• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    SAMGARR: Díky!
    SAMGARR
    SAMGARR --- ---
    PUEBLO: Pro zacatek - jsem casual gamer, nehraju FPS, zadny "esporty". Pripojeni potrebujes alespon 60Mbps, doma pak idealne vynechat wifi nebo alespon 5Ghz. WoW na max. detaily, zadny sekani nepozoruju. Obcas je na obrazu videt lehka komprese - treba pri spellech, v mlze. Pokud nemas vylozene velkou latency, tak se da hrat i na pomalejsim pripojeni, jen je vic videt komprese a snizi se rozliseni.
    Provozuju to na linux, staci nainstalovat balicek a hrajes, zadna magie.
    Platim mesicne 20$ za SSD storage a asi 30 hodin hrani. Nemuzu se ted podivat na konkretni parametry, ale byl to nejslabsi "herni" stroj, neco jako 8x CPU, 24GB ram + 8GB Nvidia Quadro GPU. Potesilo me, ze loading screeny jsou asi 2x rychlejsi ne z u pritelkyne na SSDcku.
    DWAY
    DWAY --- ---
    :)

DWAY
    DWAY --- ---
    a me by zajimalo proc jim to vadi. Hadam ze to nekdo exploitoval nejak.
    ICARUS
    ICARUS --- ---
    PUEBLO: Me by jeste zajimala latence, odveky nepritel cloudoveho hrani.
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    SAMGARR: Jen ze zajímavosti, jaký virtuální stroj od nich používáš, jak je to stabilní/spolehlivé? Kolik te to cca stoji měsíčně? Začínám se zajímat o cloud gaming protože mi to přijde zajímavější než kupovat co dva roky novy hardware. Internet mám velmi rychlý takže by to mělo šlapat :)
    SAMGARR
    SAMGARR --- ---
    DWAY: Mam pronajatej pocitac v cloudu a hraju z nej. W10 jsou tam legalne, vsechny Blizzard hry mam legalne, platim subscription, nekupuju goldy, ucty, nic. V tom mailu neni presnej duvod banu, ani co bude potom, jen ze mam na 31 dni smulu. Poslal jsem mail na podporu s zadosti o vysvetleni a informaci jak budou dal postupovat kdyz budu hrat dal.
    DWAY
    DWAY --- ---
    SAMGARR: co to znamena ze hrajes z cloudu? A unbanujou te kdyz prestanes?
    SAMGARR
    SAMGARR --- ---
    DWAY: Nekupoval. Ale zahada asi vyresena. Hraju z paperspace.com cloudu a od vcerejska Blizzard banuje vetsinu uctu co hrajou z cloudu. Na zaklade posledni upravy jejich EULA je to totiz zakazany :)
    DWAY
    DWAY --- ---
    SAMGARR: nekupoval si od nekoho neco? nejaky boost, goldy nebo tak?
    SAMGARR
    SAMGARR --- ---
    Zdar, dneska mi suspendli account z nasledujiciho duvodu
    "Violation: Unauthorized Account Access
    This account has been suspended because a player on this account used a different game account to take part in exploitative play. "
    Zadny dalsi ucet nemam, na zadny "exploitative play" jsem se nepodilel. Jsem casual hrac, zadny podezrely addony, boty nepouzivam. Psal jsem na support, ale zatim bez odpovedi. Tusite nekdo co mohlo byt duvod pro ban, teda krome toho ze se spletli :)
    DWAY
    DWAY --- ---
    AKNAMOR: to sem si zas odpustil ja. I kdyz to pry neni az takova farma, tak me to ani moc nelakalo :-D
    AKNAMOR
    AKNAMOR --- ---
    DWAY: jo brawlers byl lehouckej už tak na 920 (pro mě, dřív jsem tam nebyla) :)

já si udělala i Field medica. To bych si neodpustila :D
    DWAY
    DWAY --- ---
    ETHAN: tim ze vsichni sedi na ilvl 960 tak je prave naopak nebrzdis ale oni te boostuji :-D Ale chapu, mi se narodil prcek mesic zpatky, takze haluz a trefil se mezi raidy :-D

A ano preste ten hlas je duvod, proc sem vytahl par altu na 915 - 920 a snazil se dodelat nejaky ten mage tower. Dokonce me to dokopalo s mainem k tomu abych ucraftil mou prvni legendu :-D (ten quest mi tam visel od toho co ho vydali :-D )

ale tak dodelam brawlers mozna destro a mam zarobeno. S blood DK 960+ je ten brawlers zatim nastesti docela lehky.
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    DWAY: Taky sbírám, ale říkám si, že než je budu mít všechny a budou mi chybět jen ty, co už nejdou získat, tak už ta hra nebude asi ani existovat. Raidy jsem tenhle datadisk stihl jen první asi dva měsíce, pak se narodil prcek a distribuce času se výrazně změnila :) Potřeboval bych, aby se dalo raidovat s boty, protože když už urvu čas na hraní, není to zrovna v době, kdy by guilda měla raid. Nehledě na to, že dneska právě všichni sedí na ilevelu 960+ a já bych je prostě jen brzdil.

Ale třeba titul Immortal z Naxxu mám a použil jsem ho přesně jednou - asi tak na týden potom, co jsem ho tehdy získal. Takže vím, jak mi asi bude chybět ten z Trial of Valor. Sběratel ve mě to chce všechno, ale už jsem se naučil ho moc často neposlouchat. Ve středu navíc skončí takový ten hlas v hlavě "nemáš to a ještě je čas to získat", který je přiznávám stále nepříjemný, ať se člověk umí ovládat sebelépe :D
    DWAY
    DWAY --- ---
    AKNAMOR: to k tomu patri :-D
    AKNAMOR
    AKNAMOR --- ---
    DWAY: tak jsem to dala na první pořádnej pokus :)) docela to byla sranda až na to bušení srdce :D
    DWAY
    DWAY --- ---
    AKNAMOR: jj ona je strasna ragequiterka ale ma jine prednosti :-D :-D dal jsem to na jednu flasku a par pullu, takze to nebylo takove utrpeni. Celkem me to i bavilo.
    AKNAMOR
    AKNAMOR --- ---
    DWAY: díky, už mam staženou i nějakou weakauru, tak to prostě musím dát... :)

u Frosta jsem se jednu noc vztekala dvě hodiny a pak to vzteky vypnula a další den jsem to dala na první pokus :D tak to má tvoje manželka dobrý, si to umí zařídit :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam