• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    SAMGARR
    SAMGARR --- ---
    DWAY: Nekupoval. Ale zahada asi vyresena. Hraju z paperspace.com cloudu a od vcerejska Blizzard banuje vetsinu uctu co hrajou z cloudu. Na zaklade posledni upravy jejich EULA je to totiz zakazany :)
    DWAY
    DWAY --- ---
    SAMGARR: nekupoval si od nekoho neco? nejaky boost, goldy nebo tak?
    SAMGARR
    SAMGARR --- ---
    Zdar, dneska mi suspendli account z nasledujiciho duvodu
    "Violation: Unauthorized Account Access
    This account has been suspended because a player on this account used a different game account to take part in exploitative play. "
    Zadny dalsi ucet nemam, na zadny "exploitative play" jsem se nepodilel. Jsem casual hrac, zadny podezrely addony, boty nepouzivam. Psal jsem na support, ale zatim bez odpovedi. Tusite nekdo co mohlo byt duvod pro ban, teda krome toho ze se spletli :)
    DWAY
    DWAY --- ---
    AKNAMOR: to sem si zas odpustil ja. I kdyz to pry neni az takova farma, tak me to ani moc nelakalo :-D
    AKNAMOR
    AKNAMOR --- ---
    DWAY: jo brawlers byl lehouckej už tak na 920 (pro mě, dřív jsem tam nebyla) :)

já si udělala i Field medica. To bych si neodpustila :D
    DWAY
    DWAY --- ---
    ETHAN: tim ze vsichni sedi na ilvl 960 tak je prave naopak nebrzdis ale oni te boostuji :-D Ale chapu, mi se narodil prcek mesic zpatky, takze haluz a trefil se mezi raidy :-D

A ano preste ten hlas je duvod, proc sem vytahl par altu na 915 - 920 a snazil se dodelat nejaky ten mage tower. Dokonce me to dokopalo s mainem k tomu abych ucraftil mou prvni legendu :-D (ten quest mi tam visel od toho co ho vydali :-D )

ale tak dodelam brawlers mozna destro a mam zarobeno. S blood DK 960+ je ten brawlers zatim nastesti docela lehky.
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    DWAY: Taky sbírám, ale říkám si, že než je budu mít všechny a budou mi chybět jen ty, co už nejdou získat, tak už ta hra nebude asi ani existovat. Raidy jsem tenhle datadisk stihl jen první asi dva měsíce, pak se narodil prcek a distribuce času se výrazně změnila :) Potřeboval bych, aby se dalo raidovat s boty, protože když už urvu čas na hraní, není to zrovna v době, kdy by guilda měla raid. Nehledě na to, že dneska právě všichni sedí na ilevelu 960+ a já bych je prostě jen brzdil.

Ale třeba titul Immortal z Naxxu mám a použil jsem ho přesně jednou - asi tak na týden potom, co jsem ho tehdy získal. Takže vím, jak mi asi bude chybět ten z Trial of Valor. Sběratel ve mě to chce všechno, ale už jsem se naučil ho moc často neposlouchat. Ve středu navíc skončí takový ten hlas v hlavě "nemáš to a ještě je čas to získat", který je přiznávám stále nepříjemný, ať se člověk umí ovládat sebelépe :D
    DWAY
    DWAY --- ---
    AKNAMOR: to k tomu patri :-D
    AKNAMOR
    AKNAMOR --- ---
    DWAY: tak jsem to dala na první pořádnej pokus :)) docela to byla sranda až na to bušení srdce :D
    DWAY
    DWAY --- ---
    AKNAMOR: jj ona je strasna ragequiterka ale ma jine prednosti :-D :-D dal jsem to na jednu flasku a par pullu, takze to nebylo takove utrpeni. Celkem me to i bavilo.
    AKNAMOR
    AKNAMOR --- ---
    DWAY: díky, už mam staženou i nějakou weakauru, tak to prostě musím dát... :)

u Frosta jsem se jednu noc vztekala dvě hodiny a pak to vzteky vypnula a další den jsem to dala na první pokus :D tak to má tvoje manželka dobrý, si to umí zařídit :D
    DWAY
    DWAY --- ---
    AKNAMOR:
    #showtooltip Asphyxiate
    /cast [target=focus, exists, harm, nodead] Asphyxiate;Asphyxiate

akorat misto fullfrajerskeho skrceni dopln svuj counterspell ci jak se to jmenuje :) A kdyz nezapomenes hodit sigrin do focusu, tak to strasne pomaha, protoze kdyz zmaknes toto a runy, tak zbytek uz nejak projde :) obzvlast pokud mas ilvl tak kolem 960 :-D

Ja se musel naucit hrat frosta, abych zene udelal ty dvojcata. Ale byla na me za to hodna, a to se pocita :-D
    AKNAMOR
    AKNAMOR --- ---
    DWAY: jj, no mně to přijde nejtěžší z těch, co jsem dělala, nejradši bych měla všude Agathu :D a hlavně jsem arcane nikdy nehrála.

no a s tím immortal, to taky no comment :) budu se s tím muset naučit žít :D
    DWAY
    DWAY --- ---
    AKNAMOR: to mi pripomina, kdyz sli immortal kdyz sem zrovna nebyl online a dali to. A pak uz se to nikomu nechtelo jit :-D
    DWAY
    DWAY --- ---
    AKNAMOR: To je ta god queen ne? Tu challenge sem delal 2x. S palatem za retri a s lockem za demo. Ta mi prisla zrovna celkem lehka. (na to ze to byli alti s relativne nizkym ilvl) Hodne pomaha macro kdy si hodis do focusu sigryn a macro kickuje focus target.

ETHAN: no ja mogy sbiram, a tento me tankuje protoze uz nepujde ziskat no :-D I kdyz to je na alty. HC arguse sme nastesti polozili normalne s raid grupou. Od doby co sme spojili gildy, se zase raiduje krasne.
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    Mám jen jednu postavu, co hraju nějak víc a na ní jedinou specku. A tam hotovo. Ostatní nestojí za ten čas, než by se člověk naučil. Jsou stovky transmog vzhledů, které neumím, jeden navíc už mě netankuje. Trochu mě mrzí mount z HC Arguse, ale tam se dá aplikovat stejná logika a hned je v duši klid :o)
    AKNAMOR
    AKNAMOR --- ---
    spíš mě ale nasral jeden DH, co při posledním pokusu o Chosen pullnul Helyu jen tak...
    AKNAMOR
    AKNAMOR --- ---
    DWAY: ještě musím udělat challenge za arcane, ať mám u nějaký postavy všechno, ale neumím to a nenávidím to :)
    DWAY
    DWAY --- ---
    Tak co? Challenge odrobene? Ste pripraveni na stredu? :)
    DWAY
    DWAY --- ---
    WRATA: ne tak uplne. Rekneme ze Sylvanas trosku dost prekrocila caru. Nebudu spoilovat, jen ze Anduin po Legii chtel naopak jeste vice stmelit Alianci a Hordu, ale tak uz ted vidime ingame ze Sylvanas zacina spekulovat s Azeritem.

Teldrassil a Undercity se v knize neresi. To beztak bude az ingame. Nebo mozna v tech knihach co jsou ke sberatelce.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam