• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    AKNAMOR
    AKNAMOR --- ---
    DWAY: zase dropuje chromatic sword
    DWAY
    DWAY --- ---
    MEDAN: proc?
    MEDAN
    MEDAN --- ---
    ta přeplněná jeskyně v cape of stranglethorn je taky sranda :)
    WRATA
    WRATA --- ---
    Jo no, bavi me jak reset top lvl ale ze se ve wotlk dungach umira jak na bezicim pasu protoze mobove davaji rany jako svine a healer to nestiha healovat se nejak moc neresi :)
    MEDAN
    MEDAN --- ---
    VODNIK: to je divny... na to jaka je kolem toho horka diskuze prave na tema zapocitani do 100 exalted achievementu :) kazdopadne blizz se v tom stale vrta, takze budou nejspis dalsi hotfixy...

BFA Pre-Patch Hotfixes for July 19th - Gelkis/Magram Rep for All, Old Flasks and PvE Trinkets in PvP Nerfed - Wowhead News
    http://www.wowhead.com/...otfixes-for-july-19th-gelkis-magram-rep-for-all-old-flasks-and-pv#comments
    DWAY
    DWAY --- ---
    UNCLE_JIMBO: ten argus to jisti. Ja tam nagearoval chary na mage tower tak za 2 - 3 dny. Udelas q na invaze a argunite, mozna neco dropne s world bosse, a zajdes pak lfr arguse na legendarni prsten.
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    MEDAN: akorát že ani jedna z těch reputací se mi nezapočítala do počtu exalted
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    MEDAN: je k tomu i bug s nakou drop itemou co dava naraz 54 mil repy s obema nebo kolik
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    UNCLE_JIMBO: lfr nezevluje moc :) a s prepatch buffem uz to pada vsecko jak mouchy
    UNCLE_JIMBO
    UNCLE_JIMBO --- ---
    no jednu legendárku jsem dostal zadarmo z truhličky, jinak má ten boosted char na sobě stejný ilvl jako je za WQ takže to neni tak marný, asi počkám na to co píše ETHAN:
    hraju teď jen areny, dungy s klíčem nemají smysl bez eq, na ty se budu těšit v dalším datadisku :)
    akce 10 lidí plus mě moc nebaví, to je vždycky strašně moc prozevlenýho času a čas ve wowku je čím dál vzácnější ;)
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    UNCLE_JIMBO: Jsem si docela jistý, že až se otevřou asi za týden WQ v Darkshore, tak odměny za ně budou sloužit k dovybavení před datadiskem. A jinak Argus a tam dělat WQ a weekly questy a tím vydělat na 910+ itemy a pak samozřejmě raidy a M+.
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    UNCLE_JIMBO: grindovat argus na tokeny a az budes moct tak lfr a nebo se nech poboostovat v m+ od guildies pokud mas friendly guildu, ale v podstate je to nesmerodatny protoze po prichodu datace stejne vsechno az na legendarky vymenis do dvou levelu
    UNCLE_JIMBO
    UNCLE_JIMBO --- ---
    jak teď nejlíp nagearuju boostnutý char?
    DWAY
    DWAY --- ---
    Ale rozsypane to maji pekne. Nastesti jen chat service :-D
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    DWAY: fskutecnosti mi je cela mage tower zbytecna a vzhledem k tomu, jaky nosim mogy je mi 99% artefakt appearances k prdu :) spis mne stve ze nemam legion invasion stit
    DWAY
    DWAY --- ---
    ZAREK: to uz asi nestihnes. Leda bys do toho prastil dneska vecer :-D
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    DWAY: a ja porad nemam ani jednu na jednom charu :p
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    SAMGARR: Díky!
    SAMGARR
    SAMGARR --- ---
    PUEBLO: Pro zacatek - jsem casual gamer, nehraju FPS, zadny "esporty". Pripojeni potrebujes alespon 60Mbps, doma pak idealne vynechat wifi nebo alespon 5Ghz. WoW na max. detaily, zadny sekani nepozoruju. Obcas je na obrazu videt lehka komprese - treba pri spellech, v mlze. Pokud nemas vylozene velkou latency, tak se da hrat i na pomalejsim pripojeni, jen je vic videt komprese a snizi se rozliseni.
    Provozuju to na linux, staci nainstalovat balicek a hrajes, zadna magie.
    Platim mesicne 20$ za SSD storage a asi 30 hodin hrani. Nemuzu se ted podivat na konkretni parametry, ale byl to nejslabsi "herni" stroj, neco jako 8x CPU, 24GB ram + 8GB Nvidia Quadro GPU. Potesilo me, ze loading screeny jsou asi 2x rychlejsi ne z u pritelkyne na SSDcku.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam