usoudil jsem, že nemám šanci do nového světa proniknout a ani se mi tam moc nelíbí. Počkám si klidně rok (dva, tři), zatím se zabavím jinak :)
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    Dali jsme včera 8/11N, kromě dvou na první pull, z toho jednoho bosse omylem při resetování BL, když jsme zjistili že evade asi nepůjde. Asi největší problém byl tower defense boss, než jsme se rozkoukali co odkud chodí, kam spadnout a kam naopak ne. Ale normál obtížnost je celkem legrační, doufám že dneska začnem HC
    DWAY
    DWAY --- ---
    XLACHTAN: ted sme spojili gildy a vcera nas bylo na raidu 20 :) Ale porad to je spise takove casualeni.

Kazdopadne pokud by sis chtel zaraidovat muzu se poptat. Myslim, ze guesty z jinych gild tolerujem, as long as you're able to join discord.
    XLACHTAN
    XLACHTAN --- ---
    DWAY: vy raidujete vlastně docela málo ne? Pověsil jsem mythic raidovani na hřebík, tak že bych se třeba mrknul na heroic :)
    DWAY
    DWAY --- ---
    CLAVEN: jj taky tak nejak 3ti nebo 4ty ale zbytek byl zatim dost vpoho. Pravda lidi sou z cekani v m+ pomerne nagearovani. HC bude asi vetsi sranda.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    DWAY: High Command zabral chvíľu aj nám, dali sme ho na 3. pull.
    DWAY
    DWAY --- ---
    A vypada to ze Eonar zatim nejvic kontroverzni boss. Pulka raidu ten fight zere a druha nesnasi.
    DWAY
    DWAY --- ---
    CLAVEN: 6 z toho 4 oneshot. Respektive 3 protoze imonara sme si nevsimli a prekvapil nas zezadu tak to nepocitam jako platny wipe :-D

High command chtel trosku koordinace.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    Tak jak vám to ide v Antoruse? My sme dali dnes prvých 4 bossov, z toho boli 3 oneshot :)
    THOR_CALYSTERN
    THOR_CALYSTERN --- ---
    Využil by tu někdo klíč pro hosty / víte o někom takovém?
    Když tak pište do pošty...
    IKKIE
    IKKIE --- ---
    WoW timeline in a nutshell:

Seriously, the whole timelome is fucked. Start in a world, damaged by the Cataclysm. Deathwing must be stopped. Go into capital city, where it is four years since they hung up a corpse piece of Deathwing, in order to get quests to help the places damaged by your biggest threat, the dreaded Deathwing. After you help the world fight Deathwing, go seven years in the past to fight the first crusade against the Burning legion while your faction fights the last crusade of the Burning Legion. The difference is that your faction knows the Illidari, Lady Vashj, and Kargath have good intentions to stop the Burning Legion. Luckily, you will help your faction, by killing Lady Vashj, Kargath, and Illidan. Then, venture to Northrend to kill the threat of the scourge from the Lich King, despite all us knowing that the Lich King is needed after we killed the Lich King. Kill the Lich King and make a new Lich King. Deathwing appears all of a sudden and destroys the world to the state it was you quested in before Northrend and Burning Crusade. Now venture this new old destroyed world and defeat Deathwing.Oh no, a new land appears in the Mists, along with a new race that you've been seeing or playing for about 2/7/9/2 again years ago. The horde warchief, who was Garrosh but then was Thrall but is now Garrosh again who is dead but also is conquering and ruining the already ruined land of the Vale of the Eternal Blossom, which no one has been able to pass the wall for centuries. Garrosh then goes back in time to a new old Outland and starts an army of guys who are dead. This screws up and causes the Legion to attack once again. Guldan, A guy who's dead but not in this timeline goes to the timeline where he was dead and tries to bring the legion to Draenor. You then possibly kill Guldan but he isnt actually dead and he tries to harness Illidan which you thought you killed but is not dead. Also Garrosh is dead and the hordes new warcheif is Voljin who is also dead. Now stop the Legion who is finally stopped but Azeroth is dying because Sargeras, who is dead from Illidan who was dead, then wasn't dead and is now dead, stabbed Azeroth. What will happen next? Follow the horde warcheif Sylvanas (A girl who died, killed herself, died, died again and is running out of deaths to die with) to find out.
    Edit: Explaining who Sylvanis is. She's dead.
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    PLECHOUN: Jednak tedy tady jen o oficiální legální verzi a jednak to s tím rokem, jak píše Xlachtan je zatím spíš zbožné přání. Blizzard zatím oznámil jediné - dělají na vanilla serverech. Nikdo neví, co to přesně bude znamenat (na jakém patchi to pojede, budou patche a expansions přibývat jako původně, bude tam něco jinak - kromě opravy chyba a exploitů, to se ví, ...) ani kdy to bude ready. V zásadě jen oznámili, že změnili názor z "tohle nikdy", na "na tomhle děláme". Nicméně momentální plán je, že přijde den, kdy tohle půjde realizovat.
    DWAY
    DWAY --- ---
    KALTY
    KALTY --- ---
    XLACHTAN: to ať si každý rozhodne sám. A btw. jsem vůbec zvědav, jak se k tomu Blizzard postaví. Ono to totiž není zas tak jasné.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam