• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    WRATA
    WRATA --- ---
    SIRLOON: Zatim nic. Jenom to oznameni na Blizzconu v listopadu. Ja bych tipoval ze neco vic bude na letosnim. Preci jen kousek pred Blizzconem bude release BFA. Kdo to vlastne planujete hrat? Me ten setting vubec nic nerika. Ani ty features
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    btw sou nejaky novy zpravy o tom znovuspusteni vanilly?
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    DWAY: final boss byl alespon kill orderem puvodne ve starym kara aj tak nightbane, teda na prvni kill, co ja vim tak questchain na jeho summon vyzadoval kill malechachara
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    DWAY: jasne ze sem to soloval, ale s pugem by to dementi akorat kurvili
    KALTY
    KALTY --- ---
    DWAY: V prvním BRD jsem byl jako hunter s první postavou. Našel jsem si tam dva kamarády (RL) a strávil v něm v kuse 12h a ani se to nedalo dojít. Oh vanilla :D
    SADAKO
    SADAKO --- ---
    DWAY: Že se nedivím :D
    Něco z těch starších jsem si i zapamatovala, ale zrovna Karazham, kde mě spousta věcí rozptyluje, takže nekoukám na cestu, ale kde co lítá je v tomhle takový horší.
    MEDAN
    MEDAN --- ---
    DWAY: jojo blackrock bylo vždy mé oblíbené místo. nebo třeba sunken temple a dire maul :)
    DWAY
    DWAY --- ---
    SADAKO: proto zena chodi dungy jen se mnou. Dycky rika, ze se boji ze kdyz umre tak uz nikdy nenajde cestu zpet :-D
    SADAKO
    SADAKO --- ---
    DWAY: Já si říkala, že tam nepolezu, no akosi random heroic si myslel něco jiného. Naštěstí to tam znal aspoň group leader a tu bandu slepců poté, co jsme se porůznu poztráceli a pochcípali, si dovedl, kam bylo třeba.
    Mě to bloudění úplně nenaplňuje nadšením, kdybych se chtěla ztrácet a končit v jednosměrkách, hraju Daggerfall :D
    DWAY
    DWAY --- ---
    MEDAN: jj je fakt, ze sveho casu bylo tak nejak "prestizni" kdyz clovek vlezl do dungu a proste vedel kam jit, zatim co tam 4 dalsi lidi zmatene pobihali :)

Treba takove blackrocky. To byla smakota :) BRD je muj nejoblibenejsi dung snad dodnes.
    DWAY
    DWAY --- ---
    SIRLOON: dyt se to dalo solovat. Mit dva lidi co aspon trochu vi, tak by to slo napohodu. Ostatni by si mohli valit co se jim zachce :)

KALTY: yop. Puvodne jen jako mythic, a bylo to peklo dlouhe a ted je to mozne i jako HC a rozdelene na 2x 4 bosse (tusim, nechce se mi pocitat z hlavy :-D ). Pada tam novy konik, a da se delat speedrun na nightbana z ktereho pada drak. 100% drop pro jednoho v parte.

Ale je to trosku nove. Nekteri bossove sou stejni pripadne velmi podobni, ale treba sachy jsou ted jako trash a na konci uz neni Malchezar, ale nejaky okan.
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    SIRLOON: sachy tam jsou ale prudce nerfnuty, je to bez figurek :/ a stary sachy sly solo co ja vim
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    KALTY: jo, jako 5 man, ma upper a lower cast na myhthic je to s nekterejma affixama pain, na heroic je to zerg, vizualne dobry
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    DWAY: hlavne ze tam uz nejsou ty sachy, to by s pugem asi nedal nikdo
    KALTY
    KALTY --- ---
    Počkej. On je Karazhan jo? Pecká! To je předělané a normálně v Legionu? Nebo jak jako?
    MEDAN
    MEDAN --- ---
    já taky Karazhan miluju, stejně jako všechny starý dungeony, který jsou bludiště :)
    DWAY
    DWAY --- ---
    SADAKO: tak to ja karazan rad uz od dob kdyz jeste nemel mapu :) Prave proto ze je bludistoidni. A je tam spousty ruznych pruchodu, podchodu a zachodu :-D

Takze jak ohlasili refresh, tak sem byl happy :)
    SADAKO
    SADAKO --- ---
    SIRLOON: Je fakt, že když jsem zjistila, že silkweave bag má stejných 30 slotů jako hexweave a ještě ke všemu pattern na něj padá v Karazhanu, který nenávidím upřímně a hluboce (jako fluff skvělý, ale to bludiště je na zabití), tak jsem usoudila, že ho vlastně nepotřebuju.
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    DWAY: vyjma 30 baglu, ty se hodi :)
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    DWAY: Tak ono je dobrym zvykem pit flasky a potky i kdyz chodis m pluska.
    KALTY: Jinak na addony doporucuju nainstalovat tu twitch app, kontroluje to novy verze, muzes to updatovat jednim klikem a tak.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam