• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    DWAY
    DWAY --- ---
    AKNAMOR: To je ta god queen ne? Tu challenge sem delal 2x. S palatem za retri a s lockem za demo. Ta mi prisla zrovna celkem lehka. (na to ze to byli alti s relativne nizkym ilvl) Hodne pomaha macro kdy si hodis do focusu sigryn a macro kickuje focus target.

ETHAN: no ja mogy sbiram, a tento me tankuje protoze uz nepujde ziskat no :-D I kdyz to je na alty. HC arguse sme nastesti polozili normalne s raid grupou. Od doby co sme spojili gildy, se zase raiduje krasne.
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    Mám jen jednu postavu, co hraju nějak víc a na ní jedinou specku. A tam hotovo. Ostatní nestojí za ten čas, než by se člověk naučil. Jsou stovky transmog vzhledů, které neumím, jeden navíc už mě netankuje. Trochu mě mrzí mount z HC Arguse, ale tam se dá aplikovat stejná logika a hned je v duši klid :o)
    AKNAMOR
    AKNAMOR --- ---
    spíš mě ale nasral jeden DH, co při posledním pokusu o Chosen pullnul Helyu jen tak...
    AKNAMOR
    AKNAMOR --- ---
    DWAY: ještě musím udělat challenge za arcane, ať mám u nějaký postavy všechno, ale neumím to a nenávidím to :)
    DWAY
    DWAY --- ---
    Tak co? Challenge odrobene? Ste pripraveni na stredu? :)
    DWAY
    DWAY --- ---
    WRATA: ne tak uplne. Rekneme ze Sylvanas trosku dost prekrocila caru. Nebudu spoilovat, jen ze Anduin po Legii chtel naopak jeste vice stmelit Alianci a Hordu, ale tak uz ted vidime ingame ze Sylvanas zacina spekulovat s Azeritem.

Teldrassil a Undercity se v knize neresi. To beztak bude az ingame. Nebo mozna v tech knihach co jsou ke sberatelce.
    WRATA
    WRATA --- ---
    DWAY: Na blizzconu rekli ze Anduinuv utok na UC je reakci na spaleni Teldrassilu. Tak to tedy neni?
    DWAY
    DWAY --- ---
    Tak jsme si s zenou koupili roman k BFA a jak tu po blizzconu bezela diskuse o tom, ze Anduin je agresor a zahodil vse co sme v Legii budovali, tak to neni pravda. Anduin reaguje a mame misto toho dalsi variaci na tema Ambiciozni Warchief :(

Ale treba to ingame nejak potuni a nebude to Garrosh 2.0 ale s Forsakenama...
    WRATA
    WRATA --- ---
    SKAUT: A kazdej dva dny se zvedne o level
    SKAUT
    SKAUT --- ---
    Nicméně už si jej launcher stahoval, dal bych tomu tak 3 týdny.
    A ještě je namaxovana zbraň po Q v Silithu.
    DWAY
    DWAY --- ---
    SIRLOON: zatim nehovorili tusim.
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    DWAY: a kdy je prepatch?
    DWAY
    DWAY --- ---
    btw kdyby to nekdo nevedel, tak Mage Tower je nonstop otevrena az do prepatche a pak uz nepujdou ziskat challenge vzhledy na zbran.
    WRATA
    WRATA --- ---
    QUARATH: Nova doba. Data se dotahujou dle toho co aktualne delas ;)
    QUARATH
    QUARATH --- ---
    heh, sem to dal instalovat a na "43GB remaining" mi to napsalo "WoW is now playable" o.O
    QUARATH
    QUARATH --- ---
    ted neni cas...ale mozna se o vikendu podivam :)
    Welcome Back Weekend: World of Warcraft is Temporarily Free to Play - Wowhead News
    http://www.wowhead.com/...=285074/welcome-back-weekend-world-of-warcraft-is-temporarily-free-to-play
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    Jeste tu mam prima retro serii, kterak jsme uz nehodlali trpet sikanu v XRoads a sli to vyresit az ke zdroji :-) Za pozornost stoji si vsimnout zatim stale nerodelene Red Division :-)

KALTY
    KALTY --- ---
    Sry. Jsem si to ani nepřečetl pořádně. Z openingu na Thunderhornu mám taky screeny někde :D
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    A to smutne cervene 4.5 pred latenci, jsou mam pocit FPS :-)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    TRAGED: To je Drak'Thul.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam